Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי יונדאי i35 מהדגםהמאובזר שנת 2015 עברה כ10,000 ק"מ.

לפני מס' ימים הרכבלא נפתח לי דרך השלט, פתחתי באמצעות המפתח וגיליתי שברכב אין חשמל ברמה שהמצברמנותק, אפילו תאורה פנימית לא עובדת. פתחתי מכסה מנוע לא נגעתי בכלום ולאחר מס'שניות הכל חזר למצב התקין ממש כאילו כלום לא קרה. הדבר היחיד שמעצבן שכל ההגדרותברכב התאפסו בדיוק כאילו החלפתי מצבר.

עד כאן חשבתי מקרהחד פעמי, הבעיה שמאז זה קרה שוב כבר פעמיים. מקווה מחר להכניס את הרכב למוסך.מישהו יודע אולי מה הסיבה? מאוד מפריע לי שברכב חדש כבר מתחילות בעיות.

אגב, בדקתי אתהחיבורים של המצבר והם תקינים.

אודה לכל עזרה,בתודה מראש דניאל.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

קרתה לי ב I30 רגילה עם ק"מ ממש נמוך תקלה דומה (בסביבות ה-35,000) - מדובר היה בתקלת קצר של מוח אזעקה/נעילה מרכזית ששרפה את הפיוז הראשי.

זה נגמר בנזק שכלל את החלפת הפיוז+שכפול וקידוד 2 שלטי נוחות מחדש.

צריך לבדוק תחילה אם הבעיה אינה במצבר וכמו כן,אם היו התקנות מקומיות של אביזרים שונים לעבור על כולן ולבדוק ביסודיות כל דבר.

למזלך,הרכב באחריות (אצלי זה היה כ-6 חודשים מעבר לה) - גש למוסך,שיטפלו בעניין בהקדם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קרתה לי ב I30 רגילה עם ק"מ ממש נמוך תקלה דומה (בסביבות ה-35,000) - מדובר היה בתקלת קצר של מוח אזעקה/נעילה מרכזית ששרפה את הפיוז הראשי.

זה נגמר בנזק שכלל את החלפת הפיוז+שכפול וקידוד 2 שלטי נוחות מחדש.

צריך לבדוק תחילה אם הבעיה אינה במצבר וכמו כן,אם היו התקנות מקומיות של אביזרים שונים לעבור על כולן ולבדוק ביסודיות כל דבר.

למזלך,הרכב באחריות (אצלי זה היה כ-6 חודשים מעבר לה) - גש למוסך,שיטפלו בעניין בהקדם.

תודה רבה, הרכב הוכנס היום למוסך ובבדיקה שלהם התברר שיש איזשהו חיבור רופף שגרם לניתוקים, החיבור חוזק ונקווה שהבעיה נפתרה.

פורסם

מנסיון בצי רכבים שאני מנהל, היו לי כמה רכבים כאלו, והבעיה הייתה במרימי שמשות שהותקנו בארץ.

האם יש מרימי שמשות ברכב?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא, ברכב אין מרימי שמשות.

מקווה להתקין בקרוב

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...