Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לנכבדי הפורום, מתוכננת נסיעה לאחד עשר ימים לוגאס בטווח הקרוב, שני חברים, המטרה - לעשות חיים.

פחות מחפשים מועדונים ומסיבות, יותר אטרקציות וחוויות וכן קזינואים.

צריך עצות לגבי טיסות, מלון ואטרקציות.

טיסות - עשיתי השוואה בטרווליסט, לא מתפשר על יותר מעצירה אחת בדרך, מחירים - בין 900 ל1100 דולר עם יונייטד וקנדיין איירליינס דרך השוואה בטרווליסט, האם יש עוד מקום לבדוק?

מלון - רוצים את המיקום הכי טוב בוגאס, האם זה הוא הסטריפ? כמו כן לא מתפשרים על פחות מחמישה כוכבים, ראיתי שהמחירים לא זולים, 250-350$ ללילה (כולל הResort fee האסטרונומי של כל מלון) וזה ללא ארוחת בוקר.

האם אתם ממליצים לקחת מלון אחד לכל השהות או לחלק לשני מלונות על מנת לחוות יותר? מהיכן להזמין? האם השוואה בבוקינג, הוטלס ואקספדיה מספיק?

אטרקציות - הקפות בלמבורגיני על מסלול מירוץ - MUST, חוץ מזה ראיתי שיש מטווחים, טיסות במסוקים, מופעי קרקס, מזרקות, אני אשמח לשמוע על כל אטרקציה שאתם מכירים ואהבתם.

מעבר לכך, איך התנאים בוגאס בחודש-חודשיים הקרובים? מזג אויר וכו'.

אשמח לשמוע חוויות מכם בכל מה שקשור לנושא, תודה :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כשהייתי בוואגס אי שם לפני 10 שנים המחירים היו סבירים לחלוטין ואפילו זולים למלון 5 כוכבים בגלל שהם רוצים למשוך אנשים לקזינו שלהם ששם עיקר הכסף.

תבדוק שוב המחירים נשמעים לי גבוהים, אני ישנתי בלוקסור שהיה מלון מעולה. ממליץ גם על הונציה ששמעתי שהיה מדהים אבל מחירים בסדר גודל שאתה רשמת.

קרפ בסיזרס פאלאס מומלץ וגם ארוחת בוקר שם.

מעבר לכך כנראה שהמידע שלי יהיה לא מעודכן אז חפש ברשת, בטוח שתמצא אין ספור דברים.

פורסם (נערך)

ממספר הביקורים שלי שם (comdex) זו העיר שהכי קל למצוא בה מלונות (בזמן שאין אירוע חחח)

לינק קטן שיתן לך מחירים מאד זולים לפי בתי המלון בסטריפ

http://www.lasvegas.com/hotels/on-the-strip/

למשל יש לך באי המטמון ב $69

http://www.treasureisland.com/special-offers#exclusive-private-offers

ויש עוד כמובן

tre.jpg

בלוקסור מ 36$

אקסקליבר מ 30

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

המחיר של המלון נשמע נורא יקר, אלא אם אתם מכוונים לחדר מפונפן במלון יוקרתי.

לפני שנה וחצי הייתי שם עם חבר וישנו ב MGM (לא מהמלונות הזולים) באחלה חדר עם אחלה נוף ו2 מיטות זוגיות ב100$ לילה וזה עוד היה מחיר גבוה יחסית כי הזמנו ברגע האחרון.

לדעתי בהזמנה מראש ניתן למצוא בפחות.

פורסם

לפני שנה וחצי הייתי שם עם חבר וישנו ב MGM (לא מהמלונות הזולים) באחלה חדר עם אחלה נוף ו2 מיטות זוגיות ב100$ לילה וזה עוד היה מחיר גבוה יחסית כי הזמנו ברגע האחרון.

יקר? יש לך מלונות בסטריפ במחירים מצחיקים - תיראה את הלינק

קובי

:-)

פורסם

וגאס - בשנה וחצי האחרונות הייתי שם פעמיים, אלו הרשמים:

1. טיסות - חפש טיסה ישירה לניו-יורק או ניו-ג'רזי (עדיפות לניו-ארק, JFK הוא פשוט זוועה). יש לי נסיון טוב עם http://www.kayak.com אבל היום אני בד"כ מזמין ישירות מאל-על. המטוסים מתפרקים, אבל השירות בד"כ עדיף על יונייטד - אף פעם לא חשבתי שאומר את זה, אבל הם באמת השתפרו בשנים האחרונות. מה שכן, מומלץ מאוד להזמין מחלקת Economy Plus לשמירת השפיות. לא ממליץ על שום טיסה עם עצירה בדרך.

2. מלון - חפש ב Expedia.com דיל של מלון וטיסה מניו-יורק \ ג'רזי לוגאס. העלות לי ולאשתי ביחד ל-2 לילות בבלאג'יו (חדר פונה למזרקה, אמצע שבוע) כולל טיסות הלוך חזור וקאדילאק מהשדה תעופה (ובחזרה) עמדה על 1200 דולר פלוס מינוס. מה שקורה בוגאס הוא שגם בסטריפ עצמו יש מגוון רחב של מלונות שפונים לכל סוגי האוכלוסיה, מהפנסיונרים של ה Wynne וה Encore ועד ל Hicks של הפלימנגו. ה ARIA וה Cosmopolitan מומלצים לחבר'ה צעירים.

No worries 8)

פורסם (נערך)
ממספר הביקורים שלי שם (comdex) זו העיר שהכי קל למצוא בה מלונות (בזמן שאין אירוע חחח)

לינק קטן שיתן לך מחירים מאד זולים לפי בתי המלון בסטריפ

למשל יש לך באי המטמון ב $69

http://www.treasureisland.com/special-offers#exclusive-private-offers

ויש עוד כמובן

[ATTACH=CONFIG]452438[/ATTACH]

בלוקסור מ 36$

אקסקליבר מ 30

תודה על העזרה, התמונה הזו לא מחזיקה מים, לדוגמה בסופי שבוע הם גובים לא פחות מ270$ ללילה וזה עוד ללא:

"Room rates displayed do not include 12% taxes or the daily $30 + tax resort fee (subject to change)."

- מיסים בסך 12% + 30$ ליום "RESORT FEE"

11 לילות יוצאים בסופו של דבר 1548$ - 140$ ללילה, בדיוק פי 2 מהפרסומים, כמו כן המקום מדורג 98 מ269 בוגאס על פי טריפ-אדוויסור ואני מכוון למשהו יוקרתי יותר.

תודה, עם זאת בבדיקה בכל אתרי השוואות המחירים אני לא מוצא בפחות מ250$ ללילה וזה ללא ארוחת בוקר אפילו, כמובן בהתאם לדרישות שלי - 5 כוכבים ועל הסטריפ.

עריכה אחרונה על ידי Charge

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

300 דולר ללילה במלון בוגאס? לפני 3 שנים הייתי עם עוד 2 חברים שבוע בוגאס , ישנו בMGM קומה אחת לפני אחרונה במשהו כמו 45 דולר לאדם ללילה ואלו טווחי המחירים משום שאת הכסף על האורחים הם עושים בקזינו של המלון ובשירותים שלו לא בלינה.

יותר מזה, הגענו ביום ראשון וביום חמישי היינו צריכים לעזוב את המלון כי בסופ"ש המחיר קפץ לסביבות ה180$ ללילה , לפני שהתארגנו לצ'ק אאוט אמרנו שננסה להיות ישראלים - אני והחבר התלבשנו כמו מליון דולר על היד שלו רולקס מזויף מתאילנד ועמדנו בתור בקבלה תוך כדי שאנחנו מראים סימנים של חוסר שביעות רצון . תוך 2 דקות ניגש אלינו פקיד ושאל אם הכל בסדר, אמרנו לו שההורים שלנו ישנים בונישיין ( המלון שנראה כמו ונציה) ובגלל שהמחיר שלנו ללילה הולך לעלות משמעותית אנחנו עוזבים למרות שמאד היינו רוצים להישאר. גם בגלל שטחנו את המכונות הימורים של הדולר קיבלנו מין כרטיס כזה של מהמר מתמיד מה שחיזק את הקייס. מפה לשם הפקיד חזר אחרי 5 דקות ואישר לנו להשיאר להמשך הסופש במחיר המקורי ועוד הוריד לנו 5 דולר ללילה.

לגבי חוויות - במלון עצמו יש ברושורים עם כמעט כל דבר שתוכל להעלות על הדעת , מסלולי מירוץ עם פרארי או טיסה מעל הקניונים במדבר בהליקופטר תלוי כמה עמוק הכיס שלך.

משהו קטן שאני ממליץ לך זה מגדל ה statosphere , מגדל עצום בגובהו בסוף הסטריפ שבקצהו לונה פארק קטן עם מתקנים שיגרמו לכם לחרבן במכנסיים . קומה מתחת ללונה פארק יש דוכן סנדביצי'ם שזכור לי לטובה, מומלץ.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם

הייתי פעמיים בוגאס בשנים האחרונות, אז 20 הסנט שלי:

טיסה + מלון - תשב פשוט במשך כמה ימים על אתרים דוגמאת kayak, booking וכדומה (אני השתמשתי בשניהם, והמחירים שלהם היו לרוב נמוכים יותר מאתרים אחרים) עד שתמצא דיל יחסית זיל. כמו שנאמר, המחירים בוגאס יכולים להשתנות עקב כנסים, אירועים וכדומה.

מלון במרכז הסטריפ (נגיד באזור הסיזר פאלאס/MGM וכדומה) הוא יותר נוח לטיולים בסטריפ מאשר הסטרטוספרה או המלון "בצורת" מצרים, אבל זה לא קריטי אם ההפרש במחיר היה גבוה (אלא אם כן אתם מתכננים לחזור שיכורים מהתחת, באמצע הלילה של ה-Halloween, בתחפושת של בלונדינית. לא מומלץ).

אגב, אני ממש לא ממליץ על אל על (הם אולי השתפרו, אבל מניסיוני הדל אין מה להשוות אותם לבריטיש או חברות דומות). אין מערכת בידור אישית, המושבים מרגישים צפופים יותר, והאוכלוסיה יכולה לפעמים לטמטם את המוח.

אטרקציות - כמעט בכל מלון יש קזינו, פוקר, מכונות מזל ומה לא. באינטרנט או במלונות תוכל למצוא מידע על טורנירי פוקר, אירועים או מופעים שונים וכדומה.

חוץ מזה, יש כמובן נהיגת מסלול במכוניות על, יש טיולי טרקטורונים, יש טיסה במסוק לגראנד קניון (אם יש לכם את הכסף אז ממליץ בחום), יש מן מנהרת רוח שמדמה צניחה חופשית ועוד. יש גם את האטרקציות במלון הסטרטוספרה, יש לונה פארק במלון ניו יורק (בהנחה והוא עדיין שם), אריות ב-MGM, פלמינגו במלון פלמינגו וכדומה. פשוט להקדיש מספר ימים ולטייל בין המלונות, ואז ללכת לעשות אטרקציות אחרות.

אם אתם עם רכב אז אתם יכולים לצאת לטיול יום לסכר הובר, valley of fire, גראנד קניון (צריך יומיים), פארק ציון (פארק לאומי מדהים, אבל צריך לפחות 3 ימים כדי למצות חלק קטן ממנו) ועוד.

ממליץ גם לצאת למסיבה אחת לפחות. המחירים ממש לא זולים, אבל אין ספק שתהנו שם (אם תעברו סלקציה).

בקיצור, אפשר בקלות לבלות שם שבוע (חצי מהזמן לטייל בעיר ולהתרשם מהמלונות/קזינו וחצי שני לעשות אטרקציות, לצאת למסיבות או לעשות טיול בטבע).

חוויה בלתי נשכחת. תהנו!

פורסם

ומה שעדיין לא נאמר- לא הייתי פוסלת מלון בגלל ארוחת בוקר. להיפך, כל הכיף בבוקר (ומבצעי early birds אצלם זה 11-12 בצהריים) זה ללכת לבופה באחד המלונות ב10-15$ לאדם ולטחון כל מה שאפשר. גם במסעדות שם המנות ענקיות (זכורות לי לטובה הצלעות ב"ניו יורק-ניו יורק" שנראו כאילו דינוזאור מת על הצלחת) ולא יקרות בכלל. אל תקשרו את עצמכם לארוחת בוקר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

המלצה חמה חמה חמה חמה. לא יודע איך להדגיש את זה יותר: ווגאס הישנה, הסטריפ הישן, אתם חייבים לבקר שם! ה Golden nugget. פשוט מקום שתהנו בו. זה לא על הסטריפ אבל אני ממליץ לסוע לשם.

אני עשיתי את Exotic racing. נהגתי בפררארי ובפורשה, חוויה אליפות. יקרה אבל תענוג שלא כל אחד זוכה לו. אם אתם בעניין, ממליץ בחום להרשם לשירות ההסעות שלהם ולא לקחת מונית. המונית יוצאת יותר יקרה ובשירות ההסעות שלהם הם לוקחים אותכם בלימוזינה.

לגבי מלון, לדעתי ה Bellagio אחד המומלצים גם מבחינת מיקום, גם מבחינת חוסר פשרות ברמה של המלון.

אוכל: סטקיית Outback, לנסות גם את ה blooming onion (חפש את זה בגוגל) זה מדהים.

הייתי בווגאס לפני חודשיים בפעם המי יודע כמה.. אם תצטרך המלצות לשופינג או שיש לך שאלות נוספות אשמח לענות בפרטי. אבל נראה שכל חברי הפורום דיי שולטים בנושא :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קאררה תודה, אתייעץ איתך אם אצטרך משהו.

תודה רבה על התשובות ממש עזרתם לי! אחד הדברים שאני מחפש הוא אאוטלטים של בגדים, היכן מומלץ? מה יש? מחירים? תודה!

פורסם

לגבי מחירי המלונות, כשהייתי בווגאס וסתם טיילתי בוונישיאן (לא ישנתי שם אלא באריה - מלון מעולה), ניגש אליי איש מכירות והציע לי להישאר בחינם (או בעלות ממש סמלית, כבר לא זוכר בדיוק) לסופש.

לא נשארתי כי כבר הייתי צריך לחזור לארץ, אבל כתבתי את זה כדי להמחיש לך את הסטייט אוף מיינד של המלונות שם.

גם אני ממליץ על הבנג׳י המטורף מראש המגדל בסוף הסטריפ.

הסטריפ הישן מעניין, אבל לא מומלץ אם אתה עם חברה או אשה - אווירה של דרום ת״א בלילה.

פורסם (נערך)

לא ברור לי איך כולם מדברים על מחירים כל כך זולים למלונות ועם זאת אני לא מצליח למצוא בפחות מ250-350 דולר ללילה (מחיר אחרי תוספת של 32$ ריזורט פי ו12% מס מנדטורי לכמעט כל המלונות), התאריכים שאשהה בוגאס הם מה17 עד ה26 למרץ, יש מצב שהתותחים פה יחפשו דיל מפתה למלון לתאריכים הנל? בינתיים סגרתי את הבלאג'יו חדר סטנדרטי ב300$ ללילה, free cancelation אז אני עוד מחפש אלטרנטיבות, תודה!

עריכה אחרונה על ידי Charge

• תוכן חדש...