Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה דוגמא נוספת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומאחר ואני לא מצליח לערוך את ההודעה, אמשיך כאן:

ומה קרה בסוף, הייצור הופסק. למה? לטענת לנדרובר כי הרכב לא עומד בתקנים החדשים. אבל בפועל, אם היה שוק והיו מספיק לקוחות, היו מתאימים אותו לתקנים הנדרשים. גם כאן ההמונים הצביעו ברגליים ועברו למתחרים. בנוסף כל החברה עברה מאנגליה להודו.

ואני מתנצל שקצת סטיתי מהנושא.

פורסם
אף אחד לא עשה כלום. יש כאן למעלה מ-100 עמודים כי מה לעשות, זה הנושא שמושך הכי הרבה עניין מחד, והכי הרבה הייטרז מאידך. משום-מה יש המון אנשים, שמאד חשוב להם להבהיר שזה לא באמת הצעקתה. אם תשים לב היטב, יש כאן הרבה יותר אנשים שמנסים להסביר למה לא, מאשר למה כן. מעניין למה. הרי אם לא טוב לפלוני - שלא יקנה, לא? מסתבר שלא. צריך להבהיר לאותם אלה שיקנו או סתם כאלה שאוהבים שהם לא צודקים. במבט מהצד זה די מגוחך.

אפשר לחיות עם התופעות האלה - בדיוק כמו שאני חי עם התדמית שיש ליצרן הבווארי.

אני בטוח שאין צורך להזכיר לך את השרשור שרץ כאן בפורום על הנושא הזה.

פורסם
אפשר לחיות עם התופעות האלה - בדיוק כמו שאני חי עם התדמית שיש ליצרן הבווארי.

אתה מכיר אותי הרי ויודע שאני חי נפלא עם התופעות האלה. זה לא עושה אותן פחות מגוכחות.

אני בטוח שאין צורך להזכיר לך את השרשור שרץ כאן בפורום על הנושא הזה.

תזכיר, אני לא חושב שאני מבין לאיזה שרשור אתה מתכוון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בקיצור,

Haters will hate.

לא נורא.

באמת לא נורא. מעולם לא קניתי רכב בשביל אף אחד זולת עצמי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם לא מדייקים במילה HATERS, שימו לב שגם אנוכי, גם רוברט, ואני לא בטוח בקשר לדורון, הזמנו נסיעת מבחן על הג'וליה.

תאמינו לי, זה לא בשביל להגיד אח"כ "אמרנו לכם, היא באמת לא מספיק טובה", אלא באמת כדי לבדוק אם שווה לשקול אותה כרכישה עתידית במקום במוו.

אגב, אני עשיתי אותו דבר עם היגואר XE לפני שנתיים, עם ה- G37 לפני 6 שנים ועכשיו עם האלפא. בינתיים לא שוכנעתי שבמחיר שלה כדאי לעבור. מעניין שהיגואר יותר יקרה מהבמוו - וכמה הם מכרו ב- 2016?

פורסם

היגואר למיטב ידיעתי נהנית ממתח הנחות שמאזן מאד את המחיר שלה. מכל מקום חברים שנהגו עליה לא התרשמו, וסטטית מישיבה בתוכה גם אני לא. חבל האמת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בקיצור,

Haters will hate.

לא נורא.

באמת שהגיע הזמן לשנות דיסקט, אף אחד לא שונא.

יש כאן אוטו מעניין שמעורר תשומת לב, בוודאי שתהיינה תגובות חיוביות יותר או פחות - זו נגזרת של משהו מעניין (לדוגמה - אתה לא תיתן מבט נוסף באישה לא מושכת שעוברת לידך - אבל בטוח שתשב ותנהל עם חברים שיחות אל תוך הלילה על דיווה מושכת).

תבין שאלפא היא דיווה - וזה מחיר התהילה.

תזכיר, אני לא חושב שאני מבין לאיזה שרשור אתה מתכוון.

בשבילך במיוחד - ממיטב הקלסיקות של הפורום...

היגואר למיטב ידיעתי נהנית ממתח הנחות שמאזן מאד את המחיר שלה. מכל מקום חברים שנהגו עליה לא התרשמו, וסטטית מישיבה בתוכה גם אני לא. חבל האמת.

אכן, זוועה ממונעת - אני לגמרי רציני.

פורסם
אלפא רומאו עצמה היא מאז ומעולם אגדה שמפומפמת בטונות של יחסי ציבור וקשקשת מנהלית/עיתונאית/ תדמיתית ומלווה באמוציות לטיניות-איטלקיות.

לא שאני חו"ח טוען שאלפא מייצרת/ייצרה מכוניות רעות,

לא שאני חו"ח מנסה לגזול מהם אגדות מוטוריות שייצרו.

לא שאני חו"ח מנסה לגזול מהם שנים של השתתפות אינטנסיבית במרוצים וזכיות באליפויות בשלל גביאים ותארים.

פשוט אני לא רואה למה הם "אגדה מוטורית" יותר מאשר לדוגמא רנו (שלא עסוקה כל היום בלטפוח לעצמה על השכם, היא עסוקה בלייצר, למכור וכן, גם לייצר אגדות מוטוריות, גם לזכות באליפויות עולם בשלל תארים).

אבל כל זה סתם קשקושים, העיקר שיש ג'וליה ועוד מעט יתווסף הסטלביו ונקבל בחזרה אלפא רומאו חזקה ויציבה שלא צריך כל יומיים להבהל שהנה היא נמכרת לאוודי או טאטא או שסוגרים את הבסטה ושולחים את העובדים הבייתה לאמא.

חבר - אתה מחלק תחמושת...

פורסם

כמו לכמעט כל יצרן, גם לאלפא היו תקופות טובות יותר וטובות פחות.

את עיקר תהילתה עשתה אלפא בשנות ה 60' וה 70', אז האלפות היו כמעט חסרות תחרות.

לב.מ.וו לקח 25 שנה להדביק את אלפא.

לפחות בניגוד למה שקרה ללנצ'יה, שאני אישית מעריך אותה לא פחות מאלפא, אם לא יותר, אלפא באמת קמה לתחיה, וממש מהיסוד.

אם היא תצליח מסחרית או לא, זה עיניין אחר, אבל לפחות נעשה כאן ניסיון רציני ואמיתי, ולא הצמדת סמל מיתולוגי על אמריקאית מגודלת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לנצ'יה זה סיפור עצוב ושווה שרשורפלצת משלו. יצרן מופלא שהיה בחוד החנית, הן מבחינה טכנולוגית והן מבחינת ספורט. פשוט חבל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מבלי לפגוע, הדיון מצחיק אותי, מי הרכב הכי טוב? מי נותן את התמורה הטובה ביותר? מי הכי מהיר? מי הכי מתנהג? אלו הפרמטרים שבוחנים אלו שמתלבטים לרכוש רכב בקטגוריה הזאת? ולמה בכלל נכנסו לתמונה פרמטרים ספורטיביים, האם מי שרוכש רכב בקטגוריה הזאת של רכבי הפרימיום מחפש מאפיינים ספורטיביים? אולי קומץ. (ואני לא מדבר על גרסאות הקצה). אני רואה בעיקר אנשים מבוגרים רוכשים את הרכבים הללו (ולהם מן הסתם יש גם את היכולת הכספית לכך) הרבה פעמים מזדחלים ומעכבים את התנועה :-)

הקטגוריה מגוחכת, התמורה למחיר עלובה איך שלא תסובבו את זה, בגדול הרכבים יקרים, נמוכים, צפופים, תאי מטען קטנים ולא שימושיים, ירידת ערך גבוהה בד״כ, מרבית רכבי המנהלים וגם רכבים משפחתיים שעולים הרבה פחות יתנו יותר בפרמטרים הללו.

לדעתי הסיבה העיקרית לרכישה היא רגשית ונובעת מהמיתוג של הקטגוריה ו/או של המותג הספציפי. השיקולים דומים לרכישת שעון יוקרה. כשאלו הפרמטרים כל הדיון הוא עקר.

ו

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
כנראה שזה קשור גם למושג שנקרא 'חכמת ההמונים' וגם לכך שברגע האמת כשאדם צריך לשים את הכסף שלו היכן שנמצא הפה שלו - אז הוא רואה חבילות שמציעות תמורה טובה יותר מהמכוניות האלה.

חכמת ההמונים אינה תוצר של שיקול אינדיבידואלי, כשמה כן היא מכוונת את ההמון למקום שהוא מרגיש הכי בטוח בו. סביר להניח שהג'וליה היא לא מקום כזה, ודאי כשיש מתחרים שמציעים פחות או יותר אותו דבר ובאותו מחיר והמוניטין שרכשו עם השנים הופך אותם לקניה בטוחה ויציבה גם אם לא יותר טובה. כל זה ידוע ולא חדש, הענין הוא שהפורום הזה מהיותו קבוצת דיון לאנשים שמכוניות ותכונותיהן מענינים אותם יותר מהממוצע, נראה מעט מגוחך כשמשתמשים בו בנימוקים שמתאימים יותר לישיבה באיזה משרד יחסי ציבור שעוסקת בפילוח שוק וגיבוש איסטרטגיות שיווק.

פורסם
דיברו כאן על S6, חשבתי שהתכוונת אליה. אם כבר, אז לא S4 אלא RS4 - זה בכלל קיים עדיין או שיש רק RS5?

נצפתה במהלך ניסוי כלים בגרמניה:

2017-audi-rs4-avant-3_1600x0w.jpg

• תוכן חדש...