Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כדי לקבל סוג 1 יש צורך בלימודים בערך 10 חודשים ואז צריך לצבור ניסיון עושים בחינה וממשיכים הלאה אבל כדוגמא כדי לעבור מיסוג 1 ל-2 יש צורך ב5 שנות נסיון

לגבי פתיחת מוסך צריך סוג 3 במכונאות +תעודה לפתיחת מוסך בקיצור פרוצדורה לא קלה.......

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

תודה על התשובה...

לאיזה תואר הכי גבוהה ניתן להגיע במכונאות רכב? האם יש תואר מטעם אוניברסיטה לדבר כזה? אני מדבר על משהו ברמה גבוהה....

בתודה...

פורסם

שוב שלום

אים אתה מעוניין לרכוש מיקצוע מעשי אז מכונאות רכב

אבל אים אתה מעוניין בלימודים ברמה אקדמית אתה יכול ללמוד לתואר הנדסאי רכב(בסופו אתה גם רשאי לפתוח מוסך) הלימודים הם שנתיים והחומר יותר מקיף ומכשיר את הבוגר לתפקידי מפתח בתחום כמו מנהלי מוסך אנשי שירות יועצים טכניים וכדומה

האופציה השנייה היא ללמוד בכיוון של מהנדס מכונות אבל אני חושב שאין בארץ לימודי מהנדס בהיתמחות של רכב

פורסם
כולל הרבה חומר על הרכב המודרני והמחשבים של האוטו

הקורס לשנה ושוב כולל המון חומר + מעשי גם

ערב טוב

עים כול הכבוד ותאמין לי שיש הקורס עליו אתה מדבר עוסק במערכות האלקטרוניות ברכב כמו ABS EDS מערכות חשמל תרשימי זרימה וסכימות ובסופו אתה אפילו לא מיתקרב לפתוח מוסך

להבדיל מהנדסאי רכב(יש לי חבר שלומד) שם אתה ממש לומד באופן פרטני וסתם לידע כללי תוכנית הלימודים מורכבת מהמיקצועות הבאים- תורת הרכב תורת המנוע פסיקה טכנית הידרואליקה מערכות פנומאטיות חשמל עבודה מעשית תיכנון מוסכים והרשימה נמשכת

אין בכלל השוואה בין המיקצועות הנדסאי רכב הוא אדם בעל הכשרה וידע מתאים לרמת הטכנולוגיה המיתקדמת ברכבים של ימינו

פורסם

אגב רוב המדינות באירופה אשר אתם באים אליה למטרות לימודים

יקבלו אותכם אבל בתנאי שזה אכן למטרות לימודים ולא למטרות השתקעות.

ואם באתם ללמוד למהנדס רכב אז יקבלו אותכם בשימחה

היו לי כמה מחשבות בנושא

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אז ככה:

א. הרמות הם:רמה 1- קורס של 1100 שעות בלי שום קשר לשנים,חודשם,ימים, מתוכם אתה חייב 300 שעות בסדנה שאושרה על ידי משרד העבודה.

רמה2- אחרי שנה וקצת אם רמה 1 אתה עושה מבחן ואם אתה עובר אתה יכול ללמוד רמה 2.

לגבי רמה 3 אני לא כל כך יודע כי אני עוד בקורס של רמה 1.

ב. כמו שאמרו כבר לפתיחת מוסך חייבים רמה 3.

ג. ברמה 1 אתה לומד מכונאות כללית וברמה 2 אתה מתמחה במשהו כמו: משאבות, אגזוזים וכו'.

ד. אם אתה מעוניין ללמוד אתה לא חייב ללמוד בקורס של משרד העבודה אלה אתה יכול בבתי ספר מקצועיים שיש להם קורסים למבוגרים והם מאושרים של משרד העבודה. עלות קורס כזה נעה בין 6000-7000 שקל.

ה. אני אישית לומד בקורס שנקראה :"אוטוטרוניקה" והוא משלב מכונאות רכב רמה1 וחשמל רכב רמה 1וזה כולל מיזוג אוויר ברכב וחישנים כמו ABS וכדומה.

אם אתה רוצה ניתן לרכוש ספר אוטוטרוניקה שעלותו (לפחות ככה זה עלה לנו בקורס) 50 ש"ח אם אתה רוצה ספר כזה שלח לי הודעה פרטית ואני יבדוק לך אם אפשר לרכוש את הספר או שאני יתן לך כתובת.

בן:roflmao:

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תוכן חדש...