Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני חודש, בז'נבה, נתקלתי ברחוב במישהו שבדיוק חנה את הטסלה שלו.

שאלתי אותו לדעתו הכנה על הרכב והוא טען שהוא מאוכזב מאיכות החומרים וההרכבה לרכב במחיר כזה. מעבר לחסכון, לביצועים ול-novelty value, האיש התגעגע למרצדס שהיתה לו לפני כן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני יכול לומר לך שבכל ההזדמנויות שיצא לי לנהוג בטסלה תחושותיי היו זהות- אחלה רכב, חסכוני מאוד אבל בכל הנוגע לאיכות ונוחות הוא ממש לא בליגה של מרצדס וב.מ.וו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במרץ או באפריל 2015 .הוכנסה לארץ טסלה מודלS בצבע חום .למטרת תקינה עי יבואן אסטון מרטין .הוא החזיק את הרשיון היבוא לרכב אומנם זה לא יצא לדרך אבל חלק מתוצרי העבודה שלו ,היו תשתית טעינה חומר והכשרת אנשי מקצוע ותקינה לרכב. אני משוכנע שזאת ושתי האחיות הנוספות שלה ששיכות כניראה למקורבים הן מה שאיפשר את היבוא .

פורסם

איזו תשתית טעינה? למיטב ידיעתי תשתיות הטעינה בארץ מסתכמות בג'ינרג'י (כולל השאריות של בטר פלייס) וזהו. וכמובן שקעים ביתיים למיניהם.

פורסם

כמו כן - איזה אנשי מקצוע? הטסלה מטופלת ע"י טסלה בלבד (אין יבואנים, אין "מוסכים מורשים"). בארץ אין לטסלה נוכחות כלל, ואין מי שיכשיר (משהו שהחברה לא עושה במילא) אנשים.

פורסם

אם הייתי יודע שיהיה כזה דיון הייתי שואל את הנציגים שטיפלו ברכב....

מה שכן שמעתי הוא - שהיתה לבוחן מהעמדה מס 1 בעיה עם רישום שנת הייצור- והנציג אמר בתגובה שזה לא משנה כי הרכב למטרת תצוגה בלבד...

פורסם
לפי מספר הרישוי זה ייבוא אישי.

פעם שמעתי שלעידן עופר יש טסלה S בארץ, לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם כן, אז זה אומר שתקינה כבר יש ומי שרוצה יכול לקנות ולייבא לארץ, וכנראה שכך הרכב הזה הגיע.

השאלה שמעניינת אותי היא מי סיפק לרכב הזה אישור שהוא יטפל בו?

לצאצא המוכשר מבית עופר היתה טסלה רודסטר, שהיתה למעשה האמא של כל הטסלות. מרכב של לוטוס אליס עם כל הפרוצדורה החשמלית של אדון מאסק. נדמה לי שסדר הדברים היה שהטסלה הזו עשתה לילד של יולי חשק לבטרפלייס ואולי בטר פלייס עשתה חשק לטסלה הזו שיובאה במיוחד בכדי לבדוק מה אוטו נטו חשמלי יודע לעשות ואולי לא, גם לא כל כך חשוב שהרי זו כבר הסטוריה. מה שכן האוטו הזה יוצר בכמויות קטנות יחסית ועלה טונות של כסף, הרבה יותר מהטסלות הנוכחיות ועממיות המחיר ביחס.

פורסם
הייתכן שהרכב מיועד לתערוכת אוטומוטור והמספר זמני בלבד?

אם הרכב לאוטומוטור אין שום הגיון להעביר אותו בעמדה 1 ולהלביש לו מספר ישראלי

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

פרסמו לפני כמה ימים שאלון מאסק ביקר בארץ כנראה בשביל תצוגה של מובילאיי, אבל אולי גם למטרות אחרות? יכול להיות שסוף סוף יתחילו למכור טסלה בארץ? בכל מקרה הכי סביר שזהו עוד רכב פיתוח של מובילאיי.

פורסם
במרץ או באפריל 2015 .הוכנסה לארץ טסלה מודלS בצבע חום .למטרת תקינה עי יבואן אסטון מרטין .הוא החזיק את הרשיון היבוא לרכב אומנם זה לא יצא לדרך אבל חלק מתוצרי העבודה שלו ,היו תשתית טעינה חומר והכשרת אנשי מקצוע ותקינה לרכב. אני משוכנע שזאת ושתי האחיות הנוספות שלה ששיכות כניראה למקורבים הן מה שאיפשר את היבוא .

חבר שלי עובד באסטון מרטין. לא ידוע לו על שום טסלה שהם הביאו לתקינה. ובכלל - מה קשור אסטון מרטין לטסלה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
חבר שלי עובד באסטון מרטין. לא ידוע לו על שום טסלה שהם הביאו לתקינה. ובכלל - מה קשור אסטון מרטין לטסלה?

מה שהוא אמר :)

• תוכן חדש...