Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו ELX 16v 2003 ,עם 206 אלף ק'מ, קניתי את הרכב לפני שנה וחצי עם בולמים גמורים (בידיעה) , גם בבדיקה אמרו. לא הפריע לי ממש (חוץ מהחשש הבטיחותי) עד שעברתי לקריות/מפרץ חיפה.

כבישים זוועה + בולמים גמורים זה סיוט. הרכב שורד יפה, טיפול ראשון עם העזרה של אסף מהכנופיה וטיפול שני לבד.

האחוריים ממש מרעישים (רעש של קפיץ כשהאוטו זז לצדדים בעיקר בתחילת נסיעה וכשקר בחוץ, ורעש של מכה חלולה במהמורות וקפיצות).

לא חושב שאצליח לבצע עם הכלים שיש לי את הטיפול בעצמי, מה גם שאין כל כך מדריכים לנושא הזה. 

מה אתם ממליצים ? לקנות ולנסות בעצמי? ואם כן איזו חברה מומלצת ודגם. לחפש מוסך מומלץ באיזור? איזה עוד מכלולים לבדוק שאולי צריך להחליף על הדרך (כריות בולמים? משולשים?) 

תודה לעוזרים

פורסם

ראשית לפני שקופצים על הבולמים יש לבדוק שהרעשים לא מגיעים ממיכלולים אחרים כמו משולשים, מוטות רדיוס, מוטות מייצב וכו....

אם בכל מיקרה הבולמים גמורים ואתה חפץ להחליפם ואין לך את הידע והכלים כדאי לתת למישהו מקצועי שיעשה זאת. להיצעסק עם קפיצים ללא מכווץ קפיצים זה סכנת נפשות!

פורסם (נערך)

בהמשך למאור, אם הכל נבדק והגעת למסקנה שמדובר בבולמים,

המתן לאבי חלפים שייתן הצעת מחיר לרביעיית KYB או מונרו.

יש דווקא סרטונים מצויינים להחלפת הבולמים בספייס. לאחוריים לא צריך מכווץ לכן תתחיל בלהחליף אותם קודם בעצמך ובקלות.

קדמיים:

אחוריים:

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
פונטו ELX 16v 2003 ,עם 206 אלף ק'מ, קניתי את הרכב לפני שנה וחצי עם בולמים גמורים (בידיעה) , גם בבדיקה אמרו. לא הפריע לי ממש (חוץ מהחשש הבטיחותי) עד שעברתי לקריות/מפרץ חיפה.

כבישים זוועה + בולמים גמורים זה סיוט. הרכב שורד יפה, טיפול ראשון עם העזרה של אסף מהכנופיה וטיפול שני לבד.

האחוריים ממש מרעישים (רעש של קפיץ כשהאוטו זז לצדדים בעיקר בתחילת נסיעה וכשקר בחוץ, ורעש של מכה חלולה במהמורות וקפיצות).

לא חושב שאצליח לבצע עם הכלים שיש לי את הטיפול בעצמי, מה גם שאין כל כך מדריכים לנושא הזה.

מה אתם ממליצים ? לקנות ולנסות בעצמי? ואם כן איזו חברה מומלצת ודגם. לחפש מוסך מומלץ באיזור? איזה עוד מכלולים לבדוק שאולי צריך להחליף על הדרך (כריות בולמים? משולשים?)

תודה לעוזרים

מה שאתה יכול בחלקי המתלה וצריך להחליף (חוץ מהבולמים שהקאייבה הם מצויינים), שים מקורי או משהו באיכות גבוהה מאוד ואל תתפתה לכל ה"איכות" שהמוסכניקים אוהבים להציע ואחרי חצי שנה-שנה חוזרים לאותה עבודה.

• תוכן חדש...