Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אנחנו זוג צעיר עם תינוק. לאחרונה בדקתי פוקוס 2010 יד 2 (עם עבר של 9 חודשים בליסינג ) 80,000 קילו' על פניו הרכב נראה תקין .יש קלסר טיפולים רציף ומסודר עם כל ההיסטוריה של האוטו (כולל תיעוד על החלפת תושבת מנוע ומצבר) מדובר בזוג מבוגר.אבל בכל זאת יש לי חשש מהעלות האחזקה (טיפולים+תיקונים) של פורד בנוסף לצריכת דלק הגבוהה. מסקירה שעשיתי נראה שהחלקים של הפוקוס (כולל חלקים שוטפים כמו פלגים/רפידות/משאבות/תושבות ) יותר יקרים וגם מתבלים יותר מהר. מיפנית או קוריאנית ממוצעת. האם אכן זה ככה ? האם ישנם כאן בעלי פוקוס עם ניסיון בנושא ? אנחנו זוג סטודנטים ואני לא רוצה להיכנס לבראוכ.

פורסם

אישית,

מתוך ניסיון (ליסינג אמנם) - לא הייתי מתקרב לרכב ולו בגלל התיבה הרובוטית הנוראית שמלווה במחלות שלא נפתרו.

הייתי ממליץ לקפוץ לפורום השכן ולהתייעץ לגביי רכב כתלות בסכום הרכישה שעומד לרשותך.

בהצלחה

מור

רוכב אופנועים בדימוס, נהג פחנוע בהווה ורוכב אופניים בהתהוות.
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

פורסם

נכון נמרוד, צודק - לא שמתי לב לשנתון.

אם כך,

הפורד בשנתון הזו אמינה, חלפיה לא יקרים משמעותית אך עם זאת - אני פחות חובב יוצאות ליסינג.

אולי תשתף אותנו בצרכים שלך ומחיר רכישה ונשמח לתת גם פה מענה הולם לרכב נוסף שתוכל לבחון.

רוכב אופנועים בדימוס, נהג פחנוע בהווה ורוכב אופניים בהתהוות.
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

פורסם

תודה,לגבי צריכים:

אנחנו זוג סטודנטים +תינוק (נדרש מקום לעגלה) .

נסיעות חודשיות כ- 800 ק"מ (עירוני+בינעירוני) , נסועה שנתית ל 12000-15000 ק"מ בשנה.

מחפשים רכב אמין עם תיקונים וטיפולים סבירים, בטיחותי. על סחירות וצריכת דלק כבר ותרתי.

אנחנו סטודנטים ולכן הכי חשוב זה האמינות,תחזוקה זולה ובטיחות.

תקציב 30-40 אלף.

פורסם

שלום חברים,

אני צריך עד מחר להחליט ,האם לקחת לבדיקה את רכב שפריטיו רשומים בתחילת השירשור (פוקוס 2010 עם 80k , יד 2 יש היסטוריה וטיפולים ממוסך רגיל).

החשש העיקרי זה רק לגבי האמינות ועלות האחזקה. האם יש דעות/המלצות נוספות.

אני ללא ניסיון בנושא אז נא עזרתכם.

פורסם
שלום חברים,

אני צריך עד מחר להחליט ,האם לקחת לבדיקה את רכב שפריטיו רשומים בתחילת השירשור (פוקוס 2010 עם 80k , יד 2 יש היסטוריה וטיפולים ממוסך רגיל).

החשש העיקרי זה רק לגבי האמינות ועלות האחזקה. האם יש דעות/המלצות נוספות.

אני ללא ניסיון בנושא אז נא עזרתכם.

אין מה לחשוש בעניין הזה. רכב מצוין ולטעמי הטוב בסגמנט, ובפער ניכר, בשנים האלה.

פורסם

בתור מישהו שמחזיק פוקוס דומה אך משנת נמוכה יותר ( 2008 ) אך זהה לחלוטין .

למעלה משנה וחצי , שחצי מאורך הזמן שהחזקתי בו הייתי חייל בשרות סדיר .

מתוך נסיון אישי , עלות טיפולים וחלקים זולה מאוד , חלפים מקוריים וחליפים זולים כאחד , האמינות אבסולוטית לחלוטין ( לפחות אצלי ) .

כבר שנה וחצי חוץ מטיפולים שוטפים , שום כלום , רכשתי אותה בזמנו עם 88 אלף ק"מ , והיום אני עם 109 אלף ק"מ.

צריכת הדלק סבירה , אני עובד מחוץ לעיר שלי , ונוסע כל יום 60 ק"מ , צריכת הדלק עומד על 1\15 מחוץ לעיר ובתוך העיר 1\10-11.

צריכת הדלק מושפעת באופן חד באוטו הזה בלחיצות על גז , מכייון שהגיר שלו קצת עצל אנשים נוטים לסחוט בהילוך נמוך גז , ואז צריכת הדלק עולה וקיצונית .

אבל אם תלמד ללחוץ באופן סביר על הגז ולא תקח אותו אל הטורים הגובהים

תקבל רכב מאוד חסכוני .

פרט לכך אגיד לך שגם אחרי שאני משוחרר מהצבא והיום אני עובד בחברת הייטק , לא ויתרתי על האוטו ואני איתו .

גם בגלל הנוחות וגם צריכת הדלק המאוד סבירה.

בכל אופן יחס תמורה-מחיר של הפוקוס הוא מצויין .

לידע כללי - רוב חלקי הפוקוס זהים ומשותפים למזדה 3 מהשנים הדומות (שכאמור זאת יפנית למהדרין) .

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...