Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת גולף 2011-2013 1.4TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים,

מבקש המלצות / חוות דעת על גולף TSI 1.4 בשנים 2011-2013

חוות דעת על הגיר, מנוע, ביצועים וצריכת דלק (ובכלל חוות דעת ממקצוענים)

תודה רבה!

פורסם

ממליץ להתמקד בדגם 2013 שהוא גולף 7 בניגוד לשנים 2011 ו 2012 שזה גולף 6. בגולף 7 אמור להיות עם פחות בעיות בגיר DSG ומנוע חסכוני יותר (תכנון חדש). שקט, ביצועים טובים וחסכוני יחסית בדלק.

פורסם
ממליץ להתמקד בדגם 2013 שהוא גולף 7 בניגוד לשנים 2011 ו 2012 שזה גולף 6. בגולף 7 אמור להיות עם פחות בעיות בגיר DSG ומנוע חסכוני יותר (תכנון חדש). שקט, ביצועים טובים וחסכוני יחסית בדלק.

מחזק את מה שרשם מאיר.

יש לנו בבית גולף דור 6 וגם דור 7 (מנוע TSI .14) וניכר כי הנסיעה נעימה יותר בגולף דור 7, בעיקר מבחינת העברת ההילוכים בתחילת נסיעה / בפקקים שחלקה יותר.

פורסם

הרכב ישרת אותי לנסיעות בינעירונית בעיקר לעבודה. כרגע יש לי מאזדה 3 ששותה לי את הכיס כל חודש.. מה צריכת הדלק של הרכבים ? לשנתון 2013 אין לי כל כך תקציב המחירים ממש יקרים.. האם 2011-2012 ממש גרועים ? תודה.

פורסם

שנתונים 11 ו 12 אינם גרועים, אך פחות מעודנים ואיכותיים מבציר 13. בכל מקרה תבדוק שהרכב עבר את כל קריאות השירות הנדרשות כדי לוודא שהוא בקונפיגורציה העדכנית.

פורסם
שנתונים 11 ו 12 אינם גרועים, אך פחות מעודנים ואיכותיים מבציר 13. בכל מקרה תבדוק שהרכב עבר את כל קריאות השירות הנדרשות כדי לוודא שהוא בקונפיגורציה העדכנית.

מהי צריכת הדלק של מנועים אלו ?

פורסם

תלוי באיזה 1.4 ? אם מדובר על ה160 כ"ס יש כמה שמרוצים לרובם תקלות במנוע.

לגבי הגיר, עד 2012 לא אמין ודורש תחזוקה וקשרים אצל היבואן.

מצטרף להמלצה על 2013 .

פורסם (נערך)
תלוי באיזה 1.4 ? אם מדובר על ה160 כ"ס יש כמה שמרוצים לרובם תקלות במנוע.

לגבי הגיר, עד 2012 לא אמין ודורש תחזוקה וקשרים אצל היבואן.

מצטרף להמלצה על 2013 .

1.4TSI

122 כ"ס

האם על דגמי 2011-2012 עדיין יש אחריות על הגיר ?

עריכה אחרונה על ידי natisa
פורסם
על דגמי 11 ו 12 היתה הארכת אחריום על הגיר ל 5 שנים

זאת אומרת שלשנים 2011 נגמרת האחריות השנה ? או 5 שנים מרגע הRECALL ?

פורסם

למיטב ידיעתי זה 5 שנים מיום מסירת הרכב. בנוסף היה עוד נספח שדיבר על 30,000 ק"מ מזמן הטיפול בגיר. תריץ חיפש ותמצא פרטים מדוייקים יותר.

• תוכן חדש...