Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעלים שדרג את הפריוס שלו בטסלה, שדרוג מתבקש :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אולי עוד שנה איזו TESLA P85 שתגיע לפה דרך מוסקבה... אי אפשר לדעת... :twisted:

א. טסלה? בארץ? בעתיד הקרוב?

ב. נניח וכן, האם שיקללת פנימה את זה שהתמחור בארץ אמור להיות 700-900,000 - אם עושים המרה למחיר בארה"ב ביחס דומה לרכבים אחרים? גם אם נעמיד פנים שממשלת ישראל לא תאנוס במיסוי כי הרכב חשמלי, זה עדיין "די" יקר... Justsayin

ציטוט מהשרשור שלי על הפריוס,

ORYO, אמרתי לך או לא אמרתי :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפי מספר הרישוי זה ייבוא אישי.

פעם שמעתי שלעידן עופר יש טסלה S בארץ, לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם כן, אז זה אומר שתקינה כבר יש ומי שרוצה יכול לקנות ולייבא לארץ, וכנראה שכך הרכב הזה הגיע.

השאלה שמעניינת אותי היא מי סיפק לרכב הזה אישור שהוא יטפל בו?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בדיוק. כמו כן, לי ידוע לי רק על מודל S אחת, של mobileye.

בנוסף, טסלה דורשת תקשורת סלולרית פעם ב24 שעות עם המערכות שלהם, ואני בספק אם הסים שלהם עובד בישראל...

מישהו פה יכול להוסיף פרטים על בסיס המספר?

פורסם

אין שום סיבה שהסים שלהם לא יעבוד בארץ.

בדיוק כמו שטסתי לגרמניה עם הסים הישראלי שלי והוא עבד שם פיקס, גם הסים הזר שלהם יכול לעבוד בארץ.

Always go sideways

פורסם

הסכם roaming זה לא הסכם שטסלה צריכה לעשות, זה הסכם שחברת הסלולר של הסים שמורכב ברכב צריכה לעשות.

בעקבות העובדה שטסלה נמכרת גם בארה"ב וגם באירופה, כנראה שההסכמים האלה כבר קיימים.

Always go sideways

פורסם

ייתכן. קשה להגיד. בכל מקרה, מעניין לגבי שירות וטיפולים לרכב בארץ. שלא לדבר על זה שאין supercharger אחד בארץ...

פורסם

כן ירבו!

במחיר הנכון הטסלה הזאת תהפוך ללהיט, ואני כמובן מתכוון למודל 3 החדש שהוצג לפני מספר ימים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...