Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שמעניינת אותי היא מי סיפק לרכב הזה אישור שהוא יטפל בו?

דודו מהום סנטר. כולה כמה מצברים, לא?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולה כמה מצברים, תחזוקה מינימלית, הכל טוב ויפה.

עם זאת, יש חוק בארץ שקובע שעל מנת לבצע ייבוא אישי לרכב, יש להציג אישור ממוסך שיטפל ברכב הזה, יבצע ריקולים במידת הצורך וכו'.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

איך ומאיפה ולמה.

כמו שכולנו בוכים שמתייחסים אלינו כמו גנבים,

ככה גם אנחנו מטילים ספק שמשהו מתרחש במדינה בצורה חוקית ולגיטימית.

עד שלא יוכח אחרת אזי:

יש מוסך שמוכן לטפל ברכב לפי דרישות היצרן (רק שהוא לא הדביק מדבקה על הפגוש מאחורה ולכן אי אפשר לדעת איזה מוסך זה.)

יש תקינה

מותר לייבא

מעבר לכך, כל שאר הדיון על איך הגיעה, כמה עלה לבעלים, מאיפה הכסף וכל שאר ההשערות מתאימות מאוד לתרבותנו שבא כל אחד בישראל הוא למעשה גם עו''ד, גם רו''ח, וגם יבואן של מכוניות בנוסף למקצוע ממנו הוא מתפרנס.

וכמובן גם יודעים הכל על פריקה וטעינה של סוללות, ועקרונות הפעולה של רכב זה (תקלות נפוצות וכו) כי יש אינפורמציה באינטרנט, ורכבים חשמליים קיימים מתחילת המאה העשרים כידוע.

אין כמה חברי CF שמייעצים בתשלום לאלון מאסק? שאומרים לו איפה הוא טועה? מה הוא לא עושה נכון?

פורסם

@ghostbuster

אכן, לא ברור מי אמור לטפל ברכב הזה.

@57

לא אכפת לי מי ייבא וכמה עלה לו, כן אכפת לי איך, ואיך הרכב הולך לתפקד פה.

וכן, יש לי מושג או שניים בטסלה. אתה נהגת בה?

פורסם

מהיגיון כנראה מי שמטפל בזו של מוביל איי כבר שנתיים אם אני זוכר נכון יטפל גם בזו. (אין לי שמץ של מושג מי זה).

בפעם היחידה שיכלתי לצלם אותה המצלמת דרך בגדה בי.

פורסם

אני חושב שהרכב של מובילאיי הוא יותר פלטפורמת פיתוח מאשר רכב נוסע. לא בטוח שיש לו בכלל מספר רישוי.

פורסם

לישראל ישראלי אף פעם לא נמאס מסיפורי המעשיות על "רכב שהגיע רק כדי שהישראלים הבורים (אלה שאחראים לפיתוחים החשובים בעולם בתחום החומרה והתוכנה ו/או מספר אקזיטים עצום), ילמדו איך לטפל בו" (הוא לא יעצור שניה לחשוב שאם הרכב היה מגיע למטרה זו, היה מקבל לוחית "במבחן" ולא לוחית צהובה). בפרקים הקודמים מבית היוצר של ישראל ישראלי- "אני רוצה לראות את הבעת פניו של ה"מטומטם" כאשר יבקשו ממנו למלא חנקן בצמיגי הGTR" ו"אני רוצה לראות איך תסע פרארי על הכבישים השבורים שלנו" (ספויילר- הכבישים בלוס אנג'לס שבורים באותה מידה). בנתיים, כמות רכבי העל בישראל לא תבייש את רודאו דרייב. מספרי הסיפורים ממשיכים לרטון ולהשאר במקום, השאר מתקדמים.

ולעניין הטסלה- ניתן לייבא רכב אשר אין לו ייצוג בישראל כלל וזאת על ידי התחייבות בעלי מקצוע מחו"ל לטפל בו, והתניית חידוש רשיונו בחידוש התחייבות בעלי המקצוע (ועוד מספר פרוצדורות יותר פשוטות ממה שזה נשמע, כמו אישור משרד הפנים להעסיקם וכו).

פורסם

ניתן לייבא רכב אשר אין לו ייצוג בישראל כלל וזאת על ידי התחייבות בעלי מקצוע מחו"ל לטפל בו, והתניית חידוש רשיונו בחידוש התחייבות בעלי המקצוע

כן, את זה אני זוכר מהרולס רויס. אבל אני פשוט לא רואה סוכנות טסלה חותמת על משהו כזה.. אולי חוץ מירדן.

פורסם
באופן מפתיע, תחזוקה לרכב הזה היא מינימלית ביותר.

זה לא מפתיעה בכלל נוכח העובדה שיש ברכב הזה הרבה פחות מכלולים נעים ובאופן כללי הוא הרבה פחות מורכב מבחינה מכאנית ביחס לרכב קונבנציונלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
@ghostbuster

אכן, לא ברור מי אמור לטפל ברכב הזה.

@57

לא אכפת לי מי ייבא וכמה עלה לו, כן אכפת לי איך, ואיך הרכב הולך לתפקד פה.

וכן, יש לי מושג או שניים בטסלה. אתה נהגת בה?

לא נהגתי. לאף אחד מחברי או מכריי אין כזו. כמה מכרים עשו נסיעת מבחן על ה-S.

עד כמה שאני יודע הנהיגה לא לימדה אותם דבר לגבי התחזוקה.

איזה מושג ניתן לקבל לגבי התחזוקה והטיפול השוטף בטסלה כתוצאה מנהיגה בה?

שמח לשמוע שאתה יכול לשפוך אור על הנושא, מעבר למה שניתן ללמוד מהרשת וממרכז המבקרים. DO TELL.

פורסם

ההערה שלי התקשרה לשורות האלה מההודעה שלך:

"

מעבר לכך, כל שאר הדיון על איך הגיעה, כמה עלה לבעלים, מאיפה הכסף וכל שאר ההשערות מתאימות מאוד לתרבותנו שבא כל אחד בישראל הוא למעשה גם עו''ד, גם רו''ח, וגם יבואן של מכוניות בנוסף למקצוע ממנו הוא מתפרנס.

וכמובן גם יודעים הכל על פריקה וטעינה של סוללות, ועקרונות הפעולה של רכב זה (תקלות נפוצות וכו) כי יש אינפורמציה באינטרנט, ורכבים חשמליים קיימים מתחילת המאה העשרים כידוע.

אין כמה חברי CF שמייעצים בתשלום לאלון מאסק? שאומרים לו איפה הוא טועה? מה הוא לא עושה נכון?"

אז כן, יש לי מושג לגבי מספר תקלות נפוצות, גם מנהיגה בה. בלדוגמא, בעיות ותקיעות של מערכות התצוגה (מבוססות הTEGRA) , בגרסא 6 לכל הפחות. ניתן גם לראות שהגיע הזמן להחליף את שני פלטפורמות החומרה האלו ליותר מודרניות.

התחזוקה (לפי בעלים, ולפי המלצות השרות של החברה) היא מינימלית למדי, וכוללת בעיקר חלקים מתכלים כמו רפידות בלם, פילטר אויר למזגן וצמיגים. לעיתים רחוקות יש צורך בהחלפת נוזל הקירור של הסוללה.

פורסם
באופן מפתיע, תחזוקה לרכב הזה היא מינימלית ביותר. תקלות לעומת זאת...

במיוחד תקלות חשמל :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...