Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממצב אנשים?

אני צריך עצה מהמבנים בתחום

אז ככה אני צמוד בתקציב בסביבות ה1400ו אני רוצה לשים מערכת ורמקולים לפחות בינתיים והשאלה היא איזה ציוד אני יכול לקנות שיתלם מבחינה כספית ויתן ביצועים:

צליל נקי ואיכותי

חזק

יש חברות זולות כמו קליפורניה בום שיש להם רמקולים עם וואטים גבוההים אבל זה לא הגיוני שזה משהו אמיתי במחירים שלהם

וגם אני רוצה לברר איזה גודל רמקולים אני צריך מקדימה ומאחורה

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נכון גבר ערכתי אותה ואפילו הוספתי שאלה :lol:

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

או קיי יש לך לנסר 92, בזה אני לא יכול לעזור אולי אחרי.

עכשיו ב סכום הזה אתה רוצה את הבסט "צליל נקי ואיכותי חזק" קשה לי להאמין שבסכום הזה תוכל להביא גם HD גם רמקולים קדמיים ואחוריים שיתנו את התפוקה שאתה רוצה.

או שתתפשר או שתתגמש עם הסכום.

לפעמים חופש בחירה זה בכי רע... :grin:

פורסם
או קיי יש לך לנסר 92, בזה אני לא יכול לעזור אולי אחרי.

עכשיו ב סכום הזה אתה רוצה את הבסט "צליל נקי ואיכותי חזק" קשה לי להאמין שבסכום הזה תוכל להביא גם HD גם רמקולים קדמיים ואחוריים שיתנו את התפוקה שאתה רוצה.

או שתתפשר או שתתגמש עם הסכום.

או קיי תודה על התמיכה רציתי לשאול עוד משהו לגבי החברות הזולות כמו קליפורניה בום שראיתי מוצרים שלהם ויש להם תכונות טובות אבל אני לא יודע איך זה במציאות כי המחירים שם מצחיקים מי ששמע

את הציוד שלהן שיכתוב לי פלז

ולגבי הסכום אפשרי להתגמש עוד טיפה אבל זה קשה ועוד כמה צריך?

תודה מראש

פורסם

וסליחה שאני שואל הרבה :lol: עיינתי באפשרויות ומצאתי רמקולים

PIONEER 330W 4 WAY

PIONEER 4 WAY 350W

PIONEER 4 WAY 240W

מה יותר מתאים לי מאלו? או שיש לכם הצעות טובות יותר בסכום דומה

ואם בכלל אפשר לשים בלנסר כמו שלי 6*9

פורסם

אני שמתי 6x9 של פיוניר 240W בלנסר שלי אבל זה הצריך ניסור בפח כי במגש האחורי יש פח (ככה זה כנראה גם אצלך).

דרך אגב, לי היה תקציב בערך כמו שלך , ושמתי את הרמקולים , ור"ד של פיוניר 4600 ואני מבסוט, המערכת די עןנה על הציפיות שלי , אמנם אי אפשר לעשות איתה הרקדות ציבוריות בפארק הירקון, אבל בשביל מוזיקה באוטו בזמן נסיעה, היא מספיקה לי בהחלט (בדיעבד, אם הייתי מתקין עכשיו, הייתי שם ר"ד פיוניר 5600 , כי יש בו rds , שזאת פונקציה שלדעתי שווה את ה-60-70 ש"ח שמפרידים בין 2 הדגמים)

רמקולים קדמיים יש לי את המקוריים של הלנסר + 2 טויטרים שקיבלתי מתנה.

הכל ביחד כולל התקנה עלה לי 1400 ש"ח.

פורסם

יש לקליפורניה בום דגמים טובים מאוד שיתנו לך תמורה למחיר

ויש דגמים שלא הכי ממולצים...הכול תלוי מה בעיקרון אני ממש ממליץ על הסאב ועל המגברים שלהם

פורסם
אני שמתי 6x9 של פיוניר 240W בלנסר שלי אבל זה הצריך ניסור בפח כי במגש האחורי יש פח (ככה זה כנראה גם אצלך).

דרך אגב, לי היה תקציב בערך כמו שלך , ושמתי את הרמקולים , ור"ד של פיוניר 4600 ואני מבסוט, המערכת די עןנה על הציפיות שלי , אמנם אי אפשר לעשות איתה הרקדות ציבוריות בפארק הירקון, אבל בשביל מוזיקה באוטו בזמן נסיעה, היא מספיקה לי בהחלט (בדיעבד, אם הייתי מתקין עכשיו, הייתי שם ר"ד פיוניר 5600 , כי יש בו rds , שזאת פונקציה שלדעתי שווה את ה-60-70 ש"ח שמפרידים בין 2 הדגמים)

רמקולים קדמיים יש לי את המקוריים של הלנסר + 2 טויטרים שקיבלתי מתנה.

הכל ביחד כולל התקנה עלה לי 1400 ש"ח.

כמה עלה הניסור?

והרמקולים המקוריים לא הורסים את האיכות בווליום גבוהה?

תודה לכולם על התגובות

פורסם
תלוי אם זה עץ לא יקחו לך יותר מ 50 שקל כולל הכול הכול

אם זה פח זה יכול להיות גם 150

או קיי תודה אני אקח את זה בחשבון.....

נראה לי זה פח....

איני בטוח משום שהוא מצופה סוג של בד מסוים ואני לא יודע מה יש מתחתיו

פורסם
יש לקליפורניה בום דגמים טובים מאוד שיתנו לך תמורה למחיר

ויש דגמים שלא הכי ממולצים...הכול תלוי מה בעיקרון אני ממש ממליץ על הסאב ועל המגברים שלהם

מתן פה אני בהחלט מסכים איתך ומניסיון ..

הלכתי לפני שבועיים להביא מחולון[אוטו אם] זוג אליפסות של החברה הנל הדגם הספציפי הזה:http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=1890040

ופשוט נידהמתי[שמעתי בעבר אצל חברים והחלטי לקנות 120 שח+טויטרים מתנה] התקנתי את הרמקולים הללו [מחוברים לHU -Blaupunkt BPV650] ופשוט שמעתי בעבר פיוניר קנווד [240W] והרמקולים הללו כלל לא נופלים באיכותם מהמותגים,בעיקר אם אתה מחפש באס אימתני ומאתגר ונקי הם בישבילך בכל מצב..אולי הטראבל שלהם טיפה טעון ועמום אבל כלל לא מפריע לאוזן בילתי מזויינת..בכל מקרה אני מרוצה מהם ולדעתי האישית אין תמורה מעל 230 שח יותר טובה מהם!

וממש לא איכפת לי מכל האנשים שיחלקו עליי[פשוט חבל שאתם לא מנסים דברים חדשים ,כן כן אפילו שהם זולים לא אומר שהם זבל סיני .סה"כ גם רוב התוצר של פיוניר מיוצר בסין ואני לא יופתע אם גם באותו מפעל מרכזי ..] בכל מקרה הם חזקים [שמעתי אותם גם עם הגברה ] הבאס שלהם סוף הדרך,ניראים פאנן ,ונותנים תמורה מעבר למחיר הריצפה שניקנו!

P1110993.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צריך לשמוע אותם אני לא מזלזל ושולל חברות חדשות שנכנסות לשוק ואין להם עדין שם

אחת השאלות שלי היתה האם רמקולים של חברות כמו חברת california boom טובים

ועם רמת ביצועים טובה למרות מחירם הזול

מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים:

http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=HLCL6994

והרמקולים בסט שלם במחיר מצחיק

http://www.parsi.co.il/product.asp?sid=1046&lid=1011&productid=3718

רק תזכרו שאין לי מגבר ברכב

פורסם
תלוי אם זה עץ לא יקחו לך יותר מ 50 שקל כולל הכול הכול

אם זה פח זה יכול להיות גם 150

אם זה עץ אני יכול לעשות גם בעצמי אבל אם זה פח זאת בעיה

ולמי שיודע איך מנסרים פח הכוונה עם איזה מכשיר

• תוכן חדש...