Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה אומרים הנתונים?

על פי הנתונים שמפרסמת עמותת "אור ירוק".

נקודה סוף.

לפרסומים של האגודה 'אור ירוק' אין להם שום ערך ממשי.

איזה כייף לי :)

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין, מתחילת שנות ה70 ישנה חובת חגירה בישראל, איך זה שעדיין יש אנשים שחושבים שצריך לחגור רק בנסיעות ארוכות?

למען האמת פעמיים כבר נתקלתי בנוסעים שחשבו שחגורה לא חשובה, ברקס חזק ב3 קמ"ש והם הבינו את הרעיון...

פורסם

את אשתי שכנע רק הקנס השני על עבירה זו.

היא קצרה מאד, והחגורה עוברת לה קרוב לצואר גם במצב הנמוך ביותר, והגיעה מבית שבו החינוך לבטיחות די שולי. אני הגעתי מבית ייקי עם אבא שהבטיחות התה מוקד המקצוע שלו, וגם המורה שלי לנהיגה לימד אותי לחגור חגורה מיד עם הכניסה לרכב, עוד כאשר זו היתה אופציה לא מחייבת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במוביל יש כפתור קטן שמבטל את הצפצוף. אם אתה רוצה לנסוע בלי חגורה, אולי כדאי שתתעדכן במספר ההרוגים הלילה מהתאונה בכביש 31. נסעו בלי חגורה. לא חארם?!

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

שכנעתם אותי, רק תסבירו לי באופן תיאורטי, איך מנטרלים את ההתרעה על אי חגירת חגורה...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

באופן תאורטי יש באיביי/עליאקספרס אבזמים מתאימים (ללא חגורה) שמאפשרים להשבית את ההתרעה.

מתאים למקרה שתיק על המושב מפעיל התרעת חגורה.

:turn-l:
פורסם

אז עדיין לא השתכנעת, חוץ מזה שאתה גר באזור שבני אדם הם נדירים. מדוע אתה לא חוגר? בעיה בריאותית? לא נוח?

בנסיעות ארוכות כן ובקצרות לא?

לשים חגורה לוקח 2 שניות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

יפה אמרת. אני מסתכל על זה כך:

נסיעה קצרה - מסוכנת לא פחות ואף יותר מנסיעה ארוכה. רוב ההתנגשויות מתרחשות בקרבת הבית. נסיעה קצרה היא כל הזמן בקרבת הבית. חלק מההסבר הוא שאנחנו עדיין לא בשיא הריכוז בתחילת הנסיעה.

נסיעה באזור ריק מאנשים - נטיה לפתח יותר (מדי) מהירות וכן סיכוי לשהות ממושכת יותר בטרם תגיע עזרה ראשונה או יגיעו כוחות הצלה, במקרה של התנגשות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שים לב שכאשר חוגרים 'סתם' כסא ריק או משתמשים באבזם כמו שהציעו אז הכרית אוויר בצד הנוסע נדרכת גם.

וגם אני מצטרך לקהל ה 'לא מבין איך אנשים עוד נוסעים בלי חגורה' , אפילו 100 מטר שאני מזיז את הרכב לחניה אחרת אני חוגר, לא חסר דברים שיכולים לקרות.

פורסם

יש לך שני כפתורים שם, איפה שהכבל, תלחץ על שניהם למשך 10 שניות.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
באופן תאורטי יש באיביי/עליאקספרס אבזמים מתאימים (ללא חגורה) שמאפשרים להשבית את ההתרעה.

מתאים למקרה שתיק על המושב מפעיל התרעת חגורה.

תוכל בבקשה לתת לינק?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אל תדאג בנוגע לכרית האוויר,

היא לא תפגע בך\בנוסע אם אתה\הנוסע לא חגורים מכיוון שברגע שלא חוגרים כרית האוויר מנוטרלת ולא נפתחת ברכב מודרני.

אבל בכל מקרה..כמו שאתה בטוח..לך זה לא יקרה, תאונה? נהה..לא צריך אבזור בטיחות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה תלוי ברכב. יש רכבים שבהם הכרית לא תיפתח, יש כאלו שהיא תיפתח בעוצמה שונה ויש כאלו שהיא תיפתח באותה עוצמה בכל מקרה. כל אחד מהמצבים הללו הוא בעל היתרונות והחסרונות שלו.

בהרבה מקרים, כשהגוף שלך מוטח קדימה במהירות של כמה עשרות קילומטרים לשעה, לקבל כרית שנעה בכיוון השני במהירות 342 קילומטרים לשעה זה לא נעים...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...