Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוציא את הרוטור כדי לנקות עם ספריי מגעים בתוך המפלג, הבעיה שמתחת לרוטור יש מין מכסה שאמור כנראה לבודד איכשהו בין החלל של המכסה לבין החלל שבתוך המפלג וכשניסיתי להוציא את הרוטור במשיכה ,די חזקה לא הצלחתי , אז חיפשתי אולי יש בורג ולא מצאתי כלום . יכול להיות שהוא תקוע כל-כך חזק?

ועוד שאלה: אני לא מצאתי בתוך האוטו ידית של צ'וק , יש לציין שהדגם הזה בפנים שונה מהאונו הרגיל שם אני יודע איפה הידית נמצאת אך כאן אין כלום , איך אפשר במבט על קרבורטור לראות אם יש צ'וק ידני או אוטומטי. אני מאמין שאם יש צ'וק ידני צריך להגיעה הקבל מתוך הרכב לקרבורטור ולא ראיתי כזה.

פורסם
אני רוצה להוציא את הרוטור כדי לנקות עם ספריי מגעים בתוך המפלג, הבעיה שמתחת לרוטור יש מין מכסה שאמור כנראה לבודד איכשהו בין החלל של המכסה לבין החלל שבתוך המפלג וכשניסיתי להוציא את הרוטור במשיכה ,די חזקה לא הצלחתי , אז חיפשתי אולי יש בורג ולא מצאתי כלום . יכול להיות שהוא תקוע כל-כך חזק?

ועוד שאלה: אני לא מצאתי בתוך האוטו ידית של צ'וק , יש לציין שהדגם הזה בפנים שונה מהאונו הרגיל שם אני יודע איפה הידית נמצאת אך כאן אין כלום , איך אפשר במבט על קרבורטור לראות אם יש צ'וק ידני או אוטומטי. אני מאמין שאם יש צ'וק ידני צריך להגיעה הקבל מתוך הרכב לקרבורטור ולא ראיתי כזה.

לניסן שלום רב!

אין צורך לרסס ספרי מגעים, לתוך חלל המפלג, אלא רק על המכסה וחוטי ההצתה, כשהמכסה

מפלג מורכב במקומו עם הקליפסים!

הרוטור כנראה תקוע בגלל חוסר שימון/ גרוז של ציר המפלג, מוטב שלא תנסה למשוך אותו בכח, על מנת שלא תשבור אותו , ראה הוזהרת!

בצד שמאל של הקרבורטור, בחלק הפנימי , הפונה לקיר האש, חייב להיות מנגנון הצוק הידני,

במחשבה שניה , יתכן וזהו דגם של פיאט , שהניע ביבוא אישי, ולכן הצוק בו אוטומטי,

וזאת תוכל לוודא , אם תראה שתי צינורות מים המתחברים לקרבורטור!

יתכן וגם הצוק האוטומטי תקול ומשם בעיית ההתנעה הקשה!

יש לגשת למכון קרבורטורים, ולהוריד ממך את הכאב ראש!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא יודע לגבי יבוא אישי , אבל לפי דעתי במנועים של 1400 סמ"ק הצ'וק אוטומטי , בכל אופן תודה על התשובות אני אבדוק לפי ההנחיות.

פורסם
אני לא יודע לגבי יבוא אישי , אבל לפי דעתי במנועים של 1400 סמ"ק הצ'וק אוטומטי , בכל אופן תודה על התשובות אני אבדוק לפי ההנחיות.
ואולי תחליט !

ציינת בהודעה קודמת שמדובר בפיאט אונו,SL 70 ולא ידוע לי על שנתון כזה עם מנוע 1400,

ותרשה לי לחדש לך,מנועי 1400 בפיאט אונו , טיפו וטמפרה, באים עם צוק ידני, ולא אוטומטי!

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, בדקתי קצת ברשת את העניין ומצאתי את הממצאים הבאים:

לפיאט היו שני מנועים בעלי הספק של 70 כ"ס של האונו, כשלשניהם נקרא הדגם s70.

ההבדל - הראשון הוא בעל נפח של 1300 סמ"ק (1301 ליתר דיוק) ומוזן ע"י מאייד, והשני בעל נפח של 1400 סמ"ק (1372 ליתר דיוק) ומוזן ע"י הזרקת בנזין.

כאמור - לשניהם הספקים הקרובים ל-70 כ"ס (בראשון 68 ובשני 72), ומכאן נוסף המספר 70 לשם הדגמים המונעים ע"י יחידות כוח אלו.

אני מסיק מכך שהמנוע המדובר ע"י nissan הוא ה1300, אך גם אני יצאתי מבולבל מהעניין.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
באונו 70SL שנת 89 היה מנוע 1300 סמ"ק עם קרבורטור.

ידית משנק (צ'וק) קטנה נמצאת בצד שמאל של הדשבורד ליד פלסטיקי חובקי ההגה (משיכתה ביד שמאל).

בברכה - רפי לין :-)

עכשו צריך לשלוח את ניסן למשטרה, למחלקתנ נעדרים, ולהגיש תלונה על כבל צוק שהלך לאבוד?!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...