Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צריך רכב בווגאס

שימושי אולי, אבל ממש לא חובה.

אני חושב שמכל החברים שלי שמבקרים שם באופן קבוע (יחסית) אני היחיד שטורח לשכור רכב.

פורסם (נערך)

מרון תודה רבה על הטיפים.

לגבי הרכב אני חושב שהבנתי פחות או יותר למה אני נכנס. אקרא גם קצת בגוגל.

הדילמה עכשיו היא כבר משהו שאולי מתאים לאוף טופיק, אבל השרשור כבר פתוח אז לא יודע אם לפתוח חדש.

כפי שרשמתי ואולי לא הייתי ברור אני נוחת בחמישי בבוקר ובשני בבוקר כבר חוזר.

בכל מקרה אני רוצה להיות בLA בשבת בלילה כדי שיהיה לי לפחות את ראשון להסתובב שם קצת בסביבה.

הדילמה היא מה לעשות עם שאר הזמן, חמישי שישי ושבת.

בהתחלה הייתי סגור על לראות את ווגאס. אחר כך חשבתי על זה ואני מגיע לLA בפעם הראשונה וישר בורח משם, אולי זה הפסד ואולי לא.

פה עדיין לא החלטתי מה עדיף.

אני יותר מתחבר לטבע מהימורים. תנו לי לטייל בפארק ולראות נופים יפים. הבעיה שהפארק היחיד שקרוב לLA הוא הג'ושוע פארק. האם מישהו ביקר שם?

עריכה: ראיתי שיש סיורים שיוצאים מלאס וגאס ולוקחים אותך לשכר הובר, ולגראנד קניון. מישהו עשה? אם כן זה מספיק טבע לטיול הזה.

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הובר זה לא ממש טבע אלא יותר סיור בסכר עצמו, איך נבנה, טכנולוגיה, איך עובד, וכו. אותי אישית זה עניין, אבל טבע זה לא.

טיול טבע שאני מאוד אהבתי זה San Jacinto mountain והרכבל העצום שמוביל אליו בפאלם ספרינגס, תעיף מבט.

גראנד קניון זה 4-5 שעות נסיעה מוגאס, ולכיוון ההפוך מLA - שים לב.

עוד אופציה שציינו כאן היא סאן דייגו. פחות משעתיים מLA (דרומה), ובהחלט יש מה להעביר שם יום. יש את העיר העתיקה, ויש נושאת מטוסים שמתפקדת כמוזיאון - אני מאוד נהניתי.

• תוכן חדש...