Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנגל גז למרפסת - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף הזמנתי דרך גרופון GrandHall GTI3 עם פלנצ'ה, כיסוי, הובלה והרכבה (מחוסר זמן ללכת לקחת) ב-3300.

רשמים שלי - עושה את החיים קלים :)

שאלה קטנה, המנגל לא עובר טמפרטורה של 250 מעלות כשהוא סגור (גם אחרי 20 דק' בעוצמה גבוהה). האם יש קשר לזה שהוא מחובר ישירות לצנרת גז בבית במקום בלון גז?

רשום פה משהו לגבי ההבדלים, אך האם יש קשר?

https://www.carmeldirect.com/brands/grandhall/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D/307

בנוסף, אשמח לטיפים על נושא התחזוקה (ניקיון רשתות עם חומרים מסוימים וכו').

ניב

לא חותם

פורסם

250 זה לא תקין בכלל ועוד למנגל במחיר כזה, לי יש קאמפטאון מגיע ל400 בקלות לא בדקתי מעל אפילו אני כבר מתחיל למנגל ב400, מחובר לבלון ולא לגז הביתי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

מברוק לי יש את האח הגדול ה GTI4.

צריכת הבשר עולה משמעותית קח בחשבון והמקום במקפיא אוזל.

לא תקין אצלי אחרי 10 דקות אני ב300 מעלות אני מחובר לבלון גז ישירות.

הזמן טכנאי שיבדוק את נקודת הגז.

תחזוקה.

לצפות בנייר כסך את מגש הטפטופים או להשתמש בחול של חתולים , אצלי יש שיפוע קל אזי המון נוזלי חיות מטפטף לגומחה של הבלון גם שם שמתי כמות נכבה של נייר כסף.

ניקיון הרשתות.

בסיום המינגול בצע ניקוי פירוליטי, הווה אומר הפעל את הלהבות על מקסימום חום לכ-5 דקות כך שכל משקעי השומן והחיות יישרפו.

כאשר הרשת קרה רחץ עם מים חמים סקוצ' ומעט סבון את הרשתות הן כבדות שים לב.

נקה עם מגבת נייר את תא העירה ממשקעים וזהו.

לא להשתמש בחומרים כימים אגרסיביים זה לא תנור, לא להשתמש במברשות ברזל למיניהן .

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

הטמפרטורה שנמדדת היא בזמן שהמכסנ הוא סגור.

אבל ברגע שמרימים את המכסה, החום בורח והטמפ' צונחת.

לא כך?

• תוכן חדש...