Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה הוא עונה כשהוא נכנס לתחנת דלק לקנות דיאט ספרייט ושואל אותו המתדלק "95 מלא..?"

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש תחנת דלק אחת בארץ שבה הוא אשכרה יכול גם להטעין את האוטו. שם אומרים CHADEMO מלא בבקשה, ומביאים למתדלק את המתאם.

פורסם

ואז פורסים שק"ש בהמתנה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

שעתיים לעומת תדלוק רגיל של כמה דקות?

שק"ש לא מספיק, אני צריך גם נרגילה ונשנושים ואלבום או שתיים של אחד הזמרים האהובים עליי :lol:.

פורסם

תאשים את תשתית הטעינה בארץ :)

במטען מהיר של טסלה סוללה מלאה לוקחת כשעה, ולרוב אתה תטען במשך רבע שעה עד חצי שעה (אתה לא אמור להגיע לסוללה ריקה בכלל).

פורסם
הכי חזקה שנהגתי בה הייתה הP85. לא זכורות לי בעיות כאלו...

דוגמא אחת מתוך רבות:

http://ecomento.com/2014/07/10/tesla-model-s-overheats-tackling-nurburgring/

אני גם לא חוויתי את בעיית ההתחממות אבל יש מספיק בעלי רכבים שטוענים שזו אכן קיימת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כנראה שזה דורש לעשות עם הרכב דברים שלא עשיתי :)

מה שכן, הרכב שלי בהחלט נכנס למוד עוצמה מוגבלת בגלל טמפרטורות נמוכות דווקא, עד שהסוללה התחממה.

פורסם
איזה כיף ,יאללה שיהיה כבר, לדעתי רכב העתיד כבר כאן.

+1 מקווה שיתחילו למכור בישראל את הדגם החדש.

אם כאן היו פותחים רשימת הזמנות אני חושב שהשיא שנקבע בארה"ב היה נשבר :)

קובי

:-)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רכב מדהים!

נסעתי עליו בקנדה, ברגע שמגיע לארץ ארוץ לקנות P85 (במחיר סביר, מקווה....)

נכון שאיכות החומרים אינה מגיע למרצדס וBMW אבל תנו להם את הזמן. בכל זאת חברת מכוניות חדשה שבנת מכונית מ-0.

חברת המכוניות הקודמת שנבנתה מ-0 הייתה כמדומני לפני מלחמת העולם...

• תוכן חדש...