Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת check engine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

חייב עזרה דחוף נדלקה לי המנורה של ה Check engine לאחר בדיקה זה כנראה חיישן האוויר ברכב, יש שני חיישני O2 האחד נמצא על הפליטה בהתחלה.

ויש את השני SECENDORY O2 SENSOR שהוא עושה לי את הבעיה ואני לא יודע איפה הוא נמצא.

רציתי לדעת איך אני יכול למצוא את החיישן הזה, המכונאי אמר לי שהחיישן נמצא על הממיר קטליטי אבל כשהרמנו את הרכב על הליפט לא נמצא החיישן על הממיר ורציתי לקבל כיוון איפה לחפש את החיישן הזה.

הבעיה היא שהטורים יורדים שכשהרכב עומד והמנורה נדלקת בכל פעם שאני בנסיעה על 120 קמש והמספר הבעיה הוא 1.

פורסם
היי לכולם!

חייב עזרה דחוף נדלקה לי המנורה של ה Check engine לאחר בדיקה זה כנראה חיישן האוויר ברכב, יש שני חיישני O2 האחד נמצא על הפליטה בהתחלה.

ויש את השני SECENDORY O2 SENSOR שהוא עושה לי את הבעיה ואני לא יודע איפה הוא נמצא.

רציתי לדעת איך אני יכול למצוא את החיישן הזה, המכונאי אמר לי שהחיישן נמצא על הממיר קטליטי אבל כשהרמנו את הרכב על הליפט לא נמצא החיישן על הממיר ורציתי לקבל כיוון איפה לחפש את החיישן הזה.

הבעיה היא שהטורים יורדים שכשהרכב עומד והמנורה נדלקת בכל פעם שאני בנסיעה על 120 קמש והמספר הבעיה הוא 1.

מה שאתה מתאר הוא חיישן חמצן ולא חיישן אוויר.

תהיה יותר ברור מה התקלה?

וטורים לא קשורים לתקלה של ח.חמצן סתם שתדע.

פורסם

אוקי קודם כל הבעיה היא כזו צריכת דלק מוגברת והרכב לא סוחב צריך לתת יותר גז בשביל שיגיב המנורה נדלקת כשאני נוסע בכביש ממהירות 120 והיא לא מהבהבת אלא נשארת דלוקה ואחרי שהמנורה דלוקה הטורים צונחים כמעט לאפס והרכב רוצה להתכבות ויכול להיות שהכוונה היא חיישן חמצן ולא אוויר אבל איפה הוא נמצא

פורסם
אוקי קודם כל הבעיה היא כזו צריכת דלק מוגברת והרכב לא סוחב צריך לתת יותר גז בשביל שיגיב המנורה נדלקת כשאני נוסע בכביש ממהירות 120 והיא לא מהבהבת אלא נשארת דלוקה ואחרי שהמנורה דלוקה הטורים צונחים כמעט לאפס והרכב רוצה להתכבות ויכול להיות שהכוונה היא חיישן חמצן ולא אוויר אבל איפה הוא נמצא

נשמע דווקא כמו חיישן אוויר.

החיישן חמצן נמצא באגזוז בפתיחה של המכסה מנוע אתה תראה אותו.

החיישן אוויר נמצא סמוך למצערת ,

יש לך חיבור עם קונקטור ישן, אתה יכול לנסות להתחבר למחשב ( עם מחברים ) , 3 פינים ולראות מהי התקלה במדויק .

מה שאתה מתאר פה, לא נשמע כמו תיאור מדויק של התקלה, לאא ניחוש? פרוע כנראה.

פורסם
נשמע דווקא כמו חיישן אוויר.

החיישן חמצן נמצא באגזוז בפתיחה של המכסה מנוע אתה תראה אותו.

החיישן אוויר נמצא סמוך למצערת ,

יש לך חיבור עם קונקטור ישן, אתה יכול לנסות להתחבר למחשב ( עם מחברים ) , 3 פינים ולראות מהי התקלה במדויק .

מה שאתה מתאר פה, לא נשמע כמו תיאור מדויק של התקלה, לאא ניחוש? פרוע כנראה.

אוקי אז את החיישן חמצן זה שנמצא באגזוז בפתיחת מכסה המנוע החלפתי לחדש ואת חיישן האוויר שבמציאת ראיתי מדריך

איך לבדוק אם הוא תקין ובדקתי אותו והוא נמצא תקין וגם הקונקטור שלו תקין בגלל זה הלכתי לכיוון חיישן החמצן השני אבל אשמח לעוד כיוונים לבעיה שלי חשדתי גם בממיר קטליטי אם זה עוזר

פורסם
אוקי אז את החיישן חמצן זה שנמצא באגזוז בפתיחת מכסה המנוע החלפתי לחדש ואת חיישן האוויר שבמציאת ראיתי מדריך

איך לבדוק אם הוא תקין ובדקתי אותו והוא נמצא תקין וגם הקונקטור שלו תקין בגלל זה הלכתי לכיוון חיישן החמצן השני אבל אשמח לעוד כיוונים לבעיה שלי חשדתי גם בממיר קטליטי אם זה עוזר

אין לך חיישן חמצן שני בדגם שלך.

אתה יכול לחשוד בממיר, אתה יכול גם לחשוד בנמנוע, ובכוילים, ובחוטי ההצתה, ובפלגים ועוד ועוד ועוד

במקום לחשוד, אני היתי ממליץ לך לגשת לאיש מקצוע, ותן לו לשבור את הראש, לשלם לו עבור בדיקה ראשונית, ולפי זה להתקדם עם הצעת מחיר.

• תוכן חדש...