Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להסב סובארו B4 ידנית שנת 2009 מנוע 2000 לגז.

רציתי לשמוע מאנשים שהתנסו ונהגו ברכבים מוסבים לגז.

איפה כדאי לבצע את ההסבה ע"מ להתקפל כמה שפחות בבעיות?

האם באמת איכות הנסיעה נפגעת מההסבה?

אני נוסע 400-500 ק"מ בשבוע. האם בכלל שווה לי להכנס לכיוון החסכון הזה?

ובכללי אולי עוד דברים שצריך לדעת לפני שעושים מהלך שכזה.

בכל זאת לשלם בסביבות 5000 ש"ח ולהוריד את המחירון של הרכב...

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אני אחרי הסבה לגז קרוב לשלושה חודשים. עשיתי הסבה רק אחרי ששמעתי מכמה אנשים שעשו אצל מוסכניק מקצועי עם עובדים מקצועיים. אין אצלי הבדל מבחינת הכוח של המנוע רק שהצריכה של הגז באמת קצת יותר גבוה מהבנזין. רכב שעושה הסבה חייב משמנת לשסטומים.

פורסם
אני אחרי הסבה לגז קרוב לשלושה חודשים. עשיתי הסבה רק אחרי ששמעתי מכמה אנשים שעשו אצל מוסכניק מקצועי עם עובדים מקצועיים. אין אצלי הבדל מבחינת הכוח של המנוע רק שהצריכה של הגז באמת קצת יותר גבוה מהבנזין. רכב שעושה הסבה חייב משמנת לשסטומים.

הצריכה בגז קצת יותר גבוהה אבל המחיר של הגז יותר זול...

בסה"כ אתה מרוצה מההסבה אחרי שלושה חודשים?

וכמה ק"מ אתה נוסע בחודש בערך?

פורסם

אני מרוצה מאוד, אני לא נוסע הרבה בחודש. הסיבות שלי לסבה הן כי אני לא מוכן לשלם מחיר חזירי על דלק וגם אני לא מתכוון למכור אותו.

פורסם
אני מרוצה מאוד, אני לא נוסע הרבה בחודש. הסיבות שלי לסבה הן כי אני לא מוכן לשלם מחיר חזירי על דלק וגם אני לא מתכוון למכור אותו.

תודה רבה

מעוניין לשמוע עוד ח"ו

פורסם

בצע חיפוש בפורום דובר ע"ז רבות..

במילה אחת: הסבה לגז = ברכה

ולגבי קודמי, כיום (בשנים האחרונות) המערכות גז אינם זקוקים למשמנת כלל!

אצלינו במשפחה יש 4 רכבים מוסבים, כולם מרוצים עד האוזניים

פורסם

יותר מדיי מקרים ראיתי של נזקים עקב התקנת מערכת גז או נזקים למנוע בגלל עבודה עם גז.

אז גז שווה ברכה? לא יודע.. גז שווה מזל, זה יותר מתאים מניסיוני.

פורסם

מניסיון של קצת פחות מ-3 חודשים אני מרוצה מאוד מהמערכת שלי. (רק תחשוב על תדלוק מלא בסביבות ה-160 ש"ח)

תעשה את ההסבה רק אצל מקצוענים ולא חאפרים, אחרת זה שווה לזבל! (אני כותב את זה בגלל המחיר שכתבת, נשמע מידי זול)

לגבי משמנת - תלוי מאוד ברכב, ישנם רכבים שבלי זה ניזוקים בשסתומים ואפילו בבלוק מנוע.

אגב, לא ידוע לי על ירידת מחירון בגלל הסבה לגז.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...