Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - אבארט 500X בקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מיותר לחלוטין, בדיוק כמו הג'וק ניסמו והאאוטלנדר טורבו דור קודם קודם.

מי שקונה את הרכבים בסגמנט הזה ממש לא מחפש ניהוג מלבב או ביצועים עוצרי נשימה, וזה פשוט עירוב מין שאינו במינו.

מסכים לגבי תערובת המינים, אבל אם זה מוכר אז זה לא מיותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ebay402388.jpg

ebay579242.jpg

NewFiat500_CrossUp_Pickup_CASTAGNA_MILANO_1.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אך הם יודעים שתתחילו לרייר מעכשיו,אפילו שהרכב ייצא רק בעוד שנתיים.

מעכשיו מחלקת השיווק מתחילה לעבוד כאילו מתכננים רכב מחדש,האמת

כמו ב500 אבארט שגם אותה ממש כאילו תכננו מחדש.

יפה אהבתי.

פורסם
יש לי רעיון לפיאט, פיאט 500 בגירסת משאית, גיפ בגודל טוארג' , 500 טנדר

או דודג' ראם 3500 עם פרונט דמוי פיאט 500.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יהיה מטומטם לגמרי מצידם לא לסחוט כל מוצר שהם מוציאים, למה יש להם לשמור אותו?!

לי לפחות יש תחושה שתמורת סמל האבארט מתקבלת פרמיה יפה מאוד. בין היתר בגלל יחוד/נדירות. סחיטה שלו תגרום לכך שלאורך זמן יצטרכו להשקיע בקו חדש עבור מוצרי קצה אמיתיים ועבור לקוחות שרוצים ייחוד.

פורש היא לא דוגמא מספיק טובה כי כל המוצרים שלה הם בזירת הפרימיום, מה שפיאט לא.

סיאט עשו את זה עם ה FR שהפך לרמת גימור ופעם היה קו ספורטיבי. (אבל נשארו הקופרות).

מי שנלחם על הטווח הקצר, הגיוני שיעשה את זה, לגבי הטווח הארוך - נראה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פורד הצליחו לא רע (במגבלות הז'אנר) עם טנדר ספורטיבי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הטנדרים הספורטיביים של פורד פונים לקהל יעד קצת שונה משל פיאט 500.

זה גם רכבים שונים בתכלית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי מתנגד לגירסה "הפוכה": גירסת "טריילהוק" ל-500x, עם הגבהה נוספת, הילוך כוח ושיפור נוחות הנהיגה.

בינתיים אני מחכה לרנגייד, כאשר ה-500x נראה הרבה יותר טוב.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
אני מקווה שהם ימשיכו בקו הנוכחי של מכוניות כיף צרוף.

כיף צרוף עד שאתה נכנס למוסך המרכזי של סמל"ת, שם הכיף מהאוטו נגמר וחוויית השירות המפורסמת של סמל"ת מתחילה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הטנדרים הספורטיביים של פורד פונים לקהל יעד קצת שונה משל פיאט 500.

זה גם רכבים שונים בתכלית.

רק ציינתי שזה לא רעיון מופרך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
כיף צרוף עד שאתה נכנס למוסך המרכזי של סמל"ת, שם הכיף מהאוטו נגמר וחוויית השירות המפורסמת של סמל"ת מתחילה.

אני מעריך שלא הייתה שם ב5 שנים האחרונות, היום השירות של סמל"ת הוא אחד הטובים בארץ.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...