Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש באתר. הפנו אותי לכאן למקצוענים.

רציתי לשאול אני רוכש דאבל דין לרכב של חברת אודיוטק (מן הסתם חלקכם לא מתלהב על הבחירה. אך זה מה יש בהתאם לרצונותיי הרבים ולתקציב הדל). בין היתר היה חשוב לי ביותר שהמכשיר יהיה בעל קליטת GPS מובנה.

שאלתי היא: במכשיר ישנו חריץ לכרטיס SD לתוכנת הניווט.

האם כל תוכנת ניווט מתאימה? (כמובן שהמכשיר ללא אינטרנט וכד')

והאם ניתן להשיג תוכנה מתאימה במחיר מוזל או בחינם?

כך או כך איפה משיגים זאת?

חשוב לי לדעת לקראת מה אני הולך, כי אם כל שנה אני צריך להוציא על זה מאות שקלים, אני יוותר על העניין כי זה לא משתלם לי.

אשמח לתשובה ברורה (אני לא מבין בדברים האלו) ומהירה.

תודה!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב שלום.

תהיתי אם בכלל כדאי לבצע את הרכישה, או שזו השקעה לא כדאית?

אני אסביר: לפני שבוע וחצי קניתי מכשיר בלי לחפש יותר מידי, המוכר הציע לי מכשיר של חברת "זד" כולל הרבה אפשרויות (USB בלוט' אפשרות חיבור משדר GPS ועוד) הוא אמר לי שאמנם עדיף פירמה מוכרת וטובה, אבל המחיר ההתחלתי גבוה יותר, ובלי (כמעט) שום הוספות. הוא גם אמר לי שהוא מכר הרבה כאלה, ועדיין לא היו תלונות. קניתי ת'מכשיר (הדגם החדש שלהם ZI633M ב900 ש"ח) ואני בהחלט מרוצה ממנו (יש לי אותו רק שבוע) הוא מתאים למה שאני צריך.

עכשיו שהבנתי שיש אפשרות למערכות הרכב לכלול GPS מובנה, שאלתי את המוכר אם יש לו ואם אוכל להחליף, הוא הציע לי את "אודיוטק" שכתבתי למעלה (לא יודע ת'דגם. גם לא מצאתי כלום על החברה הזאת באינטרנט. בניגוד ל"זד" שכן מצאתי). עליי להוסיף עוד 900 ש"ח (ובנוסף אצטרך להשיג תוכנת ניווט כמו שכתבתי למעלה) ועכשיו אני תוהה אם כל ההשקעה שווה את המוצר.

חבר'ה תזכרו שכבר רכשתי מכשיר כנ"ל. אז אל תתחילו לומר לי שעדיף פיוניר וכד' כי זה לא רלוונטי. השאלה אם להישאר עם הקיים, או להחליף באודיוטק, כי חשוב לי הGPS.

אם אפשר להשתדל לענות עוד היום, כי המוכר כבר קיבל ת'מוצר והוא רוצה שנגמור סיפור. (עבר כבר יותר משבוע)

תודה רבה לעונים.

פורסם

אני לא יודע לייעץ לך בנושא המכשיר, אבל אם יש לך מכשיר עם אפשרות ניווט (מערכת הפעלה WinCE), אז בבקשה:

תוכנת ניווט (Igo 8.3). נא לקרוא את הוראות ההתקנה ובכלל את השרשור, יש שם ים של מידע.

מפה עדכנית.

פורסם (נערך)

אין אפשרות להורדה. נראה לי שיש בעיה בקישור. אודה לך אם תוכל לבדוק.

ויש שם באמת הרבה מה לקרוא:shock:. אני אשב על זה.

אשמח לייעוץ על המכשירים כנ"ל מחברי הפורום.

עריכה אחרונה על ידי קוביבוי
פורסם (נערך)

חוזרני בי. יש אפשרות הורדה.

בהוראות התקנה לא הבנתי את הקטע הזה:

במידה והתוכנה מותקנת על גבי כרטיס, יש לערוך את הקובץ sys.txt. יש לבצע את הפעולות הבאות:

- להוריד את ה"נקודה/פסיק" מתחילת השורה ";app="%SDCARD%/iGO8" (זה הופך אותה משורת הערה לשורה פעילה).

- לשנות את "iGO8" לשם המחיצה שאליה הועברו הקבצים, להקפיד על אותיות קטנות/גדולות.

- לשמור ולצאת מהקובץ

אם תוכל לעזור לי בזה פאסט04 אשמח מאוד!

פורסם (נערך)

הבנתי. שוב סליחה.

רק שתי שאלות:

ממה שקראתי אני מבין שמלבד הורדת התוכנה לכרטיס וביצוע ההוראות. אין צריך לבצע שום התקנה וכד'. אני צודק?

ולא הבנתי למה צריך כרטיס בגודל של לפחות 4 ג'יגה. כאשר כל התוכנה לא יותר מ300 מגה?

פורסם (נערך)

וגם רציתי לשאול אם הורדת המפה המעודכנת זה גם עדכון למצלמות? או שהמצלמות נשארות לפי נתוני 2014 (כמו שמופיע בתוכנה ששלחת)?

שוב תודה

פורסם

במידה והתוכנה מותקנת על גבי כרטיס, יש לערוך את הקובץ sys.txt. יש לבצע את הפעולות הבאות:

- להוריד את ה"נקודה/פסיק" מתחילת השורה ";app="%SDCARD%/iGO8" (זה הופך אותה משורת הערה לשורה פעילה).

- לשנות את "iGO8" לשם המחיצה שאליה הועברו הקבצים, להקפיד על אותיות קטנות/גדולות.

- לשמור ולצאת מהקובץ

אם תוכל לעזור לי בזה פאסט04 אשמח מאוד!

במקרה שלך, מדובר על "התקנה" חדשה, אין צורך להתייחס לסעיפים אלה. אם נגעת, תשתמש שוב בקובץ sys.txt המקורי מההורדה.

רצוי כרטיס בנפח כזה, מאחר ואם תרצה לקחת את הכרטיס לחו"ל (לשימוש במכשיר ייעודי, נושא השרשור), לא תהיה לך מגבלה במספר המפות שתרצה לשים עליו.

וגם רציתי לשאול אם הורדת המפה המעודכנת זה גם עדכון למצלמות? או שהמצלמות נשארות לפי נתוני 2014 (כמו שמופיע בתוכנה ששלחת)?

שוב תודה

קובץ מצלמות עדכני תמצא כאן. אני חוזר שוב, תקרא את החומר, יש תשובות (כמעט) לכל השאלות. ולמה שאין, אני אענה בשמחה.

תמחק את כל הקבצים מהמחיצה content/speedcam, תעביר לשם את הקובץ שהורדת. כשתפעיל את התוכנה בפעם הראשונה, יבנה מאגר המצלמות.

פורסם

אני שוב צריך את עזרתך פאסט!

היום הלכתי לקחת את הדאבל דין, מסתבר שהוא בעל מערכת הפעלה אנדרואיד. והIGO לא פעל.

יש לי כמה שאלות:

*ממה שהבנתי (בדיעבד) בשרשור ששלחת, שהIGO הרגיל לא עובד על אנדרואיד, וצריך IGO PRIMO. השאלה על איזה מערכת הפעלה הIGO הרגיל כן עובד? בכדי שאדע למה לומר למוכר להחליף (אני סה"כ רוצה GPS ולא כל השכלולים האלה)?

*נניח שאקח את המערכת הנ"ל, האם יש גם IGO PRIMO אצלכם להורדה?

*ואם כן, האם בשביל לתפעל ת'פרימו חייב חיבור לאינטרנט, או שאפשר להוריד לכרטיס SD ופשוט להפעיל?

*ואם כן האם עדכוני המפות ששלחת טובות גם לפרימו, ומעדכנים באותה צורה כמו בIGO הרגיל. או שבכדי לעדכן צריך משהו אחר. או שחייב לעדכן דרך האינטרנט?

בקיצור אני חותר בשאלותיי (מלבד הראשונה) האם בסופו של דבר אצטרך אינטרנט על הדאבל דין לתפעל ת'פרימו? כי המערכת ללא אינטרנט. (בעצם יש לה, אך במידה שאקח אותה בקשתי לנתק ת'חיבור לאינטרנט לחלוטין מטעמי דת [יש לי אינטרנט מסונן בבית] )

מצפה לתשובתך. ושוב תודה רבה.

פורסם

עברתי עד כמה שידי מגעת בשרשורים למיניהם וראיתי שאכן יש IGO PRIMO להורדה, אבל כל הזמן מוזכר בהרבה פוסטים שכל גרסא מותאמת לרזולוציה מסוימת, וגם לגרסאות שונות באנדרואיד. זה נכון? ואיך אדע מה הרזולוציה של המכשיר שלי, ואיזה גרסא הוא בכדי שאדע מה להוריד?

והאם זה נכון גם בIGO הרגיל למכשיר GPS יעודי, או ששם יש תוכנה אחת שמתאימה להכל, וכל החילוקים זה רק באנדרואיד?

זאת בנוסף לשאלותיי הקודמות....

מחכה!

פורסם

הבנת נכון, יש iGO וגם Primo למערכת הפעלה חלונאית (Windows) שנקראת WinCE, ויש Primo למערכת הפעלה Android. כל תוכנה עובדת רק עם מערכת ההפעלה המתאימה לה.

המפות וקובץ המצלמות מתאים לכולם.

אין צורך בחיבור לאינטרנט לצורך שימוש בתוכנה, המפות הן פנימיות, וכשהמכשיר מתחבר ללוויינים הוא הוא מקשר בין המפה למיקום שלך, למסלול הנבחר.

מה שנדרש ממך כרגע זה לברר מה הרזולוציה שלו. סביר להניח שעם המכשיר הגיעה חוברת הפעלה, וגם אם לא, תחפש באינטרנט את המפרט של המכשיר לפי הדגם. לדוגמא:

AudioTek xxxx specs

חשוב לי לדעת גם מה גרסת האנדרואיד שמותקנת בו.

לגבי ה-iGO למכשיר הייעודי, החבילה שהורדת מתאימה לרזולוציה 480X272, אבל יש לי פתרון להתאמה לרזולוציה אחרת, שלא דורש החלפת התוכנה.

אחרי שתחזור עם הפרטים, נמשיך.

פורסם

פאסט אני שוב חייב לומר לך כמה אני מודה לך על העזרה. באמת לא ראיתי משהו כמוך. תשובה לכל שאלה ושאלה.

נראה איזה מכשיר בסוף אקח (יום יומיים) ואעדכן.

תודה אחי!

פורסם (נערך)

עדיין לא קבלתי ת'מכשיר.

אבל רציתי לראות אם התוכנה עובדת. לקחתי מאחי מחשב כף יד MIO בעל מערכת הפעלה חלונאית. ולמדתי משרשור ששלחת למעלה איך משנים את הרזולוציה. ואני חייב לציין שהכל עבד חבל על הזמן:mm_yeah:. אני ממש מרוצה.

קצת חבל שבהגדרות חלק מהדברים מופיעים באנגלית.

ולא הבנתי בהגדרות - אזהרות, מה זה WARN IN PEDESTRIAN MODE.

אני מקווה שזה התראת מצלמות, כי אם לא, אז לא מצאתי מה כן? (או שזה אוטומט, ולא צריך לסמן ב"וי".)

תודה.

• תוכן חדש...