Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור RCA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ביצעתי חיפוש בפורום/גוגל לבעיה הזאת אבל לא מצאתי תשובה אז אני שואל כאן..

אז ככה יש לי מערכת טיפה ישנה של פיליפס ברכב (יותר מאוחר אני אעלה תמונה ודגם שלה) למערכת אין חיבור AUX אבל יש לה חיבור RCA אחורי. יש לי בבית כבל RCA ממש טוב ואמרתי למה לא לחבר אותו? פירקתי את המערכת וחיברתי מאחורה את שני החיבורים האדום והשחור (על המערכת מופיע אדום ולבן אבל זה לא אמור להיות משנה נכון?) וקרה דבר ממש מוזר:

אני עדיין שומע את הרדיו וברקע שומע את השירים מהפלאפון.. ניסיתי ללחוץ על כפתור הBAND אולי זה יגיע איכשהו לפורט של הRCA אבל זה רק מחליף לי בין FM ל-AM ועוד כמה דברים.. אבל עדיין בכל שיטת שידור (AM,FM) אני שומע ברקע את השירים מהפלאפון.

מישהו מכיר את התופעה הזאת יודע את הפתרון שלה? תודה מראש לעוזרים.

פורסם

99.9% שהחיבור RCA בר"ד הינו יציאה למגבר חיצוני ולא כניסה.

הסר את החיבור לפני שתגרום נזק.

למען הסרת הספק עבור ה-0.1%, ציין את הדגם המדויק של הר"ד.

פורסם
99.9% שהחיבור RCA בר"ד הינו יציאה למגבר חיצוני ולא כניסה.

הסר את החיבור לפני שתגרום נזק.

למען הסרת הספק עבור ה-0.1%, ציין את הדגם המדויק של הר"ד.

אוקי בהמשך היום אני אעלה את הדגם וגם תמונה של המערכת..

בכל מקרה אם זה לא כניסה אז איך שומעים את השירים מהפלאפון?

פורסם

אם אין לדגם הזה כניסת AUX או USB או רכיב BT, אי אפשר.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך. בתור משתמש חדש אנא עבור על חוקי הפורום, הכלליים והפרטניים של כל תת פורום בו אתה משתמש.

פורסם

אכן, אין למכשיר שום כניסות, והחיבור שמצאת הינו יציאה למגבר.

רכוש מכשיר חדש שמציע פונקציות מודרניות יותר.

מכשירים בסיסיים שמציעים AUX ו-USB נמכרים החל מקצת פחות מ-300 ש"ח.

מכשיר בסיסי שכולל את הנ"ל ודיבורית BT נמכרים החל מכ-500 ש"ח.

• תוכן חדש...