Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני ואשתי מתלבטים לגבי מקומות לטיול של שבוע וחצי - שבועיים.

מצד אחת אשתי ואני רצינו לבקר בפראג איך מצד שני בא לנו קצת טיולים בטבע ונופים (אצלי יותר הקטע של הנהיגה).

ניסיתי לראות אם יש נופים ודברים מומלצים בצ'כיה איך ראיתי שיש מעט מאוד מזה (פחות בקטע של הכפרים).

מצד שני, אני יודע שיש לרומניה לא מעט להציע ולדעתי זה יותר הכיוון.

המטרה בסופו של דבר זה לצאת לטיול בתקציב ממוצע - נמוך ו"לשבור קצת את השגרה".

אשמח להכוונה והמלצות.

תודה!

פורסם

תקחו טיסה לווינה, ומשם לגרץ, 50 קמ מגרץ, איזור סוד-שטיירמארק (גמליץ), יש לכם אוכל מעולה, נופים מדהימים, בירה טובה ואנשים טובים ( אני פעמיים בשנה שם, יש לנו דירה שם).

פורסם (נערך)

באיזו עונה?

הוזכרה אוסטריה - אפשר להוסיף את גרמניה, לפחות המחוזות הדרומיים שלה. נגיש, מגוון ולהבנתי גם המחירים סבירים (הייתי לאחרונה לפני 6 שנים כך שלא מעודכן בעלויות).

מקום שבו טיילתי עם אשתי בקיץ האחרון ובהחלט מתאים לתאורים שלך - פרובאנס. יש טיסות נוחות (לניס ולמרסיי), אזור עמק וורדון יספק לך את חוויות הנהיגה (כבישי הרים) ולשניכם את הנופים וגם הערים והכפרים. אמנם ביקרתי בתקופת הואקאנס, שבה כל אירופה יורדת להשתזף באיזור, אבל למרות זאת מהנה ביותר. מניח שבתקופות פחות עמוסות תהנה עוד יותר. ניהלנו את הטיול בשיטת טיול נודד (1-2 לילות בכל מלון, במקרה שלנו שבוע אבל אין שום בעיה להרחיב את תא השטח שבו תטייל. אולי לכיוון הפיריניאים, אבל זה איזור שאיני מכיר מעלה רעיון של טיסה לניס\מרסיי וחזרה מברצלונה או להפך אבל אז עלויות שכירת הרכב יעלו מאד), מלונות כפריים קטנים, חלקם קצת מוזרים אבל זה מוסיף לעניין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר אוסטריה, אז לקחת את הרכב במינכן. זה הרבה יותר זול והמרחק הוא 150 ק"מ מאיזור אינסבורק וזלצבורג.

לגביי רומניה, המשפחה מתכננת מסלול של שבוע וחצי, יש בהחלט מה לעשות שם. קח בחשבון שעלויות השכרת הרכב ברומניה גבוהות והכבישים די מחורבנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כאשר כתבתי דרום גרמניה התכוונתי הן לבואריה והן ליער השחור, כולל אזור הריין.

לפני 7 שנים עשיתי טיול של שבועיים (עם המשפחה, 3 ילדים בגילאי 13-19) שחציו היה במינהן וכוכב סביבה, וחציו כוכב שהתבסס על צימר בחלקו הצפוני של היער השחור. שבועיים היו ממש לא הרבה, ובהחלט יש טעם של עוד.

במרכזו וצפון אירופה צריך להביא בחשבון מזג אויר שיכול לשנות תכניות - בטיול שתארתי היה מזג אויר כמעט מושלם, אבל היו שני פרצים של גשם שאחד מהם אילץ אותנו לשנות מסלול תוך כדי תנועה ולבטל תוכניות למחרת. שנה אח"כ, באותה עונה (קיץ), היינו באזור זלצבורג, טירול ושוייץ, ומתוך 15 יום היו 14 ימי גשם, כולל סופת שלגים ב-Kitzsteinhorn שבפסגתו הראות היתה לא יותר מ-2 מ'.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שחכתי לציין מגבלות - גרמניה ואוסטריה אווט (אשתי לא אוהבת את השפה הגרמנית)

התקופה של הטיסה באזור תחילת יוני

תודה!

פורסם

אז רומניה כנראה תענה יותר טוב על הדרישות, אבל אתה צריך לקחת בחשבון מה שאמרתי - תשתיות מחורבנות למדי, זמני נסיעה ארוכים, רכבים מעפנים ויקרים בחברות ההשכרה, אין אוטוסטרדות ואין מסלולים ידועים או מוזיאוני רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

וגם הפקקים והמצלמות.

והכי גרוע - המחירים. אבל לבאזל יש דבר נהדר. קוראים לו Weil am Rhein אתה נמצא בבאזל ומשלם מחירים של גרמניה.

מה שפחות נהדר הוא המשטרה השויצרית. אמנם פחות גרועה מההולנדית, אבל לא כיפית למי שמחפש חוית נהיגה.

ד"א - הזכרתי את צרפת, וגם שם האכיפה נוקשה מאד, אבל הכבישים (חוץ מהמהירים) בפרובאנס לא כל כך מאפשרים להתפרע.

פורסם

פירינאים זה רעיון מצויין.

אפשר לטוס לברצלונה,לקחת רכב לכיוון צפון (מונסראט) עד אנדורה

משם מערבה לכיוון פמפלונה,סן סבסטיאן,בילבאו,סנטיליאנה דל מאר(חובה),סיבוב דרך פארק פיקוס אירופה עד

עיר עולי הרגל סנטיאגו דה קומפסטלה.

טיול של 10-12 יום,תהנן מכל רגע.

בסוף טוס מסנטיאגו דרך מדריד לת"א.

אין דמי החזר לרכב כאשר מחזירים באותה מדינה.

אילן

סלע

פורסם

אין דמי החזר לרכב כאשר מחזירים באותה מדינה.

מצריך בדיקה פרטנית. אני שילמתי דמי החזר אפילו בין תחנות השכרה שונות באותה עיר, אבל כאשר מדובר על מדינה אחרת המחיר קופץ.

פורסם
מצריך בדיקה פרטנית. אני שילמתי דמי החזר אפילו בין תחנות השכרה שונות באותה עיר, אבל כאשר מדובר על מדינה אחרת המחיר קופץ.

את האמת שבכמה מקרים שבדקתי, באותה מדינה לרוב אין הבדלים במחיר בהחזרה.

פורסם

אני טיילתי עם חברים בגיאורגיה, בג'יפ שכור.

המון נהיגת שטח ונופים מרהיבים, בקצת כסף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...