Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אל תשאלו למה, אבל בשיא טיפשותי נתתי לאישתי את האוטו למכון שטיפה מסויים,שהבטיח לה שהמטאטא לא שורט, אבל בדיעבד זה יצר לי סווירלים על הרכב , שיצרו לי הרבה כאב בלב. הרכב בן שבוע בסה"כ ! את הטעות שלי עשיתי ואת הצביטה בלב כבר קיבלתי.

עריכה : מסתבר שהבחור אמר "המטאטא הוא מטאטא ג'ילדה ! לא שורט..." (כן, ברור.. בגלל זה יש לי סווירלים על האוטו).

השאלה היא - לאן לפנות עכשיו כדי להסיר את הסווירלים הקטנים שנוצרו (כמובן שהם הרבה פחות גסים ממכונה כי השטיפה הייתה ידנית) מאחר שאני מאוד אלרגי לזה וציפיתי לשמור על הרכב נקי מכל שריטה ולכן חשוב לי שיישאר ככה .

אשמח מאוד להכוונה למקום ספציפי באיזור המרכז, רצוי ראשון לציון והסביבה אך אסע יותר רחוק מכך אם לא תהיה ברירה וכמובן, במחיר שפוי.

יש לציין שיש לי את המכונה וחומרים של מגווירס אבל אני לא מתכוון להתנסות על רכב חדש.

תודה רבה ,

עריכה אחרונה על ידי SeazeR

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

שלומי אדרת עשה לי יופי של עבודה, הוא עובד בסטודיו בפתח תקווה או במקום אחר אם תהיה לו נקודת חשמל ומים.

אני קיבלתי רכב חדש מהסוכנות עם סווירלים, אז תתנחם בעובדה. :roll: (טוב, לפחות אצלי היבואן נתן פיצוי הולם למדי)

צור איתו קשר במשתמש שלו, aderet.

קח בחשבון שלמרות שהסווירלים יחסית קטנים, עלות העבודה לא זולה.

להבא, ממליץ לא להתפשר, גם במחיר של דחיית השטיפה, ולשטוף בעצמך.

אני מעדיף לשטוף בעצמי פעם בחודשיים מאשר לשטוף פעם בשבועיים עם מטאטא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבר'ה, שמתי לב שרוב המכוני שטיפה התחילו או תמיד שטפו עם מטאטא.

זה מעיק.

לדוגמה, כשיש אובך כבד וחול בעיקר לקראת האביב , אני חייב גרניק ושטיפה רצינית כי אין לי כלים מספיקים.

אבל רוב המכונים משתמשים במאטא שכבר גרמו לי לכמה שריטות. אפילו אני בעצמי שטפתי פעם בעבודה עם מטאטא לפני שידעתי שזה עלול לשרוט כי זה נראה "רך".

פורסם

אתה יכול לבקש שישתמשו בכפפה. לא שהכפפה שלהם איכותית וזה לא שהם מנקים אותה בין שטיפה לשטיפה, אבל זה עדיף על מטאטא.

גם שיטת השטיפה במקומות האלה היא פשוט למרוח את הלכלוך עם מטאטא/כפפה ואחר כך למרוח אותו עם הסמרטוט שלהם.

אושריקו, כמו שאני עושה, סגרתי עם אחת השטיפות בבאר שבע שאני משלם לו כמו על שטיפה רגילה, אבל משתמש בגרניק ובשואב באופן עצמאי. בא ושוטף בכיף שלי, מפנק את הרכב ושומר עליו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש לך מזל שהצלחת לסגור עם אחת השטיפות. ניסיתי כמה וכמה פעמים אבל בשום מקום לא הסכימו להכניס אותי לשטוף בגלל ענייני הביטוח. מה שכן, הסכימו שאביא את הכפפ שלי + חומרים...

פורסם

במצבים שהאוטו ממש ממש מלוכלך כמו במקרים של אובך קיצוני או שלא שטפתי הרבה זמן, אני הולך למכון שטיפה ועושה שם רק פרי-ווש, הם מורידים לי את הלכלוך עם הזרם של הגרניק, אני שם עם הגלוריה את הסבון פריווש ואז שוב פעם הם עושים עם הגרניק רק עם מים, נוסע לבית ושל כבר שוטף עם הדליים שלי וחומרים שלי.

פורסם

נומד - זה גם פתרון טוב. לא פתרון מושלם אולי, אבל בוודאי עדיף על השימוש במטאטא או בכפפות הבלויות והמטונפות שלהם.

איביזה - גם פתרון אפשרי.

אם הייתי יכול להוציא צינור (אני גר בבניין), לא הייתי שוקל אפילו לנסוע לשטיפה עם גרניק.

פורסם

בתקופה שהייתי שרוט יותר גם הייתי מגיע לשטיפה ומבקש רק גרניק. הייתי מוכן לשלם מחיר של שטיפה חיצונית בשביל גרניק בלבד, רק שלא יגעו לי ברכב עם מטאטא או שהרכב ייכנס למכונה.

מאז למדתי לשחרר קצת, עדיין לא מוכן לקבל מטאטא אבל מכונת ג׳ילדות זה משהו שכשאני מתעצל אז היא הרע במיעוטו.

אחרי מספר שטיפות כאלה אני משלם הרבה כדי להוריד סווירילים ואז עוברים לי על הרכב עם פלסטלינה ,פוליש , אוטם צבע ובסוף ווקס.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

^

מה ההיגיון בזה?

פורסם

לא תמיד בזמן הפנוי שלי בא לי לקרצף את האוטו. במקום לנסוע במזבלה אני מעדיף להכנס לשטיפת ג׳ילדות ואם צריך , פעם בכמה חודשים לשלם לדיטיילינג.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כשהשוטפים במכוני שטיפות אומרים שהמטאטא שלהם לא שורט, הכוונה הוא לא "חורט", כנראה ששריטה אצלם זה רק כשמישהו משפשף לך את הרכב.

לעולם לא נכנס יותר למכוני שטיפה אלא אם מדובר על רכב עבודה או אחד כזה שלא ממש איכפת לי מאיך הצבע נראה עליו.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, אם הם יגידו שזה שורט, לא תשאר להם עבודה או שהם יאלצו לעבוד עם כפפות מיקרופייבר.

יותר נוח להם לשרוט לך את הרכב עם "מטאטא רך".

• תוכן חדש...