Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר משלוח רכב בEBAY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי אולי כשיהיה לי זמן לקנות רכב באיבי, לפרק אותו וללמוד מ"כלי ראשון" על מכונאות רכב, (לא משנה לי השנה, מחיר, מחירון, וכו'). כמה יעלה להביא רכב כזה? :idea::-P

פורסם

להזמין רכב אספנות מאיביי? למה לא בעצם? אני חושב שאספנים נוהגים כך לפעמים.

בכל אופן, פות"ש אם אתה רציני, עדיף קנה רכב בארץ. זה יהיה לך הרבה יותר זול למטרות שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן אבל פותש רוצה לייבא רכב לא למטרת אספנות אלא לשם שפן ניסיונות ללמידה והתמקצעות בפירוק והרכבה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
כן אבל פותש רוצה לייבא רכב לא למטרת אספנות אלא לשם שפן ניסיונות ללמידה והתמקצעות בפירוק והרכבה

פותש?

פורסם

חבר, ערימת גרוטאות שתקנה בחו"ל תעלה לך פי 4 להביא לארץ - משלוח של טון ברזל עולה לא מעט ועוד לא דיברנו על זה שאתה צריך לעשות לו רישוי ולשלם מיסים.

עדיף לך לחפש את הנשמה שלך כאן בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם זה לא רכב אספנות - לא תוכל להכניס לארץ רכב שגילו מעל שנתיים.

במידה וזה רכב שעומד בקריטריונים של משרד התחבורה - רצוי להיעזר בחברה ליבוא אישי של רכבים.

יחסכו לך המון כאבי ראש (היה לפני כחודש+ פוסט של מישהו שהביא רכב מחו"ל (מרצדס), ואחרי המון התרוצצויות - לא אישרו לו להכניס את הרכב לארץ).

הכי טוב - כפי שהומלץ -> לקנות גרוטאה בארץ ולהתאמן עליה.

• תוכן חדש...