Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת גימור - FR

yaron123456
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנתון 2015 ומטה, האיביזה מגיעה עם 1.2TSI גם ברמות איבזור הנמוכות [סטייל, רפרנס]

בשנתון 2016 - האיביזה מגיעה עם מנוע 1.0TSI ברמות איבזור FR + STYLE, ועם 1.2TSI רק בFLOW.

Seat Ibiza FR

פורסם
בשנתון 2015 ומטה, האיביזה מגיעה עם 1.2TSI גם ברמות איבזור הנמוכות [סטייל, רפרנס]

בשנתון 2016 - האיביזה מגיעה עם מנוע 1.0TSI ברמות איבזור FR + STYLE, ועם 1.2TSI רק בFLOW.

2015 ומטה אם זו גרסה SC שלוש דלתות קופה האם יש 1.2TSI גם בלא גימור של FR?

מה זה גרסת FLOW? היא יותר מה-FR?

פורסם

אתה צריך לשייך את זה הפוך- בסיאט אותו מנוע בא ברוב רמות הגימור אם לא בכולם.

רמות הגימור זה בעיקר שינויים באבזור.

איביזה פלואו זה סטיישן .

ממליץ לך לקרוא קצת על הדגם באינטרנט ולהחכים - פה למשל.

פורסם (נערך)
אתה צריך לשייך את זה הפוך- בסיאט אותו מנוע בא ברוב רמות הגימור אם לא בכולם.

רמות הגימור זה בעיקר שינויים באבזור.

איביזה פלואו זה סטיישן .

ממליץ לך לקרוא קצת על הדגם באינטרנט ולהחכים - פה למשל.

קראתי קצת על סיאט אבל ברצוני לרכוש סיאט איביזה 2013-2014 ידני , ספורט קופה.

עכשיו השאלה אם לקחת 1400 (יותר זול) או להשקיע ביותר יקר ולקחת 1.2TSI.

כשהחלטתי ללכת על 1.2TSI הכל התבלבל לי. לבינתיים ראיתי אנשים שמוכרים איביזה בדיוק כמו שאני רוצה TSI1.2 רק ברמת גימור FR. לכן לא הבנתי אם ברמת גימור הרגילה שמו את המנוע הנ"ל.

סטיישן - FLOW הבנתי.

ועוד שאלה : ככל שהמומנט גבוה יותר זה אומר שהאוטו חזק/מהיר יותר או להיפך?

עריכה אחרונה על ידי yaron123456
פורסם

ואתה יכול לראות בלינק ששלחתי לך איזה רמות גימור מכרו עם איזה מנועים ב2013-14 , וגם של האיביזה 5 דלתות.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

הבנתי יואב.

ככל שהמומנט גבוה יותר זה אומר שהאוטו חזק/מהיר יותר או להיפך?

ראיתי הכל בלינק ששלחת לי. קראתי והחכמתי.

אני חושב שלשנת 2014 יד שנייה כמו שאני רוצה אני אקח את ה1.2TSI לדעתי הוא יותר טוב וטיפה חזק וחסכוני מאשר ה-1.4 הרגיל.

שוב,

אני רוצה לקנות את גרסת SC ,ידני, אמנם לא חדשה אבל 2014 כלומר שיש עוד אחריות (שנה) מהחברה.

הבנתי שיש רמות אבזור ולכן החלטתי ללכת על FR. מה שלא הצלחתי להבין האם יש גרסת STYLE שהיא שלוש דלתות?

פורסם

ה 1.2 TSI מבחינת מנוע נטו (שם בצד אבזור כרגע) הוא משהו אחר לגמרי ממנוע אטמוספרי.. מומנט גבוה יותר והרגשה אחרת לגמרי.

פורסם
ה 1.2 TSI מבחינת מנוע נטו (שם בצד אבזור כרגע) הוא משהו אחר לגמרי ממנוע אטמוספרי.. מומנט גבוה יותר והרגשה אחרת לגמרי.

עברתי על ספר שראיתי מהחברה.

יש לך כמה גרסאות.

יש לך

אף אר - 3 דלתות עם עוד קצת תוספות שאין באחרים תוספת אחת שתיים ספורט - 3 דלתות עם דבריםסטייל - 3 דלתות עם הדבריםריפרנס - 5 דלתותככה זה הולך?

עכשיו יש לך מנוע 1.4 ויש לך 1.2TSI.

אם החלטתי ללכת על יד שנייה מנוע 1.2TSI ו-FR לשנת 2013-2014 לדעתך תקין?

מה המחיר צריך להיות?

פורסם
הבנתי יואב.

ככל שהמומנט גבוה יותר זה אומר שהאוטו חזק/מהיר יותר או להיפך?

ראיתי הכל בלינק ששלחת לי. קראתי והחכמתי.

אני חושב שלשנת 2014 יד שנייה כמו שאני רוצה אני אקח את ה1.2TSI לדעתי הוא יותר טוב וטיפה חזק וחסכוני מאשר ה-1.4 הרגיל.

שוב,

אני רוצה לקנות את גרסת SC ,ידני, אמנם לא חדשה אבל 2014 כלומר שיש עוד אחריות (שנה) מהחברה.

הבנתי שיש רמות אבזור ולכן החלטתי ללכת על FR. מה שלא הצלחתי להבין האם יש גרסת STYLE שהיא שלוש דלתות?

אין בסיאט 3 שנות אחריות, אלא רק שנתיים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אין בסיאט 3 שנות אחריות, אלא רק שנתיים.

אתה בטוח?

הרבה שמוכרים אומרים שיש להם 3 שנים. יכול להיות שהם שילמו לעוד שנה אחריות או שיש כאלה שכן מקבלים?

ולגבי שאלה אחרת :

עברתי על ספר שראיתי מהחברה.

יש לך כמה גרסאות.

יש לך

אף אר - 3 דלתות עם עוד קצת תוספות שאין באחרים תוספת אחת שתיים ספורט - 3 דלתות עם דבריםסטייל - 3 דלתות עם הדבריםריפרנס - 5 דלתותככה זה הולך?

עכשיו יש לך מנוע 1.4 ויש לך 1.2TSI.

אם החלטתי ללכת על יד שנייה מנוע 1.2TSI ו-FR לשנת 2013-2014 לדעתך תקין?

מה המחיר צריך להיות?

פורסם

האם עדיף 1.4 [זול יותר] או 1.2TSI [יקר יותר]? בטח שעדיף 1.2TSI, הבעיה שהוא יקר יותר..

בסופו של דבר, זה תלוי בדרישות שלך מהרכב, אולי 1.4 מנוע אטמוספרי יתאים לך ואז חבל על הכסף.

אותו דבר על רמת גימור FR, אתה מקבל תוספת לדוגמא: מושבים בגימור FR, הגה בגימור FR וכו'

את רוב האבזור מקבלים כבר ברמת גימור ספורט [FR כולל את חבילת ספורט + כמה תוספות].

הכל תלוי במה אתה מחפש ולאיזה מטרה.

לגבי האחריות:

האחריות יצרן הינה לשנתיים בלבד, אם זאת בגיר הרובוטי DSG מקבלים 5 שנים אחריות אך ורק על הגיר.

Seat Ibiza FR

פורסם
האם עדיף 1.4 [זול יותר] או 1.2TSI [יקר יותר]? בטח שעדיף 1.2TSI, הבעיה שהוא יקר יותר..

בסופו של דבר, זה תלוי בדרישות שלך מהרכב, אולי 1.4 מנוע אטמוספרי יתאים לך ואז חבל על הכסף.

אותו דבר על רמת גימור FR, אתה מקבל תוספת לדוגמא: מושבים בגימור FR, הגה בגימור FR וכו'

את רוב האבזור מקבלים כבר ברמת גימור ספורט [FR כולל את חבילת ספורט + כמה תוספות].

הכל תלוי במה אתה מחפש ולאיזה מטרה.

לגבי האחריות:

האחריות יצרן הינה לשנתיים בלבד, אם זאת בגיר הרובוטי DSG מקבלים 5 שנים אחריות אך ורק על הגיר.

תודה על התשובה המספקת. אני אישית רוצה לקנות יד שנייה ולחפש ״מציאה״ . אני אכן רוצה ידני ואני מעדיף 1.2TSI מכיוון שזה יותר מהיר ומנוע טורבו. שוב, אני לא מחפש מהירות ולנסוע על 150 אבל שיהיה מנוע חדש בייצור חדש מאשר ה1.4 עושה לי הרגשה שקטה וטובה על הלב. ולגבי הרמת גימור אני מבחינתי רוצה שיהיה לי את הדה בסט בפנים. כלומר, אני רוצה מושבים רגילים ואני רוצה הגה ספורט גזה שיש בכל רצת גימור ולא אחפש לי שמאחוריה או מקדימה יהיה לי סמל של FR זה לא מוסיף לי כלום... אני רוצה לדעת אם אני מחפש 1.2TSI טורבו זה רק ברמת גימור FR או שאפשר למחוא את הטורבו 1200 גם בגרסה רגילה ? תודה.

• תוכן חדש...