Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ככתוב בחתימה, התיישנתי באפלאסוד 83'.

הרישיון שלה אינו בתוקף, ואני מתכוון לחדש אותו בזמן הקרוב אחרי שאסיים את כל מה שאני רוצה לעשות לאוטו.

על הרישיון שיש לי ביד רשום בתוקף עד 10.7.2016 (שהוא כאמור לא בתוקף מאחר והרכב לא עבר טסט בשנתיים האחרונות).

אם אני מעביר את הרכב טסט עכשיו, עוד חודשיים לערך אני צריך להעביר אותו טסט שוב?

ואם כן, מתי הכי מוקדם אני יכול להעביר אותו טסט כך שיהיה בתוקף עד ל 10.7.2017?

תודה רבה,

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למיטב ידיעתי ניתן להוציא רשיון חדש כחודש וחצי או אולי קצת יותר לפני תום תקופת הרשיון הישן.

פורסם
שלום לכולם,

ככתוב בחתימה, התיישנתי באפלאסוד 83'.

הרישיון שלה אינו בתוקף, ואני מתכוון לחדש אותו בזמן הקרוב אחרי שאסיים את כל מה שאני רוצה לעשות לאוטו.

על הרישיון שיש לי ביד רשום בתוקף עד 10.7.2016 (שהוא כאמור לא בתוקף מאחר והרכב לא עבר טסט בשנתיים האחרונות).

אם אני מעביר את הרכב טסט עכשיו, עוד חודשיים לערך אני צריך להעביר אותו טסט שוב?

ואם כן, מתי הכי מוקדם אני יכול להעביר אותו טסט כך שיהיה בתוקף עד ל 10.7.2017?

תודה רבה,

יש מצב שאתה כבר עכשיו יכול להעביר ולקבל טסט ל 14 וחצי חודשים.

רישונות חדשים נשלחים לבעלי המכוניות כחודש וחצי עד חודשיים לפני המועד, אך מחשב משרד הרישוי מתעדכן קצת לפני. בערך כחודשיים וחצי לפני, +/- כמה ימים לפה או לשם.

אפשר לגשת לסופרפארם ולהדפיס רישיון. בעצם לא להדפיס אלא רק להתחיל את התהליך. עוד לפני התשלום המכונה מראה עד מתי הוא בתוקף. אם מופיע תוקף 10.7.2017, תשלם תדפיס ולטסט. לאחר אישור רכב מיושן כמובן.

אם עדיין מופיע תוקף 10.7.2016, לחץ "בטל פעולה", תמתין שבוע ותנסה שוב. מקסימום עוד שבוע נוסף.

זה מובן מאליו, אבל בכל זאת - אם תיגש לטסט עם הנייר שיש לך עכשיו ביד, יהיה צורך בעוד חודשיים לעשות טסט שוב. כולל אישור רכב מיושן מחדש. מכיוון שיכניסו לתוקף את התקופה הקודמת. כמובן שאין שום הגיון לעשות זאת.

פורסם

תודה רבה! אנסה בהחלט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

שים לב שאם לא שולמו האגרות בשנתיים האחרונות ורשיונות הרכב לא הוקפאו, תאלץ לשלם את האגרות כולן לפני שתוכל לגשת לטסט.

פורסם

למיטב ידיעתי מה שאמרת נכון לרכב שאינו רכב אספנות.

כאן מדובר ברכב אספנות.

לשעבר:

פורסם

סלח לי, לא שמתי לב שמדובר ברכב אספנות. (ככה זה כשמשתמשים בטפאטוק - לא רואים באיזה תת פורום אתה נמצא).

אם כך, אכן אין תשלום של טסטים קודמים.

• תוכן חדש...