Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי את הרכב עם הכנה למגבר, חיברתי את המגבר שלי JBL1004, לרמקולים האחוריים שברכב, המגבר לא עבד, לאחר בדיקה קצרה התברר שחיברו את הכבל מהמגבר למצבר(+,אדום) עם פיוז, ממש ליד המצבר הכבל עובר דרך פיוז, החלפתי את הפיוז(היה 30) ב-30 אחר(שבמקרה היה ברכב) והמגבר התחיל לעבוד, ביומיים האחרונים, לא ברור מדוע אבל בעיקר בדרכים בהם הרכב רועד(דרך משובשת כזו), ההגברה הפסיקה לעבוד לכמה שניות וחזרה לחיים.

היום המערכת הפסיקה לעבוד לגמרי, המגבר פשוט לא נדלק, חוששני מאוד שהוא נשרף ובאמת שאין סיבה כי לא שמעתי בווליום גבוה, יש לי הרגשה שזה קשור לפיוז, האם אפשר לוותר על הפיוז הזה ולחבר את הכבל ישירות למצבר(שזו למעשה הדרך שהכרתי עד היום), והאם אפשר אולי לשים פיוז אחר ולא 30, אולי הוא לא מתאים.

עוד רעיונות אולי גם למה המגבר הפסיק לעבוד.

פורסם

פיוז עם ערך 30A נשמע לי נמוך מדי, בעיקר בהתחשב בכך שלמגבר המדובר יש 3 פיוזים של 25A.

הפיוז מגן על הכבל מתח עצמו ועליו להיות תואם לעובי ולאורך שלו.

חובה להתקין פיוז! קרוב ככל הניתן למצבר (עד 30 ס"מ).

בקיצור, יש לבדוק שהכבל אכן מתאים עבור המגבר ושיש לו פיוז מתאים.

פורסם

לא!

מה שהדגשתי לא ברור מספיק?

אתה רוצה להתנסות בשריפה חשמלית של הרכב שלך?

לא קבעתי שהכבל אצלך לא מספק, רק ציינתי שיש לבדוק שהוא כזה ולהתאים לו פיוז.

פורסם

לעבור על כל חיבורי המתח (כולל פיוז ובית פיוז) ולוודא תקינותם וחוזק החיבורים שלהם.

לא יזיק כנראה לגשת לבעל מקצוע שיבחן את המצב.

יש להבין אם מדובר בתקלת אספקת מתח או בתקלה שגורמת למגבר להיכנס למצב הגנה.

פורסם

זה דווקא נשמע לי כמו בעיה בREMOTE.

אם יש נתק במתח הראש, והרימוט מעביר 12 וולט - ידלק בצבע אדום.

אם תוך כדי נסיעה נכבה, והמתח הראשי תקין - בוודאות בעיה בREMOTE. או בצד של המגבר או בצד של הרדיו.

העובדה שפתאום חזר לעבוד מעיד על חיבור לקוי במקום כלשהו בחוט הפיקוד.

• תוכן חדש...