Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארון בגדים בהצאה לא גדולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, עבירתי דירה לאחרונה, ומה שחסר לי כרגע הוא ארון בגדים, ברוחב של קצת פחות מ1.5 מטר. מכיוון שהדירה שכורה אין לי כוונה להוציא סכום גדול.

לכן רציתי לשאול לדעתכם, האים יד 2 הוא אופציה? ראיתי בפשפשוק מחירים טובים, אבל לדעתי זה בטל אם עלות ההובלה תהיה יקרה.

להערתכם הובלה של עד 20 ק"מ, בהנחה שמהבית של המוכר יש מעלית, ובבית שלי אין מעלית, אך זו קומה 2. מה סדר גודל של מחיר בהובלה כזו? האם המוביל מפרק וגם מרכיב?

בהנחה שזה לא ישתלם, ואצתרך לקנות חדש מחנות, אוכל לקבל המלצה, על מקום לקנות ארון במחיר טוב, כולל ההובלה וההרכבה? אולי יש איזה מקום בדרום ת"א? ממש לא חשוב לי האיכות והגימור, רק שיעשה את העבודה במהלך השנה הקרובה.

תקציבי הוא עד1300 שח.

תודה מראש! ושבת שלום

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ארונות זולים לא אוהבים בדרך כלל שיפרקו אותם. הלוחות מתעקמים עם הזמן וזה אף פעם לא חוזר להיות אותו הדבר.

לגבי הובלה והרכבה אתה צריך לשאול מוביל. טווח המחירים מאוד גדול. אם אתה צריך מוביל באיזור המרכז אז יש לי להמליץ לך.

ארונות זולים יש לך באיקאה.

חברה זולה וסבירה זה חברת רהיטי כתר. יש להם סניף ברחוב הרצל. הובלה והרכבה שלהם יהיה זול יותר מאשר מוביל.

נסית למצוא באגורה?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

מחזק את דברי הקיפוד. כמעט לא ניתן לפרק ולהרכיב ארון כך שיחזיק מעמד.

חפש ארון זול. בחיפה מצאתי חנויות שמוכרת רהיטים בסכומים סמליים, קרוב לודאי שלא חסרות כאלה במרכז. איני מכיר את האזור, אבל בדרך כלל הן מרוכזות באיזה אזור תעשיה ישן. האופצה הנוספת היא איקיאה, הום סנטר, אייס וחנויות דומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מודה לכם, כניראה לא תהיה ברירה אלא לבדוק באיקאה

פורסם

גם דובל'ה סבירים - יש עליהם כל הזמן מבצעים באייס.

אבל אם אתה הולך על זה, בדוק גם בוואלשופס - הם זולים יותר על אותם הארונות (מבחינת מחיר קנייה, מחיר הרכבה וכל מיני תוספות).

הסיבה ללכת לאייס היא שאתה יכול "להרגיש" את הארון (ואז להזמין דרך האינטרנט..).

פורסם

ממליץ לך לא לרכוש ארון יד2, בודדים הארונות שיחזרו להיות ב100% לאחר הרכבה שניה.

הזמן, המזג אוויר והתזוזה של הארון משנה את המבנה שלו.

בעיקר ארונות עץ (המזג אוויר משפיע עליהם מאוד).

לגבי הובלה - תלוי בקומת הפירוק וקומת ההרכבה. אבל ממליץ לך להכנס לאתר "המקצוענים" משם היו לי רק מובילים ברמה הכי גבוהה שיש. תתקשר ל3-4 מובילים לקבל הצעת מחיר. חפש מובילים שזו העבודה שלהם - מטבחים, ריהוט והרכבת ארונות הם יהיו מומחים יותר ויכולת האלתור, חיזוק וכיוון הארון תיהיה יותר טובה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תודה רבה חברים, נתתם לי כיוון חזק! אבל יש לי שאלה, לצורך העיניין, נכנסתי לאתר של איקאה, ויש שם אפשרות לראות את הוראות ההתקנה, שמתי לב, שבכל ארון הם מראים שיש להרכיב אותה בשכיבה, ואז כשהוא מוכן להרים אותו.

האם זו הדרך היחידה? אם כן זו בעיה, אין לי מספיק מקום בחדר להרכיב אותו במצב שכיבה ואז להרים.

לא ניתן להרכיב אותו לגובה?

http://www.ikea.co.il/files/Construction_Guides/50270136.pdf הנה הוראות ההרכבה

פורסם

בוקר טוב

מידי פעם אני רואה בהום סנטר/אייס/ווואלה שופס מבצעים ממש טובים לארון 4 דלתות.

בנוגע להרכבה- רוב הארונות אכן מורכבים בשכיבה, אם אין ברגים בתחתית אז אפשר בעמידה.

פורסם

גם אני קניתי את הארון "Dumb Ass" מאיקאה, זה היה הארון הכי זול שמצאתי, ברוחב שמתאים לי.

הרכבתי אותו על הרצפה, הוא כבד מידי בשביל להרכיב אותו בעמידה, אולי בגלל שהרכבתי אותו לבד.

אולי תצליח עם יהיה לך עוד מישהו שיעזור, הוא רק 1.8 מטר גובה.

רק תבדוק שהרכבת את המדפים בכיוון הנכון לפני שאתה מחבר את הגב(מזונית), לפרק את הגב אחרי שהוא מורכב גורם לנזק למזונית. מניסיון כואב :)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לדעתי הרכבה של ארון בעמידה תהיה ממש, אבל ממש לא נוחה! אני חושב שאם אין מקום עדיף קודם להוציא/להזיז מיטה/שולחן או כל רהיט אחר שמפריע, ורק אז להרכיב את הארון בשכיבה.

פורסם

תודה, ולפני שאני ננעל על דגם, בין קצה המיטה לקצה לקצה הקיר, ישנם 1.43 ס"מ.

כרגע דיי ננעלתי על ארון, אך המידה שלו לרוחב היא 1.40

לא תהיה בעיה? אני מפחד שתהיה איזו סטייה, או שאולי המטר הסיני הוא לא מדוייק. מב דעתכם?

• תוכן חדש...