Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לקנות מצלמת דרך של blackVue ולהשתמש במצב חניה שלה שמשתמש בחיישני תנועה כדי לתעד מקרה של ונדליזם ברכב או במידה ומשהוא פגע ברכב ולא השאיר פרטים.

השאלה היא כזו האם למשהו פה היה מקרה שפרצו לו אל הרכב רק כדי לגנוב את המצלמת דרך? כי ה blackVue דיי בולטת...

בגדול אני מתלבט בין שתי מערכות:

האחת היא כמובן ה blackVue שציינתי למעלה כאשר אני מעוניין בשתי מצלמות אחת קדימה ואחת אחורה.

הדגם שאני מעוניין בו זה הדגם הזה: https://www.blackboxmycar.com/collections/blackvue/products/blackvue-dr650gw-1ch-wifi

היתרון של זוג מצלמות כאלה שהם מצלמות ב 1080HD גם קדימה וגם אחורה ולכן יש סיכוי גבוהה מאוד להצליח לזהות פנים של אנשים ומספרי רישוי במגוון רחב יותר של תנאים

החיסרון הוא שהמערכת הזו בולטת

האופציה השנייה שלי שאני פחות מעדיף אותה היא המערכת הבאה:

https://www.blackboxmycar.com/products/ecell-focus-black-box-hd-2ch-wi-fi-dvr

היתרון שלה ששתי המצלמות שמודבקות לשמשה האחורית והקדמית קטנות מאוד ובקושי מושכים את העין ולכן לא סביר שמשהוא יפרוץ אל הרכב כדי לגנוב אותם.

מצד שני שתי המצלמות מצלמות ב 720P בלבד ולכן יש מצבים שבהם יהיה קשה לזהות לוחיות רישוי או פנים של אדם

לסיכום במידה ואין פריצות לרכבים כדי לגנוב מצלמות דרך אני אבחר ב BlackVue במידה ובהחלט יש סיכוי שיפרצו לי לרכב כדי לגנוב את המצלמה אני אבחר כנראה באופציה השנייה...

אודה על העזרה חברים

פורסם

הסיכוי שמישהו יפרוץ לך את הרכב בשביל מצלמה , הוא כמו הסיכוי שמישהו יפרוץ לך את הרכב בשביל רדיו ( אמנם יותר ברכבים עם רדיו אפטר מרקט).

בקיצור , אם נרקומן (או כל פורץ חובב שהוא) שם עין על הרכב שלך , הוא יפרוץ אותו בלי לחשוב יותר מידיי על מה יש בפנים, עבורו כל שקל שהוא ימצא שווה את זה.

לדעתי אם המצלמה הראשונה מצאה חן בעיניך יותר, אז תרכוש אותה.

אני עצמי נוסע כבר קרוב לשנתיים עם מצלמת דרך ( sj 4000 שנראית כמו gopro) ואף אחד לא פרץ לי את הרכב.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יש לי בכל הרכבים צ'יטות ומצלמות שנראות לעין. יש גם וולנטיין באחד מהם. בחיים לא הורדתי אותם. לעומת זאת את iroad אני מפרק כי הוא באמת גדול ובולט. לדעתי הכל עניין של התקנה. הפונקציה של g-sensor נגד פגיעה וונדליזם נותקה כי זה לא עזר לי כששכן מטורלל הכניס לי עגלת סופר לכנף הקדמות מהצד. לא ראו כלום.

פורסם

לא רואה איך המצלמה בולטת.

מדביקים מאחורי המראה - מעל השטח המושחר במראה הקדמית כך שרק העדשה בולטת מתחת. קשה מאד לראות.

פורסם

אם כך, קיים סיכוי גבוה יותר שתקום בוקר אחד ולא תמצא את הרכב, מאשר תמצא אותו עם חלון מנופץ ובלי מצלמה...

בכל אופן, אני מניח שרכב כל כך יקר (ואני מניח שממוגן) ירתיע את רוב הגנבים החובבנים.

פורסם

אני לא מודאג מגנבים.

אני מודאג מוונדליזם או מאנשים שפוגעים ברכב בחנייה ופשוט נעלמים בלי להשאיר פרטים כמובן...

במקרים כאלה לפעמים מצלמת דאשבורד יכולה לתעד את הפגיעה ואת מספר הרכב (כמובן שלא תמיד תלוי בזווית הפגיעה )

פורסם

אוקיי, אז מה השאלה? אם אתה חושב שהמצלמה הראשונה שהיא איכותית יותר תשרת אותך טוב יותר בעת הצורך, אז מה ההתלבטות?

ובהמשך למה שכתב ahbarony, גם אני לא בטוח שחיישן g יפעיל את המצלמה במקרה של ילד ששורט את הרכב וכו', אלא רק במקרים של מכה חזקה שתזעזע את הרכב.

אם אתה רוצה הגנה מוחלטת , תצטרך כרטיס זיכרון גדול ומצלמה שתתעד כל עוד הרכב חונה.

פורסם

במצלמה יש חיישני תנועה את אומרת שברגע שהילד יעבור מול המצלמה היא תתחיל להקליט.

החיישן G גורם "לנעילה" של הקובץ ודואג שהקובץ לא יידרס...

לגבי הזיכרון המצלמה תומכת עד כרטיס בגודל 128GB ככה שזה מספיק גדול ל 40 שעות הקלטה ב 1080HD

פורסם

לגבי הראש שקט זה תלוי איפה אתה גר ואיפה אתה מחנה.

לגבי המצלמה אם תשאיר אותה מצלמת 24/7 בחום של הקיץ היא תמות תוך כמה ימים, אלא אם אתה תמיד מחנה במקומות מוצלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש blackvue הדגם הדו ערוצי והיא תמיד ברכב. הוצאתי אותה רק כשטסתי לחודשיים לחו"ל וגם זה כדי שלא תתבשל בשמש.

לשכן שלי יש אודי A6 הדגם האחרון- גם הוא אף פעם לא מוציא את ה- blackvue מהרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש הבדל גדול בין להשאיר מצלמה ברכב כבויה לבין להשאיר אותה דולקת.

המצלמה יכולה להתחמם לטמפרטורה של מעל מאה מעלות וזה ההרבה מעבר לטמפרטורת העבודה שלה.

אם זה מה שתכננת תרד מהרעיון.

• תוכן חדש...