Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבפורום לא התלהבו מהחומר הזה כלכך ולמען האמת אני אישית אפעם לא השתמשתי בגלייזים

אבל יש לי רכב שחור במשפחה ויש לו המון סווירלים, אני עובד עם פד ידני ויקח לי שנה לסיים אותו (אמנם משפחתי אבל זה רכב גדול) ומה גם שהוא יקר ואני מעדיף כמה שפחות פוליש ובכללי לא להתעסק לו עם הלכה\צבע.

האם גלייז יוכל לעזור לי במקרה הזה? אני לא מצפה שיעלים לגמרי סווירלים, אבל אני כן רוצה שיראו שיפור בצבע אחרי שאני אשקיע כלכך הרבה זמן בשטיפה,פלטסלינה ואוטם, אני אתבאס אם הסווירלים יבלטו לעין אחרי כל התהליך.

יש גלייז אחר מומלץ למצב שלי? מישהו התנסה עם BLACK LIGHT?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי כמה ניסיונות עם Black Light לא ראיתי שיש בו שום יתרון לאחר יישום מנזרנה. לכן וויתר עליו.

ניסיתי עוד כמה כולל Chemical Guys EZ-Creme שגם לא שווה הרבה לדעתי.

מציע לך עבור לאוטו גלים בעל מיסוך ברמה גבוה

http://www.ebay.com/itm/Autoglym-Super-Resin-Polish-325ml-Car-Paintwork-Cleaner-Polish-/190839679443?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2c6eee69d3&rmvSB=true

רק קח בחשבון שזה תרופת פלא. כן יישארו סווירלים רק שרמת המיסוך שלו יחסית גבוה.

אם אתה רוצה באמת פתרון יסודי? אין לך מנוס מפוליש. זה הדבר היחיד שיחזיר את ה"חיים לצבע" (אני בכל טיפול דיטייליג לא פוסח על פוליש למרות שהרכב ישן) ואת ההבדלים תראה בבירור. לא צריך לפחד מפוליש זהו שלב הכרחי כדי לשמור על צבע בריא.

כן צריך לדעת לעשות אותו -לכן הייתי (במקרה שלך) לוקח את הרכב לבעל מקצוע.

פורסם

ה"גלייז" בלאק לייט הוא שום דבר בתאכלס, לא מכסה סווירלים ושריטות עדינות ולא ממלא כמעט כלום, אולי נותן ברק נחמד לשבוע שבועיים.

רוצה גלייז טוב? לך על autoglym super resign polish

עד כה זה הגלייז הכי טוב שיש כרגע, אם יש לך אופציה לך גם על 50.CAL הבעיה שאין ממש מאיפה להזמין אלא בעיקר מאנגליה.

וכמו שאמרו מעלי הכי טוב זה לבצע פוליש ולשמור על הצבע עם ציפוי קרמי.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה על ההמלצה, מצאתי קישור ל500 מל מEBAY ב100 שח כולל משלוח, אני מקווה שזה יגיע מהר.

לנושא הפוליש, אני יודע שזה לא יכול להוות תחליף, ואין מנוס מטיפול רציני אבל אולי אני אבצע פוליש בעצמי רק למכסה מנוע ובגאז'

ואחכ איישם את הSRP. הבנתי שצריך לתת לו שעה להתאחות ורק אחכ ליישם אוטם.

מישהו יכול להביא לי אולי תמונה כלשהי שממחישה את היכולת שלו? כמו חצי חצי של דיטיילירים.

פורסם

מחיר מצויין

הזמנתי גם בגללך. :p

לגבי לתת לו להתאחות לא חובה, אני משאיר בערך 10-20 דק' על הפח וכמובן לעשות זאת בצל ולא כשהפח חם, בטח לא בשמש.

ליישם עם פד מיקרופייבר לדעתי עדיף, או פד שחור / כתום (יותר חותך) של כימיקל גייז.

Honda S2000 - Swirltastic, SRP via Machine works wonders. - Detailing World

בתמונות למטה תראה איך זה נראה לפני אחרי - מה שכן הוא מבצע את זה עם מכונה, אבל המוצר בעיקר יועד לשימוש גם ידנית, התוצאות כמעט דומות אוכל לומר לך את זה מנסיון שלי על הרכב.

לא לשכוח שלפני שבכלל נוגעים בזה עושים שטיפה רצינית לרכב, פלסטלינה ושטיפה חוזרת להוריד משקעים מהפלסטלינה + הסרת עקבות ווקס במידה וכבר יש על הרכב.

רק לאחר מכן ולאחר ייבוש מבצעים את שלב ה "פוליש" עם החומר הנ"ל.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תן לינק ממי רכשת. רובם לא שולחים לארץ מעניין למה...או דמי משלוח גבוהים.

אבל למה 500 מ"ל זה ממש להרבה זמן.

אני השתמשתי ב 325 מ"ל וזה החזיק ומחזיק להרבה רכבים/זמן.

אגב אם תרצה להתחלק חצי בחצי אני אשמח. (את שלי נתתי לחבר בצפון הרחוק,מה שנישאר ממנו)

בכלל לא מבין בשביל מה יש כאן יבואן למוצרים של אוטו גלים והוא לא טורח

להביא לארץ את מגוון המוצרים שלהם? לא מובן. במיוחד שיש לזה ביקוש בשנים האחרונות

עקב מודעות/חשיפה לדיטיילינג.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

חדשות טובות -אקפוץ לשם מחר. פעם אחרונה שפניתי אליו לא קיבלתי מענה. (לפני שנתיים)

נראה לי שעקב ריבוי פניות אליו הוא יתרצה והחליט להביא את המוצרים (הנפלאים) של אוט גלים.

מבחינתי זה נוסטלגיה.

• תוכן חדש...