Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר מים מאזדה 5 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שבוע היה לי נזילה מהטרמוסטט ברכב והחלפתי אותו

היום עשיתי בדיקה ספונטנית ולתדהמתי אין מים ברדיאטור בכלל לא מהפיה (עם הפקק ברזל) ולא במיכל עיבוי !!

ממה זה יכול לקרות דבר כזה???

פורסם (נערך)

תשלים קודם כל נוזל קירור ותעקוב.

ייתכן שהנזילה בכלל לא אותרה.

איני מכיר את הרכב הזה, אבל יש רכבים שיש / רצוי להחליף גם בית טרמוסטט ביחד עם הטרמוסטט (ואז הנזילה אולי המשיכה).

עריכה - האם בוצע ניקוז אויר ? (למרות שקשה לי להאמין שזה יכול לגרום לחוסר כ"כ רב בנוזל קירור)

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
תשלים קודם כל נוזל קירור ותעקוב.

ייתכן שהנזילה בכלל לא אותרה.

איני מכיר את הרכב הזה, אבל יש רכבים שיש / רצוי להחליף גם בית טרמוסטט ביחד עם הטרמוסטט (ואז הנזילה אולי המשיכה).

עריכה - האם בוצע ניקוז אויר ? (למרות שקשה לי להאמין שזה יכול לגרום לחוסר כ"כ רב בנוזל קירור)

סליחה אני מתקן את עצמי החלפתי בית טרמוסטט

ואני השלמתי מן הסתם את הנוזל קירור כי אם הייתי נוסע מחר עד למוסך בלי כלום היה לי חס וחלילה ראש מנוע

ואיך אפשר שלא לאתר נזילה כזאת גדולה

שכחתי לציין שהיה לי נזילה מהבית קולר והחלפתי את האטם לפני 3 ימים וכשמפרקים אז המים של הרדיאטור יוצאים וגם השמן

אז לא יכול להיות שב3 ימים קרוב ל3 ליטר הלכו מ"נזילה קטנה" שלא איתרו

וסליחה על הבורות אבל מה זה אומר "האם בוצע ניקוז אוויר?"

עריכה אחרונה על ידי avitankobi
פורסם
סליחה אני מתקן את עצמי החלפתי בית טרמוסטט

ואני השלמתי מן הסתם את הנוזל קירור כי אם הייתי נוסע מחר עד למוסך בלי כלום היה לי חס וחלילה ראש מנוע

ואיך אפשר שלא לאתר נזילה כזאת גדולה

שכחתי לציין שהיה לי נזילה מהבית קולר והחלפתי את האטם לפני 3 ימים וכשמפרקים אז המים של הרדיאטור יוצאים וגם השמן

אז לא יכול להיות שב3 ימים קרוב ל3 ליטר הלכו מ"נזילה קטנה" שלא איתרו

וסליחה על הבורות אבל מה זה אומר "האם בוצע ניקוז אוויר?"

כשמפרקים אז המים של הרדיאטור יוצאים וגם השמן/// ?

תגיד , המכונאי שהרכיב את האטם בבית הקולר מרח מ 2 הצדדים סילקון למנועים ?

יכל להיות שהאטם לא אוטם ומים מתערבבים עם שמן

פורסם
כשמפרקים אז המים של הרדיאטור יוצאים וגם השמן/// ?

תגיד , המכונאי שהרכיב את האטם בבית הקולר מרח מ 2 הצדדים סילקון למנועים ?

יכל להיות שהאטם לא אוטם ומים מתערבבים עם שמן

התכוונתי שכשהוא פירק אז הוא ניתק את הצינור של השמן ושל הרדיאטור ושניהם התנקזו החוצה כל אחד בנפרד כמובן מהמקום שלו

לגבי סיליקון אני לא יודע אני ישאל אותו.. אבל סתם בשביל לדעת... גם כששמים אטם מקורי צריך לשים סיליקון?

פורסם
התכוונתי שכשהוא פירק אז הוא ניתק את הצינור של השמן ושל הרדיאטור ושניהם התנקזו החוצה כל אחד בנפרד כמובן מהמקום שלו

לגבי סיליקון אני לא יודע אני ישאל אותו.. אבל סתם בשביל לדעת... גם כששמים אטם מקורי צריך לשים סיליקון?

במקור ההרכבה ללא סילקון

• תוכן חדש...