Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש ממש לא קשור פשוט חשבתי שאני אוכל לקבל פה עזרה מתלמידי יב' אחרים שנמצאים בפורום ושהסיוט בצורת המתכונת בספרות בא ומתקרב אליהם...

אני צריך סיכומים טובים (לא בעייה למצוא סיכומים בגוגל , אבל בעייה למצוא סיכומים באמת טובים...) על היצירות הבאות:

"ילדי הצל" , "כינורו של רוטשילד" , "יגון" , "כריתה" , "סיפור בלי כתובת" , "העיוורת" , "מדירה לדירה".

תודה ע נ ק י ת לעוזרים... עמרי

ולמנהלים , נכון שזה לא מתקשר בשום דרך שהיא למוטוריקה , או משהו קרוב לזה , אבל לא מצאתי שום פורום לספרות שסביר שיענו לי בו ביומיים הקרובים. אנא לא למחוק...

וואלאק אתה!!

פורסם

כנס לפורום "לימודים ושעורי בית" בתפוז, שם כנס למאמרים ואז לספרות.

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
זו בקשה מטאפורית?:lol:

לך תקנה ספרים של אנקורי/קידום ותסגור עניין.

לא כדאי לך, לפי דבריה של המורה, בספרות הספרים האלו על הפנים.

יש בהם כמה שאלות שמנסות לסכם את החומר אבל הם ממש לא עושות את זה כמו שצריך.

עדיף שתשיג סיכומים של כול החומר ממישהו.

פורסם

לי יש את הבגרות הזאת בקיץ.....נשמע סיוט כל הסיפורים האלה.

אפשר לוותר על זה ועדיין לקבל תעודת בגרות רגילה או שזה מקצוע חובה?

בינתיים אני כבר משלים מתמטיקה.

הערב ניגשתי ליח' ראשונה באנגלית (מתוך 4)....כל שאר הבגרויות שלי (שנשארו) הם בחורף.

בינתיים זה בית זונות.....מחר לדוגמא, אני לומד שעתיים. שעה מתוך השעתיים היא חברה.

(ולתוהים אני ניגש לבגרות מלאה).

בהצלחה בבגרות! גם אני מאלה (כמו הרוב) שלא יכולים לקרוא ספר כמו שצריך.

לא כי אי אפשר, פשוט כי אין ראש לזה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא כדאי לך, לפי דבריה של המורה, בספרות הספרים האלו על הפנים.

יש בהם כמה שאלות שמנסות לסכם את החומר אבל הם ממש לא עושות את זה כמו שצריך.

עדיף שתשיג סיכומים של כול החומר ממישהו.

הציונים שלי חולקים עליך :-P (אני לא חושב שזה תחליף לחומר שנלמד בכיתה אבל זה בהחלט תורם ולדעתי בהחלט כדאי להיעזר בספרים הללו).

פורסם

תפנה אליי בה"פ, יש לי סיכומים של כמעט כל החומר שעשו כמה אנשים מהכיתה שלי.

נ.ב

הייתה לי בגרות בתנ"ך לפני שבוע, והספרים של אנקורי עזרו לי מאוד מאוד, המורה שלנו לא לימד איזה חצי מהחומר, והכל נאלצתי ללמוד מהספר שלאנקורי. החומר שהיה שם הספיק לי.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אתם לא יודעים כמה זה מעציב אותי שדור שלם במדינה הזו הולך לצאת לחיים בור ועם הארץ.

תאמינו לי שאם תשבו ותקראו במקום לשבת בפורומים, זה רק יוסיף לכם. :|

כמה זמן כבר לוקח לקרוא סיפור? כמה שכל כבר צריך כדי להבין אותו?

תדעו לכם שהכלים שאתם רוכשים בניתוח של סיפור אלו כלים שכליים שיכולים לעזור מאוד בהבנת החיים שסביבכם.

אבל נראה לי שרובכם כבר אבודים, אחים שלי. גברים שלי. חחחחחחחח. :-(

פורסם

אישפוז, אני דווקא חולק על דבריך.

הפורום דווקא עוזר. איך?

לדעתי הכתיבה בפורום עוזרת בחיבור ובעברית בכלל. לומדים עברית לומדים לחבר חיבור\לסכם סיכום, כדי להעלות אותו בתור הודעה.

ותמיד לומדים עברית טובה יותר (בדר"כ) מאנשים אחרים שכותבים בצורה יותר נאותה כאן בפורום.

אישית אני חושב שהכתיבה בפורום עוזרת לי בחיבור, כך שכשאני ניגש למבחן בחיבור וצריך לסכם חומר נקרא או לכתוב פסקאות פסקאות על נושא שנותנים לי, הקריאה בפורום והכתיבה זה בעצם כמו תרגול למבחן עצמו. כי כאן אני נדרש לכתוב כמו שצריך בצורה קריאה, ואז בעצם אני כל הזמן כותב וקורא ואז אני בעצם מתרגל איך לכתוב כמו שצריך. עם פסקאות, נקודות, פסיקים וכד'.

זה כמו בעצם לשחק כדורגל עם חברים ואז לגשת למבחני ריצה בשעור ספורט ולהיות יותר בכושר בריצה בזכות ה"תרגול" עם החברים.

ניגשתי השבוע למבחן בחיבור, את תוצאת המבחן אני אפרסם ביום ראשון.

*בפורום לדוגמא למדתי (מה שלא למדתי בבית הספר) שאם אני רוצה לומר אני בעתיד והפועל של המילה מתחיל בי' אז צריך לשנות אותו לא', לדוגמא אני אעשה ולא אני יעשה, אני אגמור ולא אני יגמור וכד'.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסף! אנחנו גאים להיות לך לעזר! שמחים שדרך הפורום אתה לומד ומשכיל!

נ.ב. החתימה שלך גורמת לי לדמוע, איזה מילים. בתור שרוף על עופר לוי, אני מסכים עם כל מילה. 7 שנים חיכיתי לרגע הזה.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
אתם לא יודעים כמה זה מעציב אותי שדור שלם במדינה הזו הולך לצאת לחיים בור ועם הארץ.

תאמינו לי שאם תשבו ותקראו במקום לשבת בפורומים, זה רק יוסיף לכם. :|

כמה זמן כבר לוקח לקרוא סיפור? כמה שכל כבר צריך כדי להבין אותו?

תדעו לכם שהכלים שאתם רוכשים בניתוח של סיפור אלו כלים שכליים שיכולים לעזור מאוד בהבנת החיים שסביבכם.

אבל נראה לי שרובכם כבר אבודים, אחים שלי. גברים שלי. חחחחחחחח. :-(

אין לי מושג על סמך מה אתה מסיק שאני יושב בפורום על חשבון לקרוא ספר...

כנראה שאתה מקבל את הרושם הלא נכון (כמובן שאני מדבר בשם עצמי אבל אני סבור שיש עוד הרבה חבר'ה בגילי שכן קוראים ספרים וכן מתעניינים בעוד דברים חוץ מהפורום...)

אז במקום לדאוג לזה ש"דור שלם במדינה הזו הולך לצאת לחיים בור ועם הארץ" אתה יכול לשבת ולהרגע...

סבבה , אח שלי?? חחחחחחחחחחחח איזה כליייייי!!!! ( :wink: בחלק הזה אני מסכים איתך... גם אני לא יכול לסבול הרבה בני נוער בעלי אוצר מילים של 10-20 מילים)

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...