Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר - האם נפתרה הבעיה?

Lich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

האם ידוע לכם אם נפתרה הבעיה בקרוסאובר אשר בגינה עוכבו המסירות?

כזכור, היתה הנחיה של היצרן לעכב מסירות בערבות בעיה בריפוד המכסה את הכריות הצידיות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד מחברי הפורום דיווח כי השבוע נמסרה לו מכונית.

לי מסרו כי אקבל את זו שהזמנתי במהלך חודש מרס (הייתי אמור לקבלה בסוף פברואר). כיון שממש לא דחוף לי - איני מוטרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה נפתרה, ברוב המוחלט של הרכבים כבר הוחלפו חלקי הריפוד, האחרונים (כמו הרכב של ספריאל) ימסרו לקונים תוך זמן קצר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום בעיה בשום רכב. היבואן לא ייקח סיכון וישחרר רכבים לא מוכנים ללקוחות. מה שהיו צריכים להחליף - הוחלף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה בעיה בכמות מסוימת של רכבים (סביב 200) במשלוח ספציפי. אם יהיה מידע חדש מהיבואן לגבי רכבים שכבר היו על הכביש - כל לקוח יעודכן באופן אישי.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...