Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי a5 , במוו 320gt או יגואר xe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שלושת הרכבים הנ״ל.

נוסע 50000 בשנה.

נסעתי על שלושתם. היגואר הכי מהנה , אבל אין לי מושג איך מבחינת טיפולים ועלות אחזקה.

האאודי מהנה אבל דגם ישן יחסית.

הבמוו הכי מרווחת אבל קצת סתמית בנהיגה....

עזרה?

פורסם (נערך)

מאחר והדבר האחרון שאפשר להגיד על סדרה 3 זה שהיא סתמית בנהיגה (היא משמעותית מהנה מA5), ספר לנו מה הצרכים שלך, כדי שנוכל להבין מה בדיוק אתה מחפש ברכב.

אגב, למה A5 שמבוססת על A4 דור קודם ועומדת לפני החלפה, ולא A4 החדשה?

בנוסף, עם קילומטרז׳ כלכך גבוה אתה לא שוקל דיזל?

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

האמת שנהגתי גם על ה a4 2.0 והיא די טובה. יש לה יותר כח מל a5.

אני נוסע רב הזמן לבד, אבל צריך רכב מספיק מרווח לילדים מאחור.

ה 320gt הרגישה הכי פחות דינמית. סבלה גם מרעשי רוח וכביש.

מחפש רכב עם כח שיכול לקחת את העליות לירושלים בלי להרגיש, ולשייט במהירות גבוהה בכביש 6.

פורסם

הA4 החדשה אכן מעולה, וכמובן מתקדמת משמעותית בהשוואה לA5 (שאגב ביליתי מספר ימים עם דגם דיזל שלה שבוע שעבר).

לגבי סדרה 3, אלא אם כן יש הבדל מבחינה דינמית בין הרגילה לGT, אני מתפלא לגבי מה שאתה אומר, כי היא אחת הרכבים הכי מהנים לנהיגה בקבוצה שלה.

הXE מעולה גם כן ומהנה מאוד, אבל קח בחשבון שהיא צפופה, ובעלת הכי מעט מקום למטען אם זה משנה לך.

• תוכן חדש...