Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש סוללות מקיטה -BL 1830 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי לערך 5 שנים שתי סוללות של מקיטה כל סוללה היא 3 אמפר , אני רוצה לחדש אותן בעזרת החלפת הסוללות הפנימיות שלהן .

האם מישהו יודע איזה סוללות יש בפנים ע"מ להזמין ? .

האם מישהו יודע איזה ביט צריך בדיוק כדי לפתוח את הסוללה ? .

תודה מראש ושבת שלום .סוללה1.JPGסוללה2.JPGסוללה3.JPG

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ברוב המקרים מדובר בסוללות 18650 ובמקרה שלך ככל הנראה 5 יחידות.

מציע שתפתח ותבדוק.

הבעיה העיקרית בהחלפה היא עניין החיבור בין הסוללות, שמאוד בעייתי בהלחמה ומאוד בעייתי מבחינת מקום פיזי (הכל בפנים על עשיריות המילימטר)

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התשובה . מישהו מכיר אתר מומלץ לקניית הסוללות הנ"ל "18650" - סוללות ליתיום , צריך כנראה 5 סוללות .

תודה מראש .

פורסם

אני הזמנתי לפני הרבה מאוד זמן סוללות 18650 של Sanyo דרך Banggood. סט ראשון שהזמנתי עובד אצלי על אחת המברגות כבר דיי הרבה זמן, סט נוסף טרם הרכבתי (מתכוון להרכיב על בוש 14.4V).

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התשובה איציק .

האם מה שהבחור עושה בסרטון תקני ונכון ? .

האם הסוללות הנ"ל מספיק טובות ? .

http://www.banggood.com/2PCS-Sanyo-3_7V-2600MAH-UR18650ZY-18650-Rechargeable-Battery-p-914803.html

או שכבר עדיף כאלה :

http://www.banggood.com/2PCS-Sanyo-3_7V-2800MAH-18650-Protected-Rechargeable-Battery-p-909140.html

פורסם

הסוללות מהלינק הראשון עם 2600ma זה מה שיש לי וזה גם מה שאתה צריך.

לסוללות מהלינק השני יש מעגל בקרה והוא לא מתאים כי: זה מגדיל את מידת הסוללה ודבר שני אתה לא צריך את זה, המטען של המברגה עושה מה שצריך לעשות ויש מעגלים, אפילו פשוטים להחריד, שמכילים חיישן טמפ׳ זעיר בתוך הבית של הסוללות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

על פניו, אין לי מושג עד כמה זה בטיחותי להלחים את הסוללות האלו - אבל למשתמש הביתי זו הדרך היחידה. גם אני הלחמתי אבל בחשש מאוד גדול ועשיתי את המקסימום שזה יהיה קצר ביותר ובמקרים מסויימים אולי עדיף להשתמש באמצעי קירור כלשהו (מים קרים או משהו בסגנון) בסיום ההלחמה.

הפחיות שאתה רואה נקראות TABS, ואפשר לקנות כאלה באיביי (אני הזמנתי דאז, זה מגיע חבילה פיצפונת של 50 יח' TABS שאפשר להחלים\לחתוך).

הבעיה שאם אתה מלחים את זה בבית, זה מתחמם ואז אתה עלול לגרום לנזק לבידוד של הסוללה, והדרך משם לקצר - קצרה מאוד.

צריך לעבוד מאוד מסודר וחכם בשביל שההלחמה תצא טוב, בזמן קצר, ולא תיפע בבידוד של הסוללות.

המרחק בין הקצה החיובי (+) של הסוללה לקצה השלילי (המעטפת של הסוללה) הוא במקרה הטוב מילימטר, ולכן פחית שתולחם ותתיך את הבידוד - ברגע שתקפל אותה על גוף הסוללה - עלולה ליצור קצר.

כמה דברים:

1. לפי מה שראיתי, במפעל משתמשים בריתוך נקודתי (ויש כאלה שבנו כאלה מכשירים ביתיים) שהוא סוג של נעיצה עם התכה, זה תופס גם הרבה פחות מקום.

2. אם בא לך ממש ממש להשקיע, באיביי תוכל להשיג סוללה עם TABS מולחמים, וככה חסכת לעצמך 99% מהסיכונים - אבל זה יותר יקר.

3. אנקדוטה נוספת: כאשר משתמשים בסוללות כאלה לפרוייקטים CUSTOM MADE אתה לא צריך את כל החארטה הזה, אתה יכול לקנות תושבות (תעשה חיפוש ל 18650 HOLDER) ובזה לסיים את הסיפור.

4. בסוללות של מברגות אתה מוגבלת במקום ובגלל זה גם השימוש ב TABS. אני בסופו של דבר לא הצלחתי לעבוד עם החרא הזה, והשתמשתי בחוטים דקים רגילים (בעיקר בגלל הבידוד של החוט שנותן לי סוג של הגנה נוספת\שקט נפשי נוסף מפני קצר פוטנציאלי).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום רב האם ניתן יהיה לקבל בבקשה קישור לסוללות הללו עם TABS מאחד האתרים : אייבי , בנגוד , עליאקספרס , דילאקסטרים .

אני צריך 10 סוללות כאלה , תודה מראש ושבת שלום .

פורסם

בתמונות זה נראה מקורי - א-ב-ל כשאתה קונה ממקומות כמו אליאקספרס אתה חייב לקחת בחשבון שיכול להיות שזה זיוף. 50% / 50%.

אם קנית - דווח לנו לאחר מעשה איך הן.

חשוב לקחת בחשבון שכדאי לתת להן כמה מחזורי טעינה ושימוש עד שהן מגיעות לשיא היכולת שלהן (מניסיון עם הסוללות שלי) - כי זכור לי שבשימוש או שניים הראשונים הן לא החזיקו הרבה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...