Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה קטע. עכשיו אני ממשיך לקרוא עוד ועוד בשרשור הנ"ל ואני מבין שזה פועל רק אם מנווטים ונשארים בסקין המשודרג, אבל אם חוזרים לתפריט רגיל זה לא יעבוד.

זה נכון?

ואם כן, האם זה נכון גם ביחס לשאר ההגדרות שמגדירים שם (שבכדי שהם יעבדו צריך להשאר על מצב זה)?

עוד שאלה קטנה: שמתי לב שהרבה פעמים בהפעלה ראשונית של המכשיר, לוקח לGPS קצת זמן לפעול ולהראות מיקום (לפעמים גם 5 דקות). זה נורמאלי? והאם יש פיתרון? והאם זה קשור למכשיר עצמו, או גם לתוכנה של האייגו?

תודה. מצפה לתשובותיך....

עריכה אחרונה על ידי קוביבוי
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בקיצור, זוכר מה כתבתי לך בפוסט #3? לקרוא את השרשור. כל השאלות שלך נענו בשרשור.

התראה קולית (צפצוף או קולי) מקבלים רק בנווט אמיתי, לא בהדמיה. כתוב בשרשור כמה פעמים.

כתבתי שם למישהו (בפוסט #46) שמה שהוא עושה זה "כמו לבשל בבית אוכל גורמה, ואז ללכת לאכול במזללה בסמטה חשוכה". זה בדיוק מה שאתה עושה, מגדיר את המצלמות בסקין ואז חוזר לנווט בלעדיו. הגדרות שקיימות בסקין ולא קיימות בברירת המחדל, כמובן יעבדו רק בשימוש בסקין.

לסיכום, אחרי שגילית אותו, אין שום סיבה לעבוד בלי הסקין.

משך הזמן שאתה מתאר קשור למעבד של המכשיר, כמה זמן לוקח לו לטעון את התוכנה, ולזמן שלוקח למכשיר לזהות ולהינעל על לוויינים.

בהפעלה ראשונה, כשטוענים קובץ מצלמות חדש במחיצה ריקה, בניית מאגר המצלמות יכולה לקחת עוד פרק זמן מסויים. כשהמאגר בנוי ומעילים את התוכנה, זה לא מוסיף זמן.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

תודה.

תראה, באמת כשאני מנווט בסקין המשודרג יש התראה קולית שאומרת "מכמונת מהירות" אבל יש גם את הצפצופים המעצבנים בנוסף לכך (אגב הם ממש חופרים)! עיינתי בשרשור הנ"ל ולא מצאתי תשובה לבעיה.

חשבתי בעניין, ונראה לי שאני יודע ממה נובעת הבעיה: אני מניח שההגדרות שנשמרו בסקין הרגיל, פועלות גם במשודרג.

וממילא כנראה שעליי לנתק את ההתראה הקולית של המצלמות בסקין הרגיל (שמשמיע ציפצופים) ולהפעיל רק את ההתראה במשודרג. וכך אקבל רק התראה ש"מדברת". מה אתה חושב?

אני מחר ינסה בעז"ה לבדוק (על הכביש כמובן) אם אכן זה הפתרון!

פורסם

חבר, אני מבין שאתה נלהב ומתרגש מהאפשרות של התקנת מערכת GPS ברכב, אבל קדחת עמוק לפאסאט04 (מי יודע, אולי הוא נהנה מזה :wink:) ולכל משתמש אחר שמנסה לעקוב אחרי השרשור הזה.

חכה בסבלנות שתקבל ותתקין את מערכת המולטימדיה ברכב (כי כל סימולציה לפני כן לא תשתווה לסינרגיה בין המערכת האמיתית לתוכנה).

שב כמה שעות טובות עם עצמך, תתקין ותסדר את כל מה שיש עבור הפעלת תוכנת ה-GPS.

אם אתה נתקל בבעיות נסה לחפש להן מענה במקורות הרלוונטים שמר. פאסאט הפנה אותך אליהם ואז, או אז, אם אתה נתקל בבעיות חזור לכאן ותקבל סיוע.

אנא קבל את הדברים ברוח טובה. :-)

(מדובר בדעתי האישית בלבד שבחרתי לשתף)

פורסם

כנראה לא עקבת כמו שצריך אחרי הדברים שלי, הערותיך הם רצף של שגיאות.

חבל....

זה לא כ"כ משנה באיזה רוח אקח את הדברים, אמשיך לשאול את שאלותיי.

אתה לא חייב להיכנס לפה (ואם כבר... אולי תנסה לעזור)

לילה טוב.

פורסם

עקבתי עד כמה שניתן.

כאמור, לא פשוט כשכמעט על כל פוסט שלך, אתה עונה לעצמך או מדווח שמצאת את התשובה דקות לאחר מכן, וחוזר לעוד פוסט עם עוד שאלות שבסוף אתה מוצא את התשובה לגביהן או שפאסאט עונה לך.

בעיני זה פשוט מכביד על שרשור שעשוי להיות אינפורמטיבי גם למשתמשים אחרים.

עובדתית לפי דיווחיך, אתה עדין עובד עם מכשיר כף יד שיתנהג או עשוי להתנהג שונה ממערכת המולטימדיה, גם אם הוא מריץ את אותה מערכת הפעלה.

איני מנהל ואיני מנסה לכפות עליך לעשות דבר או לשנות הלכיך. רק כאמור משתף את מחשבותי גם אם אינן תורמות ישירות.

לילה טוב ובהצלחה.

פורסם

חברים יקרים, לא לריב, הכל נעשה ברוח טובה ובמטרה לעזור. כמובן שאני ממליץ לקרוא לפני ששואלים שאלות שנשאלו.

לגבי הצפצוף, בוא ננסה משהו.

תפתח את sys.txt עם notepad.

תחפש את התגית [warning]

תוסיף מתחתיה את השורה:

speedcam_soundtype=0

תשמור את הקובץ.

תמחק את המחיצה save (כל ההגדרות נמחקות, אבל זה חובה. כמובן שבהפעלה יהיה צורך להגדיר הכל מחדש).

צא לנסיעת מבחן.

פורסם (נערך)

שוב תודה פאסאט!

עשיתי מה שאמרת (שמתי את השורה מתחת התגית הנ"ל, אבל לא מתחתיה ממש, אלא מתחת השורה האחרונה שהייתה תחת התגית הנ"ל. אני מבין שזה לא משנה.) וזה לא עזר. (אגב ראיתי שאפשר להוסיף מצלמות בסקין המשודרג; ככה אני לא צריך להרחיק לכת כשאני בודק. אני פשוט מוסיף מצלמה ברחוב שלי, יוצא לנסיעת בדיקה, ולאחמ"כ מוחק אותה).

יש לציין שגם הפיתרון שחשבתי עליו (בפוסט למעלה) לא עזר (ברגע שבטלתי בסקין הרגיל את ההתראה, אוטומט גם בסקין המשודרג התבטל).

אשמח לפתרון. (הצפצוף ממש מטריד עד שמגיעים למצלמה, ובנוסף אם עוברים את המהירות המותרת הוא גם עושה עוד צפצוף ממש מעצבן. אפי' שהתראת מהירות כבויה, אבל ליד מצלמה כנראה זה שונה. שניהם ביחד והתקליט הקולי, סלט שלם....)

עריכה אחרונה על ידי קוביבוי
פורסם

כמו שנאמר, "הבה נתחכמה לו". הוא מצפצף, נשתיק אותו.

איתרתי את הקובץ הסורר, והשתקתי אותו. הוא נמצא בתוך קובץ data.zip שבמחיצה הראשית. הנה הקובץ להורדה (data.zip), כולל קובץ sys.txt מהמכשיר שלי.

תחליף את שניהם בנוהל המוכר, שכולל את מחיקת המחיצה "save" לפני ההפעלה.

לגבי המהירות המותרת, בוא נעבור על ההגדרות בסקין, ונראה איפה פיספסת:

הגדרות-> אזהרות-> התראת מהירות (להשאיר V) ולהכנס ל-(...)-> לבטל התראה קולית, להשאיר התראה חזותית מסומנת.

ובמיקום נוסף:

הגדרות-> אזהרות-> (למטה בשורה התחתונה משמאל) הגדרות מגבלת מהירות-> לבטל התראה קולית, להשאיר התראה חזותית מסומנת.

לגבי מיקומי מצלמות, כיוונת לדעת גדולים, גם אצלי ברחוב צצו לפני שנתיים שתי מצלמות לניסוי :)

פורסם

שני דברים: א'- מה שכתבתי שכשעוברים ת'מהירות המותרת יש עוד צפצוף. מדובר לאחר שבטלתי את האפשרויות שציינת בסקין, ולכן באמת אין צפצוף כשעוברים ת'מהירות בדר"כ. אבל ליד מצלמה המצב שונה, יש צפצוף כשעוברים את המהירות המצוינת על המצלמה. זאת אומרת: משהו חריג דווקא באזור מצלמה.

ב'- הורדתי את הקובץ ששלחת ועשיתי את כל התהליך וכו'. נדמה לי שהמצב השתפר מעט (עכשיו יש פחות צלילים כשמתקרבים למצלמה. והצפצוף הטורדני כשעוברים ת'מהירות מתעורר לחיים רק כשעוברים ב-20 מעל המצוין במצלמה. אולי זה גם היה לפני"ז, לא יודע). אבל בגדול הבעיות הנ"ל (השתדלתי לציין שני סוגי צפצופים דווקא ליד המצלמה) עדיין קיימות ומפריעות.

אשמח לעזרתך!

פורסם (נערך)

לא יוצא לי לנסוע 20 קמ"ש מעל מה שמותר כשעוברים מצלמה. נדמה לי שגם את זה ניתן להשתיק בהגדרות:

הגדרות-> אזהרות-> (למטה בשורה התחתונה משמאל) הגדרות מגבלת מהירות-> Warning up: כבוי.

יש לך מצלמת דרך? אם לא, שמישהו ישב על ידך ויצלם/יקליט את הצלילים ותעלה לשרת חינמי. מעניין אותי איזה צליל מושמע.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

לא שמתי לב לזה. זה נראה קשור באמת לאזהרה כשעוברים ת'מהירות יותר מדי, ולא בגלל המצלמה. (מעניין א"כ למה יש את זה פעמיים באזהרות; כי יש גם "התראת מהירות") אבדוק אם זה פותר ת'בעיה חלקית.

אם עדיין תהיה בעיה אקליט ואשלח.

נ.ב. אני גם לא עובר ת'מהירות ליד מצלמה. אבל לפעמים עד שאתה מגיע אליה, אתה מרשה לעצמך. כי היא לא מצלמת עד שאתה חולף על פניה. ולבנתיים המכשיר חופר.

פורסם

ניסיתי מה שהצעת, זה לא העלים את הצפצוף.

בקשר לשאלתך איך הוא נשמע: אין צורך בהקלטה, הוא נשמע בדיוק כמו צליל מס' 5 באופציה של "התראת מהירות" (יש שם כמה סוגי ציפצופים כשמסמנים בV את "התראה קולית").

ומסתבר שהצפצוף בכ"ז קשור דווקא למצלמה; אם עוברים אפי' ב20 מעל המותר כשאין מצלמה באיזור, אין שום ציפצוף (כמובן כ"שהתראה קולית", ב"התראת מהירות" כבויה). ואילו כשיש מצלמה, יש ת'צפצוף הנ"ל.

אבל אל תטרח עוד בעניין, כי לאחר ששלחת לי את הקובץ, והצפצוף "מתעורר" רק כשעוברים ב20 ת'מהירות המותרת, אז באמת שזה לא מפריע לי. (לפני"ז המצב היה בלתי נסבל).

המון תודה על הכל. כשאקבל ת'מכשיר (עוד מחכה) אעדכן שהכול בסדר!

• תוכן חדש...