Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לייבא חלקים לאוברול למנוע.

תלתלים , בוכנות , קיט טיימיניג וכו.

מה הפרוצדורה מבחינת מכס?

תודה

פורסם

המנוע אוכל המון שמן, בארץ המחירים גבוהים כרגיל.

אף אחד לא יודע אם זה נכלל בשחרור מהיר?

ראיתי שראש מנוע ובלוק מנוע כן נכללים השאלה אם גם תלתלים ובוכנות.

פורסם

תלתלים - זה על הראש, לא ברכב.

הקישור הנ"ל יכול לעניין אותך אולי: http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

שאלה נוספת לי אליך - בדקת במוסכים עלויות ? לא יותר כדאי שיבוצע מסודר במוסך (שתבחר), ועם אחריות מתאימה (גם לחלקים וגם לעבודה ) ?

יש לך הידע לבצע זאת לבד ?

לא בטוח שכל מוסך יסכים לקבל חלקים שאתה תביא ולבצע העבודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני ייבאתי חלקים לאוברול ללא בעיה מיוחדת.

אבל, שים לב (וזה חשוב), זול- זה לא.

אלה חלקים כבדים שהשילוח שלהם יקר מאוד, על זה תוסיף עמילות, מכס, מע״מ ואת הזמן שאתה צריך להשקיע בעבודת מחקר איזה מק״טים להזמין, איך וכל ההתעסקות שמסביב.

אחרי שכבר יש לך את החלקים קח בחשבון טעויות אנוש (מק״ט לא נכון, החסרת חלק, בלת״מ וכו') והעובדה שרוב המוסכים לא יהיו שמחים לבצע את העבודה, ואם כן כנראה יגבו תשלום נוסף על העבודה ולא יתנו אחריות.

הסיבה היחידה שאני ייבאתי בעצמי היא כי המנוע שלי מבין הבודדים בארץ ורציתי לוודא שהוא מקבל חלקים תואמים.

בשורה התחתונה ל 20vt כנראה ישתלם יותר למצוא בארץ (בעצמך או דרך מוסך) ואולי אפילו למצוא מנוע שלם מפירוק...

נסה את איציק VR

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אתה בטוח שאכילת השמן היא מכיוון הרינגים ולא גומיות שסתומים שאפשר להחליף ללא יותר מידי פירוקים?

יום טוב גם לך

פורסם

אין צורך להזמין מחול, גש לגקי מנועים שיבצע מדידה עדכנית של כל מכלולי המנוע ומה שלא בהספק הוא יזמין מהארץ יש המון זמינות חלקים ואין חיוב שמדובר בטלטל אולי זה משהו אחר. לפני שמזמינים פותחים לבדוק מה לא תקין סתם להזמין זה עלות מיותרת.

לאחר המדידות של כל הדברים תוכל לדעת עם מה אתה הולך להתמודד בהצלחה

• תוכן חדש...