Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב

אני מחפש רכב מיני עד סוםר מיני

חשוב שיהיה אוטו' נח וחסכוני

חשהתי על פיקנטו בגלל האחריות המורחבת והנפח מנוע 1250 עם 85 כח סוס. מאוד מזכיר את הפונטו שהייתה לי.

מנגד אני פוזל לקיה ריו או ליאריס

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי nirra
תיקון טעות
פורסם

יאריס כן תהיה חסכונית תודות לגיר רציף, פיקנטו וריו אוטומטיות פחות.

אפשר לשקול גם הונדה גאז ומיצובישי ספייס סטאר.

פורסם

היי , היאריס מקסימה, נוחה, מאובזרת והכי חשוב אמינה וחסכונית בדלק. גם עכשיו יש על היאריס מבצע שקונים דגם sky (רמת האבזור הגבוהה ביותר) ומשלמים את המחיר של גרסת האבזור הנמוכה יותר. נחמד. קיה פיקנטו לא חסכונית בדלק , לאמא שלי יש פיקנטו. הפיקנטו עושה בנסיעה עירונית 8.5 ק"מ לליטר ובבינעירוני 11.5 ק"מ לליטר. כן כמה שזה יישמע לא הגיוני, זאת המציאות.

פורסם

נתחיל מזה שאל תשווה את הפיקנטו לשום פונטו XD

סתם אני צוחק אבל פיקנטו הוא בהחלט המיני הכי משתלם היום וקח בחשבון שיש 7 שנים אחריות , זה נדיר בקרב מכוניות המיני.

ומניסיון לשני חברים שלי יש פיקנטו ויצא לי גם לנהוג בה וגם להיות נוסע בה , ובאמת יופי של אוטו עונה על הציפיות ובגדול.

פורסם
אני מוסיף שתא הנוסעים של הפיקנטו דיי צפוף , בהשוואה למתחרה יונדאי I10 אשר מרווחת בהרבה.

Sorry אבל שטויות, אני כבר עם פיקנטו שלישית (ליסינג אין לימשום אינטרס) ישבתי גם לא מעט ביונדאי, זהות כמעט לגמרי למעט מבנה הקונסולה ביונדאי שמפריע לרגל ימין לעומת תא מטען קטן יותר בקיה.

פורסם

אני מציע לא לפזול. זה לא בריא. אני עם פיקאנטו 1.25 אוט' ואני מאוד מרוצה. אנחנו נוסעים ברכב בממוצע 600 ק"מ בשבוע בגלל שתי נסיעות שבועיות לצפון, חורשים את כביש 6 ובדרך כלל שני מבוגרים ושני ילדים. הרכב אוכל את המרחקים האלה בלי בעיות ולכולם נוח. לא ניסיתי עדיין להסיע יותר משני בוגרים מאחור אבל יש לי תחושה שזה לא יהיה מי יודע מה חוויה.

צריכת הדלק ממוצעת לקטגוריה והרבה תלוי איך תנהג. יש למכונית אופצית ECO שאם לומדים להשתמש בה צריכת הדלק משתפרת פלאים.

אם התקציב שלך הוא בקטגוריה הזאת לך על הפיקאנטו.

פורסם
קח אטראז.

למה?!

הוא מבקש רכב נוח, לא פחון תאילנדי עם נוחות נסיעה של כרכרה.

208 מבחינתי הבחירה הנכונה בתקציב.

רכב מודרני, נוח, התנהגות טובה, ביצועים טובים, מנוע מודרני בשידוך לגיר אוטומטי ולא רציף מעצבן, צריכת הדלק תהיה טובה גם אם לא תתפרע. מבחינת אבזור - בתקציב שלך דגם מרמת הגימור הבסיסית. אבזור קצת מאכזב. עדיין עדיפה בכל פרמטר על פיקנטו, ספייס סטאר או אטראז'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
למה?!

הוא מבקש רכב נוח, לא פחון תאילנדי עם נוחות נסיעה של כרכרה.

208 מבחינתי הבחירה הנכונה בתקציב.

רכב מודרני, נוח, התנהגות טובה, ביצועים טובים, מנוע מודרני בשידוך לגיר אוטומטי ולא רציף מעצבן, צריכת הדלק תהיה טובה גם אם לא תתפרע. מבחינת אבזור - בתקציב שלך דגם מרמת הגימור הבסיסית. אבזור קצת מאכזב. עדיין עדיפה בכל פרמטר על פיקנטו, ספייס סטאר או אטראז'.

אני עם פיג'ו 207 שנת 2008 שהיא נוחה ומענגת. מתפלל כל בוקר לראות שגנבו אותה או שקרה לה משהו. ים תקלות. כבר לא מטפל בה ומחכה להעיף אותה לקיבינימט!

• תוכן חדש...