Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hyunda I30cw 2010 תקלה באזעקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים!

לא מזמן קניתי את הרכב ואני מאוד מרוצה ממנו אבל שמתי לב שהאזעקה לא מרימה את החלונות לבד אם הם פתוחים וגם לא סוגרת את הסאן רוף ואין צליל כשאני מפעיל את האזעקה או מנטרל.

יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

אולי צריך לתכנת מחדש או שאולי האזעקה שיש לי פשוט לא אמורה לעשות את זה?

מדובר על אזעקה של חברת COBRA לא יודע להגיד לכם את הדגם המדוייק ואין לי מושג איפה נמצא המחשב אבל בשלט יש רק שתי כפתורים,

הפעלה ונטרול.

אשמח לעזרה.

תודה.

פורסם

יש מצב שלא מותקן מרים שמשות.

שאתה נועל עם השלט ופותח עם מפתח,יש צליל סירנה?

במידה ולא יתכן שגם הסירנה תקולה ,והמערכת משמשת כשלטי נוחות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מרים שמשות הוא מודול שמתקינים בנוסף למע' אזעקה/שלטי נוחות, ותפקידו לעקוף את לחצני סגירת/פתיחת חלון שנמצאים בתוך הרכב.

יש לציין, שברוב כלי הרכב מש"י של רכבך, כבר מותקנים מרים שמשות ומע' שלטי נוחות, מקוריים מהיצרן.

אלא אם רכבך יוצא ליסינג, או סתם מרמת גימור נמוכה, אכן היית יכול לצפות שמודול כזה יהיה קיים.

לאור העובדה שציינת שהשלטים הם של קוברה, אז יתכן שאכן לא הותקנו הנ"ל במקור, והבעלים הקודמים התקינו מע' אזעקה בלבד.

התקנת אזעקה קולית (עם צופר) נאסרה רק ב27/07/11, אז אני מניח שלפחות במקור, היה לך צופר.

לגבי מרים השמשות, אם לא קיים, אתה יכול לרכוש ולחבר לטריגר נעילה, או לטריגר יעודי במוח האזעקה הקיימת.

אם אתה עדיין חושד שזו תקלה ולא חוסר "מולד" באבזרים המדוברים, אתה יכול פשוט לבצע חיפוש פיזי של הצופר ושל המודול (רק בתנאי שהוא אפטר-מרקט).

מצ"ב קישור למכירה של מודול הרמת השמשות, שתראה איך הוא אמור להראות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

השאלה איך אני יכול לבדוק את הדגם מכיוון שהוא נמצא בתוך קופסת ברזל..

האם יש דרך אחרת לגלות מהו הדגם של האזעקה מבלי לשבור המיגון של האזעקה?

והאם המודול של המרימים זהו משהו אוניברסלי שמתאים לכל אזעקה או שגם האזעקה עצמה צריכה לתמוך בתכונה זו?

עריכה אחרונה על ידי deadms13
פורסם

אתה יכול לצלם לנו את השלט. זה יצמצם את מס' הדגמים ל1-2 גג.

אך הדגם לא משנה, בכל מקרה.

כמו שציינתי בהודעה הקודמת, לכל אזעקה אפשר להוסיף מרים. אם אין יציאה יעודית לעניין, מפצלים מטריגר נעילה. כל מתקין יודע לעשות זאת.

הבעיה אצלך היא שלדבריך, משום מה יש כספת על מוח האזעקה :roll:. זה עלול לייקר את ההתקנה ב-500 ש', עבור פריצת הכספת והחלפתה בחדשה, אם המתקין לא יצליח להתביית על הטריגר בהמשך הצמה.

תצטרך לגשת למתקין אמין באיזורך ולהתייעץ.

פורסם

אני עולה חדש בחדרה :-P, אבל באיזור התעשיה של הרצליה, אם יוצא לך לעבור שם, יש את "אור עד קור". הם לא מהזולים, אבל איכות העבודה שווה את זה.

כשהפלסטיקה לא חוזרת למקום כמו שצריך, והאוטו מתחיל לקרקש כמו דייהו משנות ה-90, החסכון במחיר נשכח מהר. כמו כן,התקנה של מרימים כוללת הרבה מאד חיתוכים בצמות מקוריות, וחשוב שתבוצע היטב, ושהמרים יהיה איכותי.

• תוכן חדש...