Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תן לי לבדוק אולי יש משפחה קרובה יותר אליך. (אתה מחיפה לפי מה שאני זוכר)

בכל אופן ביום ראשון אקפוץ לחנות וארכוש 2 גם אם זה מפורמולה ישנה.

פורסם (נערך)
ערן, יש אפשרות שתצלם את האריזה ותעלה לכאן?

מעוניין לדעת אם זה הפורמולה החדשה או הישנה.

בדיוק מה שבאתי לומר, אני מקווה מאוד שזו הפורמולה החדשה ולא סתם מלאי שישב לו במחסנים, אחרת זה לא שווה את ה 60 ש"ח האלו ועדיף להזמין ב 100 מחו"ל.

נ.ב יוגב לא ממליץ על הפורמולה הישנה נאמר עליה שהיא הרבה פחות עמידה וטובה מהחדשה, חבל על העבודת כפיים על הרכב :p

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מכיר את הישנה. לא מאמין שהוא מחזיק שנים את המוצר, כי למיטב הבנתי

רק לאחרונה הוא התחיל להביא חלק מהמוצרים הטובים שלהם. (מעבר לוקס ותרסיס לדשבורד שהיה החביב שלי במאה שעברה...)

אם יש לינק לכמות קטנה יותר? עדיף על פני 500 מ"ל שאין לי בו צורך

אלא אם 2 חברים מכאן מתחלקים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

יוגב אשמח לדעת אם תקפוץ לבחור הזה, מקסימום אני אזמין מחול את ה500מל ונוכל להתחלק אם תרצה.

פורסם

איזה בחור? זה חנות של יעקובי. מחר אני קופץ לשם וארכוש 2 יחידות. (אחד לך)

ביום ראשון אני בצפון - בעפולה. (אירוע משפחתי) יש לי הרבה קרובים מנצרת עלית למשל ועוד מקומות בצפון - אין לי בעיה להשאיר אצלם את המוצר ותגיע לקחת.

להערכתי מדובר על פורמולה ישנה לי זה לא מפריע. לשיקולך. (תגיד מה אתה רוצה?)

פורסם (נערך)

אין בעיה מחר. (אם לא יצוץ משהו)

טוב שהיבואן החליט להביא את המוצרים שלהם (מעוניין לבדוק מה הביא) ולא רק להיות יבואן על הנייר כפי שהיה כל השנים. זה דבר מאוד משמח לחובבי התחום.

פורסם

חברים אני במקרה מזמין כמה שטויות מאמזון, כדאי לקנות את זה

http://www.amazon.com/gp/product/B0002U1TYY?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER

או שזה זול מדי ולא יתן לי את התוצאות שאני מצפה להן?

ד"א שמעתי שגם הגלייז הזה טוב

http://www.ebay.com/itm/Poorboy-s-World-Black-Hole-Show-Glaze-for-Dark-cars-473ml-detailing-Poorboys-/221997967840?hash=item33b01c29e0:g:gawAAOSwqu9VNn32&item=221997967840&vxp=mtr

אבל הוא עולה כמו הSRP, אז אני לא באמת יודע מה כדאי, בכל מקרה שניהם דיי יקרים (100 שח ).

פורסם

הבלאק הול מראה תוצאות ממש טובות, לא כמו ה SRP כי השני נועד ממש לכסות סווירלים ולתת ברק חזק ועומק לצבע.

הבלאק הול אם אני לא טועה כמו שמו מתאים לרכבים כהים / שחורים, לא בטוח, אבל אני כן זוכר שהתוצאות יפות.

יש אין סוף של חומרים דומים, לבנתיים אני מרוצה מה SRP, מחזיק יפה חודשיים בערך עם ווקס אוטם מעליו.

יש משהו שרציתי לנסות, שהוא נקרא BILT HAMBER AUTO BALM שנראה שהוא מעולה בפני עצמו, במידה ואזמין בקרוב אעלה רשמים.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
יוגב, מאוד אודה לך אם תצלם את המוצרים שיש להם בהיצע.

בבקשה.

עכשיו חזרתי מיעקובי (מזל שיש וויז חשבתי שזה בסגולה) ורכשתי 2 יחידות.

כמעט התפתיתי לקחת את תכשיר הדשבורד של אוטו גלים -היד הייתה בכיוון,אז התעשתי... ממש ברגע האחרון והבנתי שכרגע, אין ממש משהו עדיף - ממה שאני משתמש היום.

038.jpg039.jpg040.jpg

MZN השני זה עבורך. תאמין לי, יש לך מזל -שבוע הבא אני שוב אירוע,הפעם בחיפה.

פורסם

אין עלייך יוגב!

קבל ממני איזה פד של CG מתנה.. או שתשלח לי הודעה ותגיד מה חסר לך, נשלים לך מלאי :D

פורסם (נערך)

בבקשה

https://www.google.co.il/maps/place/%D7%99%D7%A2%D7%A7%D7%91+%D7%99%D7%A2%D7%A7%D7%91%D7%99+%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95+%D7%91%D7%A2%22%D7%9E%E2%80%AD/@32.0965063,34.8478821,3a,75y,310.36h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sF-2AKIs_wZkppkojDe0d0Q!2e0!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x0:0x1e96be7d70fe7e19!6m1!1e1

יש שם אגב אחלה מוכרים. מסברי פנים ואדיבים.

MZN יום ראשון בערב אני בחיפה כמו שציינתי. צור איתי קשר זה עבורך. (ביקשת קיבלת...)

והכל בסדר לא צריך כלום -תודה.

• תוכן חדש...