Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל להתקין סאב מתחת למושב הרכב. רציתי לקבל חוות דעת על הסאבים כאלה. האם הם באמת עושים את העבודה? לא מחפש רעש, אלא איכות הצליל.

תודה רבה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה רכב?

איזה סאבוופרים?

זרקת משהו לאוויר וזה פשוט אבסטרקטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני מבין נכון זה סאב וופר אקטיבי שמיועד להתקנה בבאר של גלגל הספייר.

אל תצפה לניסים ונפלאות מהסאב וופרים האקטיביים האלה - קצת השלמה של נפח באס וזהו.

הייתי מייעץ לך דווקא לבודד את הדלתות הקדמיות קודם כל וגם לסגור שם את המחיצות הטכניות ואולי אח"כ לשקול תוספת של סאבוופר ומגבר.

אם תריץ כאן חיפוש על סאב וופר של ARC AUDIO XDI8 אתה תראה שניתן אפילו להתקין אותו מתחת למושב של סוזוקי ג'ימני אם בונים את התיבה נכון.

אבל זה תלוי ברכב ואיך הרצפה מתוכננות ובמרווח בינו לבין המושב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם אני מבין נכון זה סאב וופר אקטיבי שמיועד להתקנה בבאר של גלגל הספייר.

אל תצפה לניסים ונפלאות מהסאב וופרים האקטיביים האלה - קצת השלמה של נפח באס וזהו.

הייתי מייעץ לך דווקא לבודד את הדלתות הקדמיות קודם כל וגם לסגור שם את המחיצות הטכניות ואולי אח"כ לשקול תוספת של סאבוופר ומגבר.

אם תריץ כאן חיפוש על סאב וופר של ARC AUDIO XDI8 אתה תראה שניתן אפילו להתקין אותו מתחת למושב של סוזוקי ג'ימני אם בונים את התיבה נכון.

אבל זה תלוי ברכב ואיך הרצפה מתוכננות ובמרווח בינו לבין המושב.

אני חושב שאתה טועה... הסאב מיועד להתקנה מתחת למושב. בגודל שלו הוא כמו המגבר שיש לי, שנמצא גם הוא מתחת למושב. הסאב שהצעת לא נמצא באתר של arcaudio, יש שם רק 10", שהעומק שלו מעל 12 ס"מ. אין מצב שדבר כזה יצליח להדף מתחת למושב של סובארו :)

לגבי השאיפה מהסאונד - אני בדיוק צריך השלמה של באס. פעם היה לי סאב של Phase, אבל נגנב :( וכיום הבאגאז' כבר תפוס עם דברים אחרי.

פורסם (נערך)

צודק, שכחתי שזה 108 F

זה הסאב:

http://www.mac-audio.de/en/products/product-finder/subwoofer/active-subwoofer/ice-cube-108f

אבל שאלה הייתה יותר עקרונית, איך הסאבים האלה עושים את העבודה, בתנאי ואני מעוניין ביותר איכות מרעש?

עריכה אחרונה על ידי dima_vy
פורסם

רעש מהדברים האלה אתה בטוח לא תקבל - איכות לדעתי גם קשה מאוד ולהיות רציני לגבי זה.

המילה היא "נחמד" ולא יותר אם אתה מבין אותי. זה באמת יתן לך השלמה, תחושה של יותר נפח בתחום הבאס.

לא מצפה ממוצר כזה להיות טונאלי במיוחד, דיוק יחסי כן הייתי מצפה לקבל כי התיבה קטנה מאוד וגם לא הייתי מצפה ממוצר כזה לרדת מאוד נמוך ביחס לסאב 8 אינטש בגודל מלא בתיבה שעשויה מחומר תהודה קצת יותר טוב וחזק מאשר פלסטיקה בשקל ועשרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, בגדול זה מה שאני מצפה נכון להיום, להשלים את הבאס החסר. אני לא מצפה ממנו להיות כמו סאב שהיה לי בעבר, אבל קצת באס יהיה נחמד. גם מבחינת האיכות אני מקווה שהדגם הזה יהיה ברמה. יש לי כבר 8 שנים ניסיון עם קומפוננטים של Mac Audio, ואני מאוד מרוצה מהצליל שלהם

פורסם

בחייכם - ממבו ג'מבו שיווקי.

נפח התיבה הוא 5 ליטר - אם מישהו חושב שהדבר הזה יוציא באס מאוד נמוך ובהספק שהוא קצת יותר מלתת רקע של באס, כנראה טועה.

אלמנט 8 אינטש בתיבה 5 ליטר על מגבר שמסוגל להוציא בנשימתו האחרונה 80 וואט על אחד אוהם.

כמו שרשמתי - "נחמד" ולא יותר.

נחמד, נחמד, היה ממש נחמד...

Pioneer TS-X150

פורסם

כן, אתה אולי צודק, אבל איפשהו צריך להתפשר... אם הייתי יכול הייתי גם שם את מה שהיה לי פעם (ראה כמה הודעות למעלה), אבל החיים ממשיכים ואין מקום עכשיו. לכן צריך פתרון אחר :)

פורסם

תיכנס לCRUTCHFIELD.COM ותראה שם סאב וופרים מסדרת MICROSUB של JL AUDIO

או שתבדוק סאב וופרים של JL מסדרת TM3 או TM5 ותבדוק את נפחי התיבות (לתא המטען)

Pioneer TS-X150

פורסם

אבל מה זה יעזור לי, אם אין לי אפשרות להתקין סאב בתא מטען? גם אחרי שגנבו לי סאב מתא מטען, לא ממש בא לי להחזר אותו לשם...

• תוכן חדש...