Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה ספורט 1.6 או 1.2 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אקדים ואומר, לא חשבתי שאי פעם אפזול לכיון הרכב הזה, אבל המציאות חזקה מהכל. לצערי לאון במחיר שפוי ולא עשיריה מעל המחירון לא נראה באופק, ואפילו התחלתי לפזול לכיון פונטו 105/135 או בראבו 120 אבל נאדה. אוטוטו סוגר 3 חודשים בלי רכב. האופציות הזמינות כרגע בלוח הן הפאביות המוזכרות בכותרת (2008-2012) או 206xs שנתונים 2007-2008 (הרכב האחרון שלי היה 206xs שנתון 02). לגבי הפיגו כמובן אין צורך להרחיב, מכיר את הרכב מספיק. אשמח להרחבה על הפאביה בעיקר על ה-1.6. כולל צריכת דלק, ביטוחים, בידוד רעשים, וכל מה שחשוב לדעת. האם הרכב נסחר במחירון? מעל? מתחת? ה-1.2 tsi עדיפה? אני יודע שהפאביה היא חביבת הפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע אודותיה. תודה לכולם. נ.ב כמובן שרק ידני.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

על הפאביה 1.6 הידנית נהגתי לא מעט.

ביחס ל1.6 היא חזקה, מראה היצועים טובים, מטפסת יפה וזריז בסל"ד.

אני זוכר ממנה גם ניהוג מאוד טוב.

יכול להגדיר כרכב זריז וכיפי.

והיי זאת פאביה ;)

בנוגע ל1.2 tsi, אותו כנ"ל, מן הסתם מרגיש יותר טוב כי זה טורבו.

לגבי האמינות, ה1.6 לדעתי האישיתי תהיה אמינה יותר.

פורסם

התקציב 70. מה הכוונה חזקה מהותית? לשניהם 105 כ"ס. אם זה אומר שהיא מהירה ב-2 שניות ב-0 ל-100 או סוגרת 188 במקום 180 זה לא ממש משנה לי. מעניין אותי שהרכב יהיה אמין. באיזה שנתון מתחילות ה1.2? ראיתי שהאבזור שלהן הרבה יותר מרשים ונורמלי ולא כמו ב1.6 שעשו טובה ששמו 3 כפתורים וסגרו עניין.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שני המנועים אמנם מנפקים הספק זהה של 105 כ"ס א-ב-ל:

- ההספק במנוע ה-TSI מגיע בסל"ד נומך יותר

- המומנט של מנוע ה-TSI משמעותית חזק יותר וזמין הרבה יותר (17.8 קג"מ בין 1500 - 4100 סל"ד)

בשורה התחתונה, מנוע ה-TSI ירגיש מהיר משמעותית.

קח בחשבון שעד 2012 כולל מנוע ה-TSI סבל מכשל תכנוני בשרשרת התזמון. היצרן הוציא קריאת שרות להחלפת השרשרת + מותחן, אז וודא שהאקזמפלר שאתה בודק עבר את ההחלפה הנ"ל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שני המנועים אמנם מנפקים הספק זהה של 105 כ"ס א-ב-ל:

- ההספק במנוע ה-TSI מגיע בסל"ד נומך יותר

- המומנט של מנוע ה-TSI משמעותית חזק יותר וזמין הרבה יותר (17.8 קג"מ בין 1500 - 4100 סל"ד)

בשורה התחתונה, מנוע ה-TSI ירגיש מהיר משמעותית.

קח בחשבון שעד 2012 כולל מנוע ה-TSI סבל מכשל תכנוני בשרשרת התזמון. היצרן הוציא קריאת שרות להחלפת השרשרת + מותחן, אז וודא שהאקזמפלר שאתה בודק עבר את ההחלפה הנ"ל.

הכשל היה מוכרז בריש גליי? כי גם בלאון 1.8t יש חשד לכשל זהה ושם ההחלפה נעשית על חשבון הלקוח.

פורסם

אין מה להשוות את ה 1.2 ל 1.6, ה 1.2 יותר זריז ומגיב טוב יותר.

אני חושב שגם ה 1.6 בפג'ו מגיב קצת טוב יותר מ 1.6 בפאביה, אבל מן הסתם בפג'ו שלך לא כל הכח היה במנוע.

פורסם

מנוע ה- 1.6 של הפאביה מרגיש זריז, לראיה הסרטון הזה שצילמתי פעם באחד הטיולים. אפשר לעבור ל- 3:48 ישר לחלק המהיר יותר.

התיבה שם היא אוטומטית 6 הילוכים, הידני יהיה מהר אף יותר.

קח בחשבון שהמתלים קשים, אתה תרגיש כל דבר בכביש אבל הרכב לא קופצני - פשוט הגב הולך מעט לסבול (מתרגלים). האחיזה בסיבובים טובה יחסית.

אין תלונות על אמינות (הרכב נסע מעל 93 אלף).

פורסם
הכשל היה מוכרז בריש גליי? כי גם בלאון 1.8t יש חשד לכשל זהה ושם ההחלפה נעשית על חשבון הלקוח.

הכשל מוכר היטב, אך באופן טבעי קריאות שרות הן מידע דיסקרטי של היצרן ולכן קשה לשים את היד על מסמך אוטנטי. אני יכול להעיד שברכב הקודם שלי, הוחלפה השרשרת והמותחן על חשבון היצרן/יבואן לאחר תום האחריות הרשמית.

מה שמשפיע על אחוז ההשתתפות היצרן/יבואן הם הגורמים הבאים:

1) גיל המכונית והנסועה

2) האם המכונית טופלה לפי הספר ברשת היבואן

במידה ובעל הרכב טיפל במוסך שלא ברשת היבואן, והכשל התרחש לאחר תום האחריות הרשמית, היצרן מתנער ולכן לרב העלות תהיה על בעל הרכב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...