Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מה דעתכם על הבדיקה

לקנות או יש כאן משהו קריטי שימו לב למעיכה בקורה תחתונה, מה זה אומר?

המון תודה

Scan0004.jpg

פורסם

בדיקה נקייה מאוד ואני מהמר שזה בדיקה מטעם המגרש שמוכר לך את הרכב.

בקצרה - במידה ואתה מעוניין ברכב, קח אותו לבדיקה מטעמך במקום אחר, על חשבונך, כדי לקבל תמונה קצת יותר ריאלית, במידה ועדיין תרצה את הרכב לאחר הבדיקה שאתה שילמת עליה, את הליקויים שיתגלו תבקש שיתקנו או יקזזו במחיר.

לא פעם ולא פעמיים, הבדיקה מטעם המגרש\טרייד אין, גם במכובדים והמוכרים שבהם, לא שווה את הנייר שעליה היא כתובה.

פורסם

תודה על התשובה המהירה

אך עדיין עניין הקורה התחתונה מטריד אותי מה זה קורה תחתונה?

אשמח לתשובה מהירה

צריך להחליט עד מחר אם לקחת לבדיקה.תודה

פורסם (נערך)

גם אם כן וגם אם לא - זה לא רלוונטי, הבדיקה לאו דווקא משקפת את האינטרסים שלך כקונה מכיוון שלא אתה שילמת עליה.

ואני מאוד עדין בדברים שלי בלשון המעטה - אם זה רכב שאתה מעוניין בו - ואתה גם ככה הולך להוציא עליו 50 אלף שקל, תיקח אותו לבדיקה משלך, 500 שקל, אחרי הבדיקה שלך תוכל לדון במחיר הרכב עם המוכר, שוב, בהנחה שבכלל עדיין תרצה אותו.

לא חסרים פה מיקרים, לא אחד, ולא שתיים, שהבדיקה שהמוכר הציג הראתה X ובבדיקה שהקונה שילם ראו את כל ה ABCD.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

שוב תודה

אין ספק שאקח את הרכב לבדיקה לרגע לא חשבתי לוותר

אך ההערה (וסליחה שאני מתעקש) לגבי הקורה התחתית לא ברורה לי ולכן אני שוקל אם בכלל לשנע את הרכב לסניף או לחפש משהו אחר

אם מדובר במשהו זניח ולא קשור לשילדה אזי אזמין את הרכב ואקח לבדיקה משלי.

אבל אם מלכתחילה מדובר במשהו רציני למה לי לבזבז עליו בדיקה?

אשמח לתשובה

פורסם

זה בד"כ מעיכות כתוצאה ממדרכות. אם זה לא איזו

מעיכה רצינית מאוד זה לא משהו בעל חשיבות גבוהה.

עבורך זה עוד משהו למו"מ, אבל זה לא משהו שפוסל

את הרכב.

קח אותו לבדיקה במקום שאתה בוחר ורצוי אחרי

הבדיקה לקחת למוסך שאתה סומך עליו לקבל

הבהרות לגבי תוצאות הבדיקה.

פורסם

זה רכב מטרייד אין של ליסינג? אתה משלם על "הובלת הרכב" לסניף הקרוב? ל"שמירה על הרכב" וכו'?

אם כן הייתי מוותר..אם ניתן הייתי מגיע לסניף שבו הרכב נמצא כדי לראות את הרכב ללא תשלום מקדמה - הרבה פעמים אחרי ששילמת מקדמה סוחטים ממך עוד זמן מבטיחים "לתקן בעיות" או מנסים לדחוף לך אקזמפלרים אחרים רק שתיקח ולא מחזירים את המקדמה הנ"ל במקום אלא אחרי הרבה משחקים ובזבוז זמן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה מחברת ליסינג הם לא גובים כסף אבל מבקשים כרטיס אשראי עם התחייבות ל2000 ש"ח שלא יחוייבו, במידה ולא אהיה מעוניין ברכב אין שום התחייבות,

פורסם

תבדוק שלא יחיבו אותך על השינוע של הרכב - תקרא את העסק טוב לפני שאתה מחלק את המספר של האשראי כי כמה שאני זוכר אם לא מעוניין אתה משלם איזה כמה מאות שקלים על הובלת הרכב.

ואם הרכב שוכן עיר או 2 ליד אז אולי שווה ליסוע לרכב ולא לבקש מחברת הליסינג להביא את הרכב אליך.

כמה שאמרו לך פה הבדיקה עצמה לא שווה כלום - הרכב צריך להיבחן ע"י הקונה ואז תגלה את הריג'קטים האמיתיים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה רבה לכל היועצים

מחר אבדוק את נושא השינוע והאם קיים חיוב

דבר קטן ובפעם האחרונה,

האם קורה תחתית היא מה שנקרא "שאסי"

כי אם כן אין טעם בבדיקה

שוב תודה ולילה טוב

פורסם
אשמח לתגובה בעניין קורה תחתונה מעוכה, האם זה שאסי או לא

תודה

כל הערה שמתייחסת לקורות הרכב שוות ערך לשלדת המרכב ("שאסי"), אז כן מעיכות בקורה מבלי להיכנס לרמת הנזק זה בעצם מעיכות בשלדת הרכב.

• תוכן חדש...