Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקומפוננט ומגבר

על קומפוננט אני יכול להשקיע משהו כמו 1200 ש"ח

ואני מתלבט בין הדגמים הבאים:

1. MBQ DSD216

2. MAGNAT XTREMA 2160

3. PHASE EVOLUITION PC 165.20

4. מורל דוטק

ואם יש עוד משהו להציע אז אני אשמח לשמוע...

ובקשר למגבר יש לי גם משהו כמו 1200 ש"ח

1. SPL פרימיום 1000

2. JBL GTO 75.4

וחוץ מזה אני פתוח להצעות נוספות....

תודה מראש

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מהניסיון שלי עם הפייז, הכי מומלץ.

המאגנט גם קומפוננט טוב, אבל לא הייתי משלם עליו 1200 שח.

לגבי הMBQ, לפי דעתי במחיר הזה הפייז מומלץ יותר.

ועוד משהו שהיתי ממליץ לך לקחת בחשבון, BAZOOKA RX, במחיר יותר זול משמעותית, ולפי דעתי הוא לא רחוק מהרמה של הפייז, בכל אופן אני אישית אהבתי את הבאזוקה הרבה יותר מהמאגנט למשל ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה המחיר של BAZOOKA RX?

ואיפה אפשר להשיג אותם?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לפי זיכרוני, הוא מצא אותם במחיר מצחיק של 850 שח,

הכינוי שלו זה ROYWA,תערוך חיפוש לגבי מקום הרכישה שלו, או שתתכתב איתו ותקבל ממנו גם חוות דעת אישית.

דרך אגב, היתי ממליץ על הJBL, לי אישית אין מושג מהזה SPL בכלל.. לא נראה לי שהם נפוצים בארץ יותר מידי.

דרך אגב, את הבאזוקה שלו הוא מגביר גם כן, עם הJBL המדובר.. גם עליו תקבל ממנו חוות דעת..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...