Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

WARN IN PEDESTRIAN MODE זה אזהרה במצב הולך רגל. יש מצב רכב או הולך רגל. הסטנדרטי זה רכב.

לגבי תרגום התפריטים לעברית, תוריד את הקובץ הזה. תעביר אותו למחיצה content/lang במקום הקובץ הקיים שם עכשיו.

תמחק מחיצה בשם "save" במחיצה הראשית ותפעיל את התוכנה מחדש. כמעט הכל יהיה עכשיו בעברית.

לגבי תצוגה לאורך, תנסה לשנות את המופע של הרזולוציה, במקום מה שכתוב xxx_yyy תחליף ל-yyy_xxx. בכל מקום שמופיע. אולי יעבוד, לא בטוח.

מצלמות זה בתפריט תחת אזהרות.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עדכון קטן ומוזר: מסתבר שיש בהגדרות-אזהרות (במחשב הנ"ל) אפשרות לסמן ב"וי" "הזהרת מצלמת מהירות". אך משום זה זה מופיע רק לאחר שאני עושה בחירת מיקום, וסימולטור. לאחמ"כ אני חוזר להגדרות ופתאום זה מופיע. מוזר? (ואגב בסימולטור ראו רק חלק מהמצלמות בדרך, והוא לא התריע בסימולטור. רק ראו)????

ושוב מצאתי תשובה בשרשור הנ"ל. שאזהרת מצלמות תופיע רק לאחר סימולטור, או תחת קליטת לווינים. ושאין התרעה קולית בסימולטור.

אבל מה עם זה שלא כל המצלמות הופיעו בסימולטור??

אני מייד מנסה מה שכתבת.... תודה!

עריכה אחרונה על ידי קוביבוי
פורסם (נערך)

ניסיתי להוריד, ונדחתה הגישה ע"י האנטי וירוס. לכבות אותו?

היה כתוב שזה מסוכן או משהו.

ולגבי ההחלפה של X בY איפה עושים זאת? כי אם בקובץ SIS לא היה שם אפי' פעם אחת?

פורסם (נערך)

מה שאתה מקבל ממני לא מסוכן... תנטרל אותו לצורך ההורדה ואח"כ תפעיל מחדש.

לגבי המצלמות שלא הופיעו, אם אתה משתמש בקובץ שלי, אז אין שם מצלמה.

פורסם (נערך)

אחי אתה גדול. עולם אחר הכל בעברית! יש.

ולגבי המצלמות: אתה מתכוון שיכול להיות שלא עדכנו? לא הבנתי, אתה יצרת את הקובץ, אתה מעדכן כל פעם??

ומה לגבי הרזולוציה?

פורסם (נערך)

איפה לדעתך יש מצלמה, וה-iGO לא התריעה עליה לפי הקובץ שלי?

אני מעדכן את הקובץ לפי האתרים הבאים:

Avrika

מיצו

מה לגבי הרזולוציה, אם לא היה שם אפילו פעם אחת, למה התכוונת כשכתבת בפוסט #14 "ולמדתי משרשור ששלחת למעלה איך משנים את הרזולוציה"?

יש בקובץ ה-sys.txt:

[interface]
resolution_dir="480_272"

פורסם (נערך)

וואי סליחה לא הבנתי אותך, חשבתי שכתוב ממש X וY....

כן עשיתי את זה כבר לפני ששאלתי, וזה לא עזר. זה גרם למצב יותר גרוע.

מעניין: עכשיו לאחר שכמעט כל הממשק בעברית, אני רואה ב"הגדרות מכשיר" שיש אפשרות לשנות תצוגת מצב אורך/רוחב (יש שם 3 אייקונים, 2 אורך. 1 רוחב). אני לוחץ על זה, והתוכנה מופעלת אוטומט מחדש, אבל זה לא משנה את המצב?!

לגבי המצלמה: אני מדבר על כביש בגין בירושלים. שם יש 3 מצלמות בכל צד. ובתוכנה הופיעו רק שניים. (את השלישית שמו בערך לפני שנה וחצי). ואגב גם מצלמות רמזור לא הופיעו.

פורסם

אגב, אני ככה עובר על השרשור: "התקנת תוכנת ניווט על מכשיר יעודי" ואני רואה בפוסט 40 שאתה מזכיר את עניין הסקין.

סתם בשביל הסקרנות, זה אמור לעניין אותי? ואם כן זה פשוט להגיע לשם (לא הבנתי מה הסברת שם).

תודה!

פורסם

בבגין עובדת מצלמה אחת (גאטסו) בכל צד, בסמוך למחלף גבעת מרדכי. האחרות, כיום, דחלילים.

ברמזור לא צריך מצלמה, לא עוברים באדום!

הסקין נחמד, תקרא, תבין, ותנסה ליישם ותראה אם מוצא חן בעיניך. במיוחד הקטע של מצלמות המהירות :)

פורסם

זאת אומרת שמצויינים רק מצלמות פעילות. לא ידעתי. מצויין!

לגבי הסקין הגעתי למצב שכתוב למטה "תא הטייס" אבל אני לא מוצא ת'קטע של המצלמות מהירות?

פורסם

הבנתי איך נכנסים. מצויין!

שמע אני חייב אבל חייב לך תודה ענקית מכל הלב. ואם אצטרך אחזור על זה שוב ושוב. פשוט תודה.

למדתי ממך המון בכל המובנים.

לילה טוב.

כשאקבל ת'מכשיר לאוטו אעדכן....

פורסם

שוב שלום פאסאט.

אני עדיין עם המחשב כף יד. עוד מחכה למכשיר....

רציתי לשאול: כשאני עובר ליד מצלמה, המכשיר מצפצף אבל לא אומר: מכמונת מהירות וכו'.

יש הסבר לתופעה, ומה הפתרון? (כי אני יודע שבהקלטות זה כן נמצא. וגם בסקין זה מסומן).

תודה.

פורסם
יש הסבר לתופעה, ומה הפתרון?

(כי אני יודע שבהקלטות זה כן נמצא. וגם בסקין זה מסומן)

על איזה הקלטות אתה מדבר?

הפתרון זה הסקין (הפיסקה המתחילה במילים "שימוש בסקין"). בלי סקין זה רק מצפצף.

פורסם

(דברתי על קובצי אודיו שנמצאים באחת התיקיות, כשפותחים במחשב רגיל את התיקייה) אני יודע שהפתרון בסקין, אני בדקתי את הכל כפי שהדרכת, ועדיין נשמעים הצפצופים? יכול להיות? או שפספסתי משהו?

• תוכן חדש...