Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקום העבודה עבר לחור מרוחק... פעמיים!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל כמה זמן אתה מתקלח ושם דיאודורנט? אולי זה לא הם אלא אתה, ופשוט לא נעים להם להגיד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא אוהב לעבוד ובחיים לא אהבתי וכנראה גם לא אוהב בהמשך.

דווקא בתחומים של הרכב החזקתי יפה אבל גם שם נוצרת לי שחיקה תוך שבוע.

אז אני לעולם לא אהיה מרוצה משום מקום עבודה אלא אם זה בן משפחה שנותן פרוטקציות מה שלא יקרה כנראה.

פורסם

כבודם של כולם במקומם מונח.

אבל בבקשה, אל תלמד את הסובבים שלא לעבוד זה ה- דבר.

כל העולם נבנה בעבודה קשה, ברצון והתמדה, נסה גם, יביא אותך למקומות ושיאים חדשים (לא קרוב לרגע הגמירה אבל עדיין).

פורסם

חבר יקר, מי כתב שאני מעודד לא לעבוד?

להפך, אני מאוכזב מעצמי שאני לא אוהב לעבוד בזמן שכל הסובבים שלי מאוהבים בהרגשה של עבודה(חוץ מבימים חרא כמובן.:twisted:)

פורסם

על העבודה האחרונה, שפוטרתי ממנה:

עבדתי זמן מה במעבדת מחשבים ניידים בתור טכנאי (לא משנה איזו). מקום העבודה שלי היה ממוקם כך, שלידי (ועוד שלושה טכנאים) ישב מוקד שירות לקוחות.

במוקד הזה ישבו עשר פרחות שכל היום צרחו על לקוחות ואחת על השניה, ככה שבסוף יום עבודה הייתי יוצא עם ראש מנופח, והזדהות מלאה עם אמירות של מחמוד אחמדינג'ד על ישראל.

המנהלת שלהם וגם של המעבדה הייתה פרחה כמוהן רק פלוס עשר שנים בגיל.

עכשיו יום העבודה של הטכנאים היה מתחיל שעה לפני המוקד ונגמר שעה אחרי. אלה בעצם שעתיים ביום, שבהן יכולנו לעבוד בשקט.

המנהלת עשתה לעצמה נוהל להגיע חצי שעה לפני הזמן, ולשים בקולי קולות שירי פרחות (מאייל גולן ועד להיטי אירוויזיון), ככה שהיו נופלים לי מברגים מהידיים. טז התחלתי לצעוק לה שתנמיך.

לאחר כשבוע וחצי, קיבלתי זימון לשימוע מסיבת בולשיט כלשהי, וכעבור יומיים פוטרתי על סיבת בולשיט כלשהי.

יום אחרי הפיטורים מצאתי את העבודה הנוכחית, שבה אין פרחות שצורחות, ואין שירים בפרחית, הרבה יותר מעניינת, ועם פי 1.5 יותר משכורת בחודש, ושם אני עובד כבר קרוב לשנה.

לא מזמן יצא לי לפגוש את אחד מהטכנאים האחרים, והוא סיפר לי שהמעבדה נסגרה, והחברה עצמה על סף פשיטת רגל.

הסוף.

מסקנה - כשדלת נסגרת בטריקה, נפתח חלון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עבודה אחרונה שעזבתי (לפני 5.5 שנים ... כן כן ... בהייטק) היתה עקב רצון בשינוי מקצועי בתפקיד שלא איפשרו לי במקום הקודם (מתוך פרנציפ קטנוני) + הרצון לנסות משהו חדש (מובייל , סטארטאפ אל מול חברה גדולה וכו).

שורה תחתונה - סופר מרוצה - אחד הצעדים הטובים שעשיתי בחיי עם לא מעט מזל (כי עמדתי מול 3 חוזים שישבו לי על השולחן - כל אחד בפיתוח בתחום אחר לגמרי).

מה גם שעובד עם ידידינו Hans (בחברה - לא בצוות - עוד לפני שהגיע הקדמתי תרופה למכה ועברתי לחו״ל , ניו יורק - לא חור אבל מרוחק :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני אוהב פרחות, הן מטופחות ורגישות כשצריך.:-)

התיאור שהכי התאים לאלה שעבדו לידי זה "אלינור, את יפה כמו חמור".

גם בין שליש לחצי מהן היו בכל רגע נתון בהריון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כל כמה זמן אתה מתקלח ושם דיאודורנט? אולי זה לא הם אלא אתה, ופשוט לא נעים להם להגיד?

שתי עבודות שונות, לא קשורות.

אבל כמו שאתה רואה, ליביו הקדים תרופה למכה וברח לפני שהצטרפתי למקום שלו, למרחק של כמה אלפי קילומטרים. אהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

פעם אחת בחיי עזבתי מקום עבודה וזה היה תמורת הזדמנות לקידום מכל הבחינות - כסף, אחריות, למידה ושליטה בעוד תחומי עבודה.

לכאורה החלטה פשוטה, אבל אני אוהב לעשות לעצמי חיים קשים וזה היה מלווה בהמון היסוסים ותהיות, שבועיים כאבה לי הבטן.

מאוד אהבתי את הג'וב הישן, אפילו שהרווחתי בו לא משהו.

בסוף החלטתי לעזוב וזו היתה החלטה ששינתה לי את חיים, לא פחות.

דבר ראשון, נהייתי בעל מקצוע, לא עוד עובד. מה שעיצב אותי הלאה ושם אותי בפוזיציה מעניינת ונתן לי ביטחון רב.

דבר שני וחשוב לא פחות - כסף. לא רק שהרווחתי יותר בשוטף, העסק כולו הסתיים בשותפות שלי בפיתוח פטנט מסויים ומכירתו בסכום מכובד.

לעיתים אני חושב "מה היה קורה אם לא הייתי אוזר את האומץ לעזוב".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המילה פחד היפוכה הוא

דחף

אף פעם לא עברתי מקום עבודה בשביל כסף , אלא בשביל להתקדם באופן מקצועי וניהולי.

אל זה תמיד התלווה שיפור משמעותי מבחינה כלכלית.

המקום האחרון שעזבתי לפני שהפכתי להיות שכיר של עצמי ( חארה של בוס ) היה כדי לא להפוך לעבד של העבודה,24/7/365 גם אם זה היה בטייטל של מנהל כספים של חברה בינלאומית בין המובילים בתחומה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

את העבודה האחרונה עזבתי בגלל היחס של הבוס ובגלל שלא הייתה התגמשות מספיקה איתי למרות שידעו שאני בזמן לימודים.

עבדתי באותו המקום לפני הצבא, היחס של הבוס היה אחר לחלוטין ולא נזקקתי לגמישות. (הוא ידע שאני זקוק לגמישות והסכים למרות הכול)

בכל מקרה אני שמח שעזבתי את מקום העבודה הזה, לא היה לי טוב שם בכל מקרה מבחינת צוות העובדים שהשתנה באופן מהותי וכך גם מבחינת היחס מהבוס והאופי העבודה שהשתנה.

כרגע אני מחפש עבודה אחרת בתחום הזה (טכנאות PC ומכירות). מקווה למצוא משהו.

מבחינת שכר אין לי ציפיות מיוחדות, אני לא בוגר תואר ואני לא מצפה להרוויח 100₪ לשעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חוסר הערכה והרעה בתנאים.

אני מראש לא נכנס למקומות שיש להם סיכוי לשעמם אותי.

אני לא מסוגל לשבת במקום אחד כל הזמן ולכן אני איש שטח, התגמול בתחום שלי מגיע נטו מהתפוקה שלי ולכן הערכה היא הדבר הכי חשוב.

haters will hate

• תוכן חדש...