Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להפנות את בת דודה שלי לבדיקה של הבלמים בפוקוס הזקנה שלה,

ואני מחפשת מוסך טוב ואמין באיזור חדרה.

אשמח שתפנו אותי

ראיתם פעם בחורה עושה טיימינג ?! :mm_wink:

פורסם

הם טיפה חורקים לה.

אמרתי לה שיכול להיות שצריך רק לגרז אולי את הרפידות אבל העדפתי שתלך לבדוק את זה בכל מקרה.

ואם זה זה , אז מקסימום נעשה לה :)

פורסם

כאחת שכבר בעניינים את יכולה פשוט להוריד גלגל ולבדוק מה מצב הרפידות. אם יש בהם בשר והצלחות במצב תקין אז ככל הניראה גירוז אכן ייפתור את הבעיה וגריז נחושת את כבר יודעת מאיפה להשיג.

פורסם

הייתי אומרת שיש לי דבר או שניים ללמוד עד שאוכל להוריד גלגל לבד ולגרז רפידות..

אבל אני בדרך הבטוחה לשם, זה בטוח

תודה על העזרה

פורסם

באזור התעשייה יש את מוסך אולג, זה אח על מלא, בערך הבנאדם היחיד שהייתי סומך עליו בכל האזור הזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמו שאומר אושריקו בסהכ מדובר בהורדה של הגלגל ומבט לכיוון הבלמים מה שכל מוסך אמור לדעת לעשות. כדי שלא ייגבו מחיר על הבדיקה וזה עלול בהחלט לקרות חשוב לציין שרוצים הצעת מחיר על תיקון.

פורסם

בא.תעשייה חדרה ליד טויוטה, נמצא "חדרה מוטורס". מנהל המוסך גיא הוא מהנדס מכונות, ועבד בעבר במוסך המרכזי של פורד, ומכיר את המכוניות האלו היטב. הטל' שלו 050-5738802. בהצלחה !

• תוכן חדש...