Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הבוקר אשתי יצאה מחניה ברחוב, היא כבר השתלבה בחצי נתיב, היא עמדה ואז נהג מונית שהיה מאחוריה לא נתן לה להכנס לנתיב המשיך לנסוע ושיפשף לי את האוטו. הוא יצא מהאוטו צעק עליה שהיא עמדה באדום לבן וברח.

העובדות: החניה היא אדום לבן, אחרי שהיא חנתה שם היא שמה לב שזה אדום לבן ולכן יצאה משם.

בשעת התאונה היא עמדה עצירה מוחלטת כי היא קלטה במראה שהוא לא מוותר לה

הוא לא השאיר פרטים אלא ברח, יש לי את הרישוי שלו מהמצלמה של האוטו שלי.

מי אשם במקרה הזה? היא חסמה נתיב ולכן היא אשמה או שהעובדה שהיא כבר היתה כמעט בתוך הנתיב מעבירה אליו את האחריות?

תודה לעונים

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לדעתי מקרה קלאסי בו אין אשם מוחלט.

היא נדחפה בבירור, הוא לא ויתר, לדעתי אם אין נזק רציני שכח מזה ועבור הלאה.

גם אם תתבע את הבחור, כל שופט שיראה את הסרטון יפסוק לכם אשם תורם כלשהו.

פורסם

לא מעצבן אותי השיפשוף כמו שהוא ברח והיה "גבר" על אישה. אדם שרכושו של השני מענין אותו כקליפת השום. בושה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם (נערך)

הטעות הראשונה של אשתך היא עצירה באדום לבן (ולא ברור לי איך לא ראתה, הצביעה ברורה מאד, ויש תקנה נוספת, לא כל כך מוכרת, האוסרת חניה לצד מעקה בטיחות להולכי רגל - תקנה 72 (13) ). הטעות השניה - הדחפות כוחנית למדי לתוך תנועה זורמת, נעה לשמאל אפילו כאשר הפוקוס נוסע לידה. נראה שגם נהג המונית נסע קצת יותר מדי מימין אם כי במבט על מקום העצירה שלו על מעבר החציה הוא כבר יותר משמאל מהפוקוס שנסע לפניו, כך שאני כלל לא בטוח שמדובר איה חוסר ריכוז שלו.

לדעתי אשתך אשמה בלפחות 70-80% ואולי לגמרי - היא היתה צריכה להמתין עד שהתנועה תעצר ואז ליצור קשר עין עם נהג הרכב שמאחור ולהשתלב כאשר מאפשרים לה, גם אם זה לוקח עוד חצי דקה או דקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מעצבן אותי השיפשוף כמו שהוא ברח והיה "גבר" על אישה. אדם שרכושו של השני מענין אותו כקליפת השום. בושה

שמע, לפעמים קשה לראות את האמת כשזה נוגע אליך, אבל כפי שאמרתי לך וכפי שספרייל אמר, אשתך אשמה לא פחות ואולי אפילו יותר.

הידחפות לנתיב היא חוסר אכפתיות מהאחר והתנהגות כוחנית לא פחות.

אני מניח שזה נעשה בתום לב, אך עדיין זה לא מפחית ממידת האשמה.

פורסם

אני מכיר את המקום.

א. לא ברור איפה היא חנתה בכלל...

ב. יש תמרור השתלבות, גם אם נהג המונית יצא "מניאק" ונדחף בכח לא יודע כמה קל יהיה להפיל עליו את האשמה...

ללא שם.jpg

פורסם

א. בשאלה הראשונה שלי שאלתי אם אשתי אשמה או היא. לא קבעתי עובדה שהיא לא אשמה.

ב. אם תשים לב, קשה להגיד עליה שהיא נדחפה בבריוניות, היא כן ניסתה להשתלב לאט לאט בנתיב.

ג. המציאות בשטח שהוא ברח ולא אשתי, הטענה היחידה שלו שהיא עמדה באדום לבן, טענה שלא קשורה לתוצאה.

ד. האוטו שנסע אחרי המונית לא פגע בה, אז כן יש איזה הסח הדעת של הנהג או משהו

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לפי דעתי רוב האשמה פה היא של אשתך.

אם תשים לב אתה תראה שבין הזמן שהיא ניסתה להשתלב ועד הפגיעה עוברת פחות משניה, לא היה לנהג המונית זמן להגיב.

זה שהוא ברח זה כבר סיפור אחר, אבל זה גם לא יעניין אף אחד.

פורסם

א. אני לא שופט, רק מביע דעה. ממה שראיתי עד עכשיו(משפט שהיה לי + פוסטים מהפורום), השופטים מנסים להפוך את הסיטואציה לכמה שיותר טכנית כך שיהיה קל יותר להגיע להחלטה.

ב. קשה לי לראות מה קרה מזווית המצלמה,

זה גם קרה בשעה יחסית עמוסה כך שלא כל-כך הייתה לה ברירה אלא להידחף (במקום להמתין שיהיה ריק)

ג. נראה שהוא בדק אם נגרם לו נזק, מאחר ולא היה לו שום נזק לא רצה לבזבז את הזמן שלו והמשיך הלאה.

הגיוני שנהג מונית יידחף כמו שהם אוהבים לעשות, מה שאני אומר זה שהמקום בעייתי בגלל שזכות הקדימה שלו.

אם זה שפשוף קטן, הייתי יורד מזה...

אם תחליט לתבוע אותו בכל-מקרה, אתה צריך לגשת לתחנת המשטרה ולדווח על תאונת-דרכים.

אחרי שתמלא את פרטי הרכב שלו, אתה חוזר אחרי שבוע להוציא טופס תאונה מהמחשב שלהם שמכיל גם פרטים של בעל הרכב.

משם אתה יוצר איתו קשר / תובע אותו / שומר את הטופס למזכרת.

פורסם

אגב, לגבי הטענה של הגות מונית לא היה זמן להגיב, זה לא נכון ביות ומדובר בשעה עמוסה, ואף נהג לא נוסע שן במהירות 50 קמ"ש... בכל אופן הבנתי שאין לי הרבה מה לעשות... תודה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...