Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט מרווח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אחרי שנים עם רכבי מיני ( פיגו 106 /205/206/306 וכו.... )

החלטתי לעבור לרכבים מעט יותר מרווחים עם דגש על גיר אוטומטי ונוחות נסיעה ,

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות , בסביבות 40 ק"מ ליום ( 1000 ק"מ בחודש )

דרישות מהרכב = מרווח , אמין , אוטומט , נוחות נסיעה , שנת 2005 + .

תקציב = 25k

חשבתי על פורד פוקוס / מונדאו יש המלצות ? חוות דעת על הרכבים האלו ? ( ביצעתי חיפוש היה הרבה חומר אך לא פירוט על הדגמים והאמינות של הגיר )

תודה מראש,

פורסם

לך על הפוקוס מ2009 (לאחר מתיחת פנים קטנה שכללה בידוד משופר ו ESP), רכב מרווח, נוח מאוד ואמין, ולמרות מה שאומרים עליו סוחב לא רע (לי היה אחד כזה לשנה + ונסעתי עליו בערך כ 45K ק"מ).

עוד רכב אנונימי אבל מעולה ניסן טידה (קצת צר) אבל מרווח מאוד לרגליים נוח אמין וחסכוני יחסית.

פורסם

התקציב 25K אולי תיכנס פוקוס 2008, וגם זה בלחץ. גם הוא וגם המונדיאו מרווחים, אמינים אך לא ממש חסכוניים.

אם אתה "בוגר פיג'ו" לא הייתי פוסל את ה-407 הנמכרת במחירים מצחיקים - בתקציב שלך תוכל להשיג אחת מ2008 בנקל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי , תודה על התגובות

מבחנית צריכת דלק יש חשיבות משנית כי ההפרשים בצריכת הדלק ברמה החודשית זניחים .

בפיגו 407 יש את הגיר הידוע לשמצה al4 ? הייתה לי בעבר פיגו 306 עם הגיר הזה ואם זה הגיר ב 407 ארד מהעניין

פורסם

זה הגיר ב-407, קצת מעצבן אבל בשנתונים הללו - לא סובל מבעיות אמינות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...