Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

משפחה ששנים הייתה נופשת בקיץ באילת, מבקשת לצאת קצת מהשגרה ולנפוש השנה בחו"ל.

היות והם מעונינים למצוא משהו בהוצאה כספית דומה, הם חשבו כמובן על אזורי האיים של יוון וכו', מצד שני שוקלים אולי להוסיף קצת בכדי לשכור גם אוטו לטיולים בנוסף לים/בריכה (כלומר בניגוד לבטן/גב האדיש שהיה אילת).

ברור אמרתי להם שכאן בפורום יודעים הכל, כן?

אשמח למידע כללי וגם פרטני, איזו מדינה? איזה מלון או בכלל דירה/בית? כיצד להזמין? למה לשים לב?

תודה.

פורסם (נערך)

גודל המשפחה?

גילאים?

תחומי עניין?

תקציב?

ניסיון קודם בארגון נסיעה לחו"ל?

אם אין לכם ניסיון בארגון טיולים בחו"ל חפשו דילים של סוכנויות נסיעות (בד"כ טיסות + מלון או טיסות + רכב או טיסות + מלון + רכב. מופיעות אותיות זעירות, בד"כ בעמוד האחורי אבל לא רק שם). אלה יתנו את הבסיס להתארגנות, מעבר לכך תצטרכו לתכנן בעצמכם (כלל האצבע שלי - 100 אירו ליום לזוג, לא כולל שלושת המרכיבים הנ"ל, נותן את סדר הגודל לתכנון).

אפשר לחפש גם באתרים של סוכנויות ארגון הנסיעות (השטיח המעופף, קשרי תעופה ועוד כמה)

אופציה שניה, אם אתם מאנשי הבטן-גב, לחפש "הכל כלול" בויין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שבוע טוב

"חבילות נופש" תמצא לאיים הקבועים-רודוס וכרתים.

בסופ"ש האחרון הייתי בקפריסין, אחרי הרבה שנים שלא הייתי בה, והופתעתי לטובה.

1. יוקר מחיה סביר בהחלט.4 אנשים במסעדת בשרים מומלצת בלרנקה-70 יורו כולל הכל.

בזמנו עם הפאונד הקפריסאי, היה יעד יקר מאוד.המעבר ליורו דווקא הוזיל מחירים.

2. אי לא גדול המאפשר ניידות טובה ברכב.(הם נוהגים הפוך).

3.בקיץ-אפשרות נוחה לנופש משפחתי משולב בטיול.טיסה קצרה(45 דקות),בקיצור-יעד חביב ,נחמד וקרוב.

קבל טיפ-לא בושה להזמין כרטיסי טיסה כבר עכשיו.ככל שתחכה, המטוסים מתמלאים והמחירים רק עולים.בהצלחה

סלע

פורסם

תודה לכולכם.

כלומר, ממה שהבנתי עד כה:

רודוס, כרתים או קפריסין.

כ- 100 יורו ליום (לפחות, הם זוג + 3 גדולים יחסית).

מציאת חבילת נופש דרך אתרי הרשת השונים.

אין צורך באטרקציות מיוחדות, הם טיילים מנוסים ואוהבים את זה, מומחים בהתארגנות. לא עושים ענין מכל דבר וזורמים. אני רק הדוד שעוזר 8).

אעביר להם ואשמח אם יצוצו עוד טיפים ורעיונות.

תודה.

פורסם (נערך)

כ-100 אירו ליום לזוג למזון, דלק\תח"צ, כניסות לאתרים, וזה "כלל אצבע" שמשתנה בהתאם למדינה, איזור ואופי המטיילים. אני, למשל, בכלל לא אוכל במסעדות - מכסימום מזון מהיר אם אחד הילדים דורש. אתה מדבר על משפחה של חמישה, כך שאומדן סביר יהיה סביב 200-250 אירו ליום (אולי לא הרבה יותר דלק, אבל בהחלט יותר מזון ועלויות כניסה לאתרים), וכאמור לא כולל את מה שמוזמן מראש - טיסות, מלונות, רכב.

אני גם לא מדבר על "הכל כלול" - אנחנו לא סובלים בטן-גב, חייבים לבלות כל יום לפחות 8-10 שעות בדרכים ובאתרים. קרוב לודאי ש"הכל כלול" יעלה פחות בחו"ל, שהרי "הכל כלול" ומשולם מראש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...